Yardım Sayfası

Windows Media Player'da dinledigim sarki Msn'de durumum bölümünde görünmüyor, nasil düzeltebilirim? (Windows Media Player'in Messenger Plug-In'ini ayarladim ve aktiflestirdim ama ise yaramadi)

Ya internet bağlantım 3 dakikada bir kesiliyor.. Modemde sorun var galiba ne yapabilirim? Yeni modem demeyin babam zaten pcyi kaldırmak için bahane arıyor :)

Veysel Kaya' Alıntı:
Ya internet bağlantım 3 dakikada bir kesiliyor.. Modemde sorun var galiba ne yapabilirim? Yeni modem demeyin babam zaten pcyi kaldırmak için bahane arıyor :)
Reset at modeme,kabloları çıkar tekrar tak sorun devam ederse modem'de bir arıza falan olabilir

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
[quote="Veysel Kaya":30v0l8nz]Ya internet bağlantım 3 dakikada bir kesiliyor.. Modemde sorun var galiba ne yapabilirim? Yeni modem demeyin babam zaten pcyi kaldırmak için bahane arıyor :)
Reset at modeme,kabloları çıkar tekrar tak sorun devam ederse modem'de bir arıza falan olabilir[/quote:30v0l8nz]

Yaptım Abi devam ediyor.. Birde sistem dosyası eksik falan diyor ondan olabilir mi?

Arkadaşlar bi şarkı var spor müsabakalarında çalar , youtube kliplerinde arka fondur hep bi futbolcu ya da kupa tanıtırken. We are the champions'tan sonra en yaygın şarkıdır. Böyle nasıl anlatsam uzun bi oleeeeey'den sonra tek cümle söyler sonra bi oleeeey daha ve bu şekilde gider nakaratı. Bu şarkının ismini bilen var mıdır ?

Veysel Kaya' Alıntı:
Bilgisayarında uyumsuz bir program olabilir. Sorun çıkmadan hemen önce kuduğun bi program varsa kaldırmayı dene.

Arkadaşlar kara yolu taşımacılığı yapan bi şirket ile ilgili Fizibilite raporu hazırlamam gerekiyor. Ama benim en ufak bi bilgim yok . Bilgi verebilecek olan var mı ?

Bağdat Kaynak' Alıntı:
[quote="Veysel Kaya":zj7z5euf]Ya internet bağlantım 3 dakikada bir kesiliyor.. Modemde sorun var galiba ne yapabilirim? Yeni modem demeyin babam zaten pcyi kaldırmak için bahane arıyor :)
Bilgisayarında uyumsuz bir program olabilir. Sorun çıkmadan hemen önce kuduğun bi program varsa kaldırmayı dene.[/quote:zj7z5euf]

Teşekkürler Bağdat Abla sistem geri dönüşüm yaptım oldu gibi ama saatte 1 falan oda iyidir :)

İşletmeye giriş dersim için bir sunum hazırlıyorum da. Bir sanayi, hizmet gibi sektörlerde birine ait bi işletmeyi incelememizi istiyor hoca. Ben de Tuborg'u araştırmaya karar verdim. Misyon ve vizyon incelemesi yapmam gerekiyor da vizyona ne yazacağımı bulamadım tam olarak

Acaba, önde gelen ve küresel ölçekte faal bir alkol tüketim merkezi olmak yazsam hoca ödevi çizermi :p

Yardımcı olabilecek biri varsa çok müteşekkir olurum...

http://www.turktuborg.com.tr/images/PDFs/Cat4_1_4.pdf

Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
İşletmeye giriş dersim için bir sunum hazırlıyorum da. Bir sanayi, hizmet gibi sektörlerde birine ait bi işletmeyi incelememizi istiyor hoca. Ben de Tuborg'u araştırmaya karar verdim. Misyon ve vizyon incelemesi yapmam gerekiyor da vizyona ne yazacağımı bulamadım tam olarak

Acaba, önde gelen ve küresel ölçekte faal bir alkol tüketim merkezi olmak yazsam hoca ödevi çizermi :p

Murat İNAL' Alıntı:
http://www.turktuborg.com.tr/images/PDFs/Cat4_1_4.pdf

[quote="Can Kırımlıoğlu":3c91bpjc]İşletmeye giriş dersim için bir sunum hazırlıyorum da. Bir sanayi, hizmet gibi sektörlerde birine ait bi işletmeyi incelememizi istiyor hoca. Ben de Tuborg'u araştırmaya karar verdim. Misyon ve vizyon incelemesi yapmam gerekiyor da vizyona ne yazacağımı bulamadım tam olarak

[/quote:3c91bpjc]

Teşekkür ederim Murat abi burası gözümden kaçmış, çok sağol :)

Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
Ugur Demir":3lgtxeqs]avatarıma Kimi Raikkönen in fotoğrafını koymak istiyorum ama beceremiyorum yardımcı olacak biri var mı[/quote] [url="http://imageshack.us/' Alıntı:
http://imageshack.us/[/url]

Buradan resmin boyutunu küçültüyorsunuz..

Sonra yukarıda Kontrol Paneli'ne tıklıyorsunuz. Sonra Profiliniz'e ordan da Avatarınız'a tıklıyorsunuz. Gerisinde bir sorun çıkmaz zannedersem[/quote:3lgtxeqs]

Cok sagol kardes de ben yine yapamadim :(