S
Salih Coskun
Misafir
Windows Media Player'da dinledigim sarki Msn'de durumum bölümünde görünmüyor, nasil düzeltebilirim? (Windows Media Player'in Messenger Plug-In'ini ayarladim ve aktiflestirdim ama ise yaramadi)
Reset at modeme,kabloları çıkar tekrar tak sorun devam ederse modem'de bir arıza falan olabilirVeysel Kaya' Alıntı:Ya internet bağlantım 3 dakikada bir kesiliyor.. Modemde sorun var galiba ne yapabilirim? Yeni modem demeyin babam zaten pcyi kaldırmak için bahane arıyor
Reset at modeme,kabloları çıkar tekrar tak sorun devam ederse modem'de bir arıza falan olabilir[/quote:30v0l8nz]Bayram Kurtulmuş' Alıntı:[quote="Veysel Kaya":30v0l8nz]Ya internet bağlantım 3 dakikada bir kesiliyor.. Modemde sorun var galiba ne yapabilirim? Yeni modem demeyin babam zaten pcyi kaldırmak için bahane arıyor
Bilgisayarında uyumsuz bir program olabilir. Sorun çıkmadan hemen önce kuduğun bi program varsa kaldırmayı dene.Veysel Kaya' Alıntı:Ya internet bağlantım 3 dakikada bir kesiliyor.. Modemde sorun var galiba ne yapabilirim? Yeni modem demeyin babam zaten pcyi kaldırmak için bahane arıyor
Bilgisayarında uyumsuz bir program olabilir. Sorun çıkmadan hemen önce kuduğun bi program varsa kaldırmayı dene.[/quote:zj7z5euf]Bağdat Kaynak' Alıntı:[quote="Veysel Kaya":zj7z5euf]Ya internet bağlantım 3 dakikada bir kesiliyor.. Modemde sorun var galiba ne yapabilirim? Yeni modem demeyin babam zaten pcyi kaldırmak için bahane arıyor
Can Kırımlıoğlu' Alıntı:İşletmeye giriş dersim için bir sunum hazırlıyorum da. Bir sanayi, hizmet gibi sektörlerde birine ait bi işletmeyi incelememizi istiyor hoca. Ben de Tuborg'u araştırmaya karar verdim. Misyon ve vizyon incelemesi yapmam gerekiyor da vizyona ne yazacağımı bulamadım tam olarak
Acaba, önde gelen ve küresel ölçekte faal bir alkol tüketim merkezi olmak yazsam hoca ödevi çizermi
Yardımcı olabilecek biri varsa çok müteşekkir olurum...
[/quote:3c91bpjc]Murat İNAL' Alıntı:http://www.turktuborg.com.tr/images/PDFs/Cat4_1_4.pdf
[quote="Can Kırımlıoğlu":3c91bpjc]İşletmeye giriş dersim için bir sunum hazırlıyorum da. Bir sanayi, hizmet gibi sektörlerde birine ait bi işletmeyi incelememizi istiyor hoca. Ben de Tuborg'u araştırmaya karar verdim. Misyon ve vizyon incelemesi yapmam gerekiyor da vizyona ne yazacağımı bulamadım tam olarak
Acaba, önde gelen ve küresel ölçekte faal bir alkol tüketim merkezi olmak yazsam hoca ödevi çizermi
Yardımcı olabilecek biri varsa çok müteşekkir olurum...
Ugur Demir' Alıntı:avatarıma Kimi Raikkönen in fotoğrafını koymak istiyorum ama beceremiyorum yardımcı olacak biri var mı
Can Kırımlıoğlu' Alıntı:Ugur Demir":3lgtxeqs]avatarıma Kimi Raikkönen in fotoğrafını koymak istiyorum ama beceremiyorum yardımcı olacak biri var mı[/quote] [url="http://imageshack.us/' Alıntı:http://imageshack.us/[/url]
Buradan resmin boyutunu küçültüyorsunuz..
Sonra yukarıda Kontrol Paneli'ne tıklıyorsunuz. Sonra Profiliniz'e ordan da Avatarınız'a tıklıyorsunuz. Gerisinde bir sorun çıkmaz zannedersem[/quote:3lgtxeqs]
Cok sagol kardes de ben yine yapamadim
yaptim yine olmadiCan Kırımlıoğlu' Alıntı:Resmin boyutunu en küçük yapıp denediniz mi ?