Yardım Sayfası

Arkadaşlar Gs store ile ilgili bir konu bulamadığımdan buraya yazmayı uygun buldum.

Geçen hafta pazartesi siparişim için ödemeyi havale ile gerçekleştirdim. Ödemem kabul edildi fakat hala siparişim hazırlanıyor durumunda.
4 tane özel mesaj atmama rağmen geri dönüş olmadı. Sitedeki yetkililere ulaşabileceğim bir telefon numarası var mı acaba bildiğiniz? Aramadan olmayacak bu iş sanırım.

Ekleme : Sonun da bugün kargoladılar. 11. gün sonunda.

Arkadaşlar bana bir kitabın biraz geniş bir özeti lazım. Böyle kitap özetleri veren bildiğiniz iyi bir site var mı? Varsa çok yardımı olacak.

İnternete rahat girebileceğim bir telefon arıyorum. Iphone kadar pahalı olmayan bir telefon önerebilecek var mı? :)

up up up up ( noob forumcu sıtayla)

net bağlantımda modemden kaynaklanan bir sorun var.air ties modem vardı bozuldu,kablosuz modem aldım.bağlanamadım bi türlü ağ bağlantılarında simgesi çıkıyodu bağlana tık yapınca ya hocu falan filan diyip bağlanamıyordu.lan acaba ayarlarda bi sığırlıkmı yaptım diye wlan-wan vs ayar yerine girdim.işte vci falan ayarladım yükledim sonra pc yeniden başlatınca net geldi.artık hiçbişey eskisi gibi olmayacaktı !!!111

net vardı,ağ bağlantılarından modeme baktım bu modemin ayarları yanlış kaydedilmiştir falan didi ama net vardı.kablosuz modem olaylarından pek çakmadığım içinde adafasagasg diyip odanın içinde şaşırma efekti yaptım.daha sonra pc yi her açtığımda yine bu wlan-wan vs ayarlarını yaptığım yere girip ayarları yeniden yükleyip pc yi yeniden başlatmam gerekiodu nete girmek için.1 hafta falan böyle saçma bi şekilde nete bağlandım ama şimdi bunları yapsamda bağlanmıyo.

bu gubidik olayla ilgili yardımcı olabilecek süpersonik kişi veya kişiler varsa on numara olay olur.

Masaüstü bilgisayar alacağım ancak nasıl bir şey olacağına karar veremedim. Öyle aman aman pahalı bir şey değil, en fazla 1200 civarı bir şey olacak.

Bu TTNET'in HP ve CASPER kampanyaları varya onlar nasıldır mesela? Bu işten anlayan var mı?

1200 lira masaüstü bilgisayar için (hele ki monitör hariçse) gayet yüksek bir ücret. İyi özellikte bir bilgisayar alabilirsin.

Marka bilgisayarlar genellikle (bir kaç istisna hariç) piyasada OEM olarak alabileceğinden biraz daha pahalı olurlar.

Bahsettiğin markaların performansı hakkında bilgim yok ama promosyon olarak veriliyorsa biraz daha fazla düşünmek lazım.

Bence güvendiğin bir bilgisayarcıya git ve ona aldığın makinayla neler yapacağını anlat. O sana uygun özelliklerde bir bilgisayar toplayacaktır.

Barış biraz reklama girecek ama olsun.

10 yıldır sanalmarketim ile çalışırım masa üstü bilgisayar konusunda. İster internetten sipariş ver istersen yerlerine (Öveçler) gidip satış danışmanı ile görüş istersen de telefonla bilgi al sana bir sistem oluştursunlar. Oluşturdukları sistemi e-posta olarak göndersinler, o ürünlerin piyasadaki fiyatlarını karşılaştır sanalmarketim ile.

En son aklımda kalan olay; sistem oluşturup yapmak istediklerimi de belirten açıklamayla mail atıp satış danışmanından fikrini sordum. 60-70$ bir ekran kartı seçmiştim. Anakart üzerindeki ekran kartının almayı düşündüğüm kart kadar performans vereceğini, ayrıca ekran kartını almama gerek olmadığı uyarısını yaptı.

Veysel, ÖSYM´nin verdiği sınava giriş kimliğin mi kayıp yoksa nüfus cüzdanın mı?

Nüfus cüzdanını birkaç saatte çıkartırsın Nüfus Müdürlüğü´ne giderek. Eğer ÖSYM giriş kimliğin kayıpsa ve o tarafta çıkması mümkün değilse, bilgileri verirsen Bilkent´teki merkezden çıkarıp kargoyla yollarım.

Nufüs cüzdanı kayıp Abi.. Arkadaşın babası nufusta çalışıyomuş sorduk bir günde en geç 2 günde çıkar dedi.. Çok teşekkürler Onur Abi ve Can.. Bu sene kurallarda sadece nufüs cüzdanı ile giriliyor yazıyordu galiba.. Yeni kurallar bayağı saçma kalem falan getirmek yasak neyse tekrar teşekkürler..

Bilgisayarım 2 haftadır kendiliğinden kapanmaya başladı arkadaşlar. Sanki elektrikler kesilmiş gibi birden kapanıyor. 5-10 dakika sonra tekrar açıyorum. Açtığımda aynı anda bir kaç program açarsam gene kapanıyor. (İnternette her hangi birkaç sayfa açıkken msn açmak gibi). Bekleme yapmadan açmaya kalktğımda Windows yazısı ekrana silik bir görüntü de geldikten bir süre sonra gene kapanıyor.

Biraz araştırdım kimisi tozdan kimisi sıcaklıktan kimisi de power supply
ların yanmasından, kimisi de macunların yenilenmesinden bahsediyor. En fazla iki ayda bir toz temizliğini yaparım son temizliği yapalı 2 bile olmadı. Sıcaklık yüzünden olabilir mi?

Bilgisayarın sıcaklık değerleri işte bunlar:

Bu değerler normal midir? Değilse normali nedir? Normale nasıl döndürebilirim?

Power supply ları kontrol etmedim, açıkcası o riske girmek istemedim.

Şimdi bu bilgiler ışında bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?