Yahoo NBA Fantasy League 2011-2012

Geçmiş olsun Kaan abi.Çok kötü geçirdiğin drafta rağmen çok iyi performans ortaya koydun ki son hafta galibiyetim olmasa ikinci olacak,çeyrek finalle uğraşmayacakdın.Ama Pekovic'in sakatlığı,Kemba Walker'ın istikrarsızlığı ve Ariza'nın berbat performansıyla 6-3 geridesin.Aldığın 3 istatistiği bile kaybedebilirsin bu dakikadan sonra.Tekrardan geçmiş olsun...

Sarper ile Bülent abi arasında efsane seri oluyor.Şu an durum 4-3 ve top kaybı-rebound-sayı hariç her istatistikte üstünlük el değişebilir.Jeremy Lin'in ve Rodney Stuckey'in sakatlıktan dönmesi ile Bülent abinin bir parça avantajı var ama sadece ufak bir avantaj.Asıl resim bu geceki maçlardan sonra ortaya çıkacak.

Editlerin efendisi : Jeremy Lin sezon kapatmış.6 hafta yok.
 
Ben çıkacağımı düşünüyorum ama bakalım.. Kaan için de bence hala imkan var, o kadar umutsuz olduğunu düşünmüyorum.Veysel, Aldridge keşke hiç oynamasa, benim Hickson'a deli gibi yaradı, zaten Bargnanimi kaptın :)Bu arada hala mümkün mü bilmiyorum, ama John Wall'ı takas etmeyi düşünüyorum, ilgilenen varsa teklifleri bekliyorum.
 
Günün ilk maçında erken koptuğu için Durant ve Boozer uzun süre oynamadı ki Durant çıldırmış gibiydi. Şu an Ronda delirmiş durumda fark olmuş 24 hala oynatıyor. Uyuz oldum koçlara:)
 
Session fazlasıyla yaptı asistini falan ama yetmedi :) Hunter Rockets ile eşleştim favori değilim ama elimden geleni yapacam :) 2 maç fazlası var ama oyuncu değişiklikleri yapabilir rahatlıkla 3 maçı olan 2 oyuncusuda görev oyuncusu aslında.. 5 maçı olan 2 oyuncusu var Rudy Gay Tyreke Evans şansız haftaya da denk geldik biraz benim açımdan..
 
Tanju'yu normal sezonda 7-2 gibi net ve farklı şekilde yenmiştim ama şu anki eşleşmede Tanju'nun daha favori olduğunu düşünüyorum. Kaan için gerçekleşen durumun tersi Tanju için geçerli. Eksiksiz şekilde tüm oyuncuları, çok yüksek performans sergiliyor. Ben de ise bir kaç güvendiğim ve beni sırtlayan oyuncu düşüşte.
 
Bir şey soracağım, benim 2 oyuncum mecbur benchde kalıyor, saatine göre oynatsam, önce oynayan iki oyuncuyla benchde olanları, maçları bittikten sonra değiştirebilir miyim? Oluyor mu öyle? Daha önce denk gelmedi, gelse de deneme imkanım olmadı.
 
Erdal bizim eşleşmede güzel gidiyor :) Serbest atışı alırsam ben öne geçiyorum D.williams ve Ridnourun oynamaması beni asiste öne attı çok süper oldu Rondonun daha 3 maçı olması büyük avantaj benim için ama serbest atış içinde dezavantaj..
 
Serbest Atışta yüzde 2 top çalmada 2 Ribauntta 6 farkla yenilip 5-4 yenildim.. 7-2 bitebilecek seri son gün performansları ile hüsranla sonuçlandı..

Millsap 2 sayı 3 ribaunt
Jamison 3 ribaunt
Ed Davis 4 ribaunt
Bargnani 5 ribaunt

6 oyuncum oynadı dün 1 oyuncu bile normal ribaunt istatisliği yakalamadı hepsi ortalamalarından düşük. Hele Millsap.. 7 top çaldığın günü bilirim hiç mi top çalamadın az mı oynadın naptın be..

Rakipte Alonzo Gee galibiyeti getirmiş ona.. 22 sayı 11 ribaunt(!!) 7/7 serbest atış..

Ayrıca diğer eşleşmede ki 2 takımı da 6-3 yeniyorum 51 top çalmayla ve yüzde 812 serbest atışla yenilmek acıdı :)
 
Evet Sarper.Yarın bitecek.

6-2 öndeyim Tanju'ya karşı.Tanju son hamlesini yapsada kurtuluşu yok .Pazartesi sabahı 6-2 ya da 5-2 ile bitireceğim bu işi.
 
6-3 bitti asist ve 3'lugu kapmaya yonelikti hamlelerim ama ana disliler cok kotu olunca kazanamadim oralari, playoffu bundan sevmiyorum iste cok formsuz oldugum gibi Lakers'ta Kobe, Orlando'da Howard, Gsw'de David Lee oynamayinca Erdal'in o takimlardaki adamlari costu.

Tebrikler Erdal.
 
Geçen seneyi bilmiyorum, ama bu sene Erdal'ın şampiyon olmasında cidden şansı çok yardım etti. Veysel ile olan seriden çıkması bile yeter. Normal sezonda, benim birçok iyi oyuncumu kaybetmeme ve 4 fazla oyuncu kullanmasına rağmen 4-4 zor bitirmişti bana karşı :) Tabii çamur atmıyorum, her şeye rağmen ligin en önemli favorilerindendi. Tebrikler Erdal.
 

Üst