Yahoo NBA Fantasy League 2011-2012

Rotoworld' u ben de kullanıyorum ama en az dönüş tarihlerinden bahsetmiyor pek galiba.

Rotoworld ve Cbs sitelerini kullanıyorum ben de, Covers'ı bilmiyordum saolasın.

Dün aldığım Speights ve Ersan çok iyi oynadılar ama bence de her zaman gelmez bu performans.

İkimizin kadro da enteresan, bakalım ne olacak :)
 
Bu hafta senden en az 6-3 bekliyorum Sarper.Ona göre :)

Veysel , neden Nilay ablanın yanında 8 yazarken senin yanında 0 yazıyor?Bunu açılayabilir misin?
 
Sıkıntılı, Tanju 3 oyun fazladan oynayacaktı benden, dün Kleiza'da oynamadı 4 oldu. O açıdan biraz zor ama bakalım ne olacak. Yalnız ilk defa bir eşleşmede top kaybında önde gidiyorum, zaten en başından beri o kategoride yenersem Tanju'yu yenerim diyordum kadrolara bakarak :)

Tanju'nun dediği gibi 5-4 o da yenebilir 7-2 ben de yenebilirim :) Oyuncularımdan maksimum performans almam lazım, pek olası olmasa da.

Edit : Oyunlar eşitmiş, Brook Lopez kafamı karıştırmış, oynayacak gözüyle hesapladım pardon. Bu biraz daha ümitlendirdi beni :)
 
Bilgisayardan kaynaklanan bir sebepten dolayı Korver yerine Gallinari'yi serbest bıraktım. Oyuncu değişim hakkım bittiği için geri de alamadım. Bu yüzden kimsenin almamasını rica ediyorum.
 
Erdal Aldrighe ve Ellis sakat ve yüzde 465le atan takımken şu an 380le falan atıyorum buda 3lüğü sayıyı falanda etkiliyo ama bu eşleşmeyi alacam bence :)
 
Aslanım Dwight Howard!10-2 serbest atışla tek başına %15'lik düşüş yarattın.Kendi kendimle oynadığım seriyi artık 6-3 alabilirim. :)
 
1.5 ay daha yok abi o. ben kovmak zorunda kaldım. O olsaydı bu kadar ezilmezdim bütün takımlara :(

Ben de Gallinari de gitti Alperen. Çok zorlanıyorum ikisi olmadan aynı şekilde.

Bu arada 5-4 kazanırım bu hafta bence 6-2ye aldanma:p

Tanju'nun dediği gibi 5-4 o da yenebilir 7-2 ben de yenebilirim :) Oyuncularımdan maksimum performans almam lazım, pek olası olmasa da.

Tanju nerdesin? :) Bu arada Ersan'ın performansının yükseleceği belliydi de, bu son maç naptı ya.. Aynı şekilde Westbrook da..
 
Koca hafta kötü oynayan bir tane bile adamın olmadı ne diyeyim ki:) Speights ve Ersan haftaya bu performansın yarısına yaklaşsın adımı değiştiririm :)

Benim için bu hafta önemli, az hasarla kapatmam gerekiyor allstar arasından sonra kadrom oldukça sağlam, Kevin Martin ve Cousins'in sakatlıkları tamamen geçecek o arada. Brook Lopez ilk maçında bile 21 dakika aldıysa allstar sonrası tam kapasite oynayacaktır. Ginobili tekrar sakatlandı o da ayrı bir şanssızlık oldu, allstardan sonra o da tam kapasite oynayacaktı şimdi o zamana dönüşü belirsiz.
 
Daha almadın mı geriye Gallinari'yi. Orada beni seç diye duruyor acele e
:)

Bu hafta 8-1 kazanırım derken son günün berbat asist performansı ile 7-1 de kaldım. Artık kadrom ilk baştaki gibi dengesiz değil.

Alıyorum alıyorum sakin :) Bu arada senin kadronu ben çok rahat yenerdim diyordum ama beni en zorlayan kadro oldu galiba. 5-4 bile fena yenilgi değildi, çok zorlanmıştım.

Koca hafta kötü oynayan bir tane bile adamın olmadı ne diyeyim ki Speights ve Ersan haftaya bu performansın yarısına yaklaşsın adımı değiştiririm

Haklısın valla aynen öyle. Normalde ligin başından beri rakiplerimin oyuncuları hep bana karşı deli gibi oynayıp benden sonra düşüşe geçerlerdi, ilk defa beklentilerin çok üzerinde oynayan iki oyuncum oldu, o da sana patladı :)
 
Bu arada takas yapalım yahu biraz.. Antanw Jamison, Al Harrington , David West , Ray Allen , Mo Williams , Marshaan Brooks , Chalmers takas için kullanılır..

Tanju Abi Chandler için ne istersin?
 
Çok takas istiyorsan Antawn Jamison'a karşılık Amir Johnson'ı verebilirim Veysel :)

Kayserili detected :D

Veysel böyle oyunlara gelme, sana kısalarımdan birini verebilirim. Affalo ya da Kemba Walker olabilir. Aslında ikisinden de çok memnunun ama guard bölgesinde çok fazla adamım var, dün Affalo çok iyi istatistik getirdi ama mesela bende mecbur dışarda kalmıştı.
 

Üst