Yahoo NBA Fantasy League 2011-2012

Önerdiğiniz adamlar sürekli boştaki oyuncular Affalo ve Amir Johnson Antawndan bahsediyom ve bana asist yapan biri lazım.. Jamison üçlük atar sayı atar 6 7 ribaunt çeker az top kaybı yapar daha ne olsun :)

Tanju Abi çok sert bir cevap oldu korktum :)
 
Ligi 4. bitiririm diye düşünüyorum. Buraya kadar fena gelmedim ama playoff kısmında pek işlerin iyi gideceğini sanmıyorum benim için. Bargnani ve Kaman gibi iki önemli oyuncumu kaptırdım. Gallinari umarım döner.

Bu arada Kemba Walker ve Affalo'yu takasa açıyorum talep var mıdır? Uzuna ihtiyacım var.
 
Sakatlıktı zarttı zurttu derken sezon bitiyor daha yeni ideal kadroyu oluşturabildik. Sezon başı draft zaten kabus gibi seçimlerle doluydu, hadi onu oyun bilgisizliğimize verdik de Eric Gordon'un verdiği zararı hiçbiri vermedi. Neyse yine de kalan haftaları iyi kapatmak önemli. Bakalım hayırlısı..
 
Takımı düzeltemedim Chalmers kadro dışı kalmış 4 üçlük ve 3 top çalma yapmış çok kritik yerlerdi onlar :S Ama yüzdeyi düşürecekti bu akşam sonuçlar göstercek iyi mi yaptım kötü mü yaptım diye

Bu arada Rondo süpersin de bunu başka hafta yapsaydın keşke :) 18 sayı 17 ribaunt 20 asist :)
 
Önce ilk 5'te seçtiğim en verimli 3-4 oyuncumdan ikisi (Bargnani-Gallinari) sakatlandı. Sonra altlardan özenle seçtiğim ve iyi oynayan C.Kaman süre bulamadığı için elimden çıkarmak zorunda kaldım, başkası kaptı, şimdi çok iyi oynuyor. Sonra altlardan özenle seçtiğim ve çok iyi istatistikler veren Bass ve C.Landry sakatlandı. Bass'ı geri aldım ama eskisi gibi değil. Ve son olarak altlardan çok iyi kaptığım Rubio en az 6 ay yok. Reva mı bu ya.. Bu saydıklarım yerine bulduğum Ersan teselli oldu biraz. Biraz da sakatlıklardan adam kalmamasını iyi değerlendiren Kemba Walker. Ama tüm sakatlar döndü, o da kötü artık. L.Williams'ı draftta alacaktım zaten emin olmak istemiştim, geçen seneden beri çok iyi oynuyor. Şu aralar Affalo da iyi gidiyor saolsun.

Ligin sonuna kadar tüm bunlara rağmen çok iyi geldiğimi düşünüyorum, oyunda yaşanan tüm sakatlıkların yaşanmadığını varsaysak çok rahat birinci bitirirmişim ligi. Playofflara kolum kanadım kırık giriyorum resmen :)
 
Klay Thompson'ın muazzam istatistikleri[31 sayı ,1 rebound ,2 asist, 2 top çalma, 2 blok ve 4 üçlük son oynadığı maçdaki istatistikleri] ve Rudy Gay-Tyreke Evans ikilisinin sakatlıktan dönmesiyle 6-3 öne geçtim Veysel'e karşı.Bir terslik olmazsa seriyi 6-3 bitirir ve keyifle çeyrek final serilerini izlerim :)
 
Klay Thompson'ın muazzam istatistikleri[31 sayı ,1 rebound ,2 asist, 2 top çalma, 2 blok ve 4 üçlük son oynadığı maçdaki istatistikleri] ve Rudy Gay-Tyreke Evans ikilisinin sakatlıktan dönmesiyle 6-3 öne geçtim Veysel'e karşı.Bir terslik olmazsa seriyi 6-3 bitirir ve keyifle çeyrek final serilerini izlerim :)

Ray allen ve Mo Williams oynamadı ya 3lükte top çalmada falan çok etki ederdi..
 
Sarper ile Bülent abinin serisi çok çekişmeli gidiyor.7-2 Sarper önde ama yarın Bülent abi 5-4 öne geçebilir.Serbest atış yüzdesinde %3 , reboundda 8 , top çalmada 6 ve blokda 1 farkla geride.Bunlardan sadece üçünü alması yeterli...

Kaan abinin ,Veysel'la olan serisi hemen hemen noktalanmış gibi.Kaan abinin bundan sonra alabileceği 2 istatistik var ama onları alsa bile seriyi kazanmaya yetmeyecek bu durum.
 
İddialı gibi olacak ama ben 9-0 kazanırsam şaşırmam. Ama dediğin gibi 5-4 de olabilir. Bu seride sakatlıklar çok kritik oluyor, sakatlarla devam etsen bir dert, etmesen bir dert.

Kaan'ın en büyük şanssızlığı, neredeyse tüm oyuncularının aynı anda formunun düşmesi oldu.
 
Oyunun başından beri tüm oyuncuların kötü performans gösterdiği iki haftanın da Veysel ile karşılaşırken olması güzel bir tesadüf olsa gerek :) Ben yine de bugün belki bir şansımın doğabileceğini düşünüyorum. Bakalım ne olacak :)
 
Seri bitmedi ya daha durun :) Serbest atış her an değişebiliyor asistte alabilirse oyun Kaana geçer blokda olabilir tabi.. Ayrıca Ray Allenın 3 maç kaçırması kötü oldu ayrıca mo williamsın 2 maç kaçırması 3lüğü verdi diyebiliriz.. moyu elden çıkardım zaten Jameer iyi oynuyo allahtan.. Aldrighe de dün oynamadı ondan yüzdeyi yukarı çekmesini bekliyordum ama..
 

Üst