Yardım Sayfası

Barış Şişman' Alıntı:
Bende son 4-5 gündür MSN hiç bir şekilde açılmıyor, ne zaman oturum açmaya çalışsam bir hata kodu veriyor. Bu sadece bende mi yoksa genelde mi var?
Bende bir sıkıntı yok,açabiliyorum.
Benimde şu şekilde bir sıkıntım var şifremi birkaç kez değiştirmiş olmama rağmen bazen msni açtığımda bazı kişileri engellenmiş olarak buluyorum.Benden başka kimsede bu tarz bir sıkıntı yaşanıyor mu??

EsraUzun' Alıntı:
Barış Şişman' Alıntı:
Bende son 4-5 gündür MSN hiç bir şekilde açılmıyor, ne zaman oturum açmaya çalışsam bir hata kodu veriyor. Bu sadece bende mi yoksa genelde mi var?
Bende bir sıkıntı yok,açabiliyorum.
Benimde şu şekilde bir sıkıntım var şifremi birkaç kez değiştirmiş olmama rağmen bazen msni açtığımda bazı kişileri engellenmiş olarak buluyorum.Benden başka kimsede bu tarz bir sıkıntı yaşanıyor mu??
Ben birini eklediğimde, o kişi engelli görünüyor bende :roll:

O engelleme olayı bende de oluyordu, yani açıkken. Şimdi hiç bir şekilde giriş yapamıyorum, hemen bir hata kodu veriyor. Acaba tekrardan mı yüklemek gerek?

internet download maneger kullanıyordum. deneme süresi doldu. full sürüme nasıl yükseltebilirim? diğer bilgisayarımda bi şekilde başarabilmiştim ama şimdi bi türlü başaramadım.

Barış Şişman' Alıntı:
O engelleme olayı bende de oluyordu, yani açıkken. Şimdi hiç bir şekilde giriş yapamıyorum, hemen bir hata kodu veriyor. Acaba tekrardan mı yüklemek gerek?
Amanın ya,eskiden iç böyle yapmazdı msn.
Barış bir fikrim var.Bence sen yeniden yükle,eğer başarıyı yakalarsan bende denerim.
Nasıl fikir ama :)

Yiğit Çelebi' Alıntı:
[quote="Barış Şişman":241dbwoq]Müthişsin Esra, çok güzel bir fikir verdin.. :)

Programı tamamen kaldırmadan yüklemeye başladım, dur bakalım n'olacak.. =)
ben bunu senelerdir yapıyorum ve yararlı oluyor :p[/quote:241dbwoq]
Barış bak bizim yerimize daha önce yapmış,denemiş biri var.
Sağol Yiğit!

Ya SPSS'te çalışmam gerekiyor. Nerden bulabilirim? 10 tane program indirdim. Birini bile kuramadım. İçinden başka başka şeyler çıkıyor.

Ev bilgisayrımda şu sıralar başlayan bvbir arıza var. Bil.dan anlayan arkadaşalra soracaktım.

Misal mozilla'da iki sekme açıyorum. bir sekmede kalırsam hiç bir sorun yok ama diğer sekmeye geçtiğimde hiç bir şeye tıklayamıyorum. Sonra control alt delete tuşundana görev yöneticisini açıp kapadığımda bu kes o sekmede her şeyi tıklayabiliyorum ama başka sekmeye geçtimmi gene aynı şeyleri yapmam gerekiyor. Ya da bil.ı kapayıp açtığımda bir süre her şey normale dönüyor 1-2 saat kadar. Sorun nerden kaynaklanıyor acaba?

Yiğit Pazar' Alıntı:
Mavi ekran hatası alıyorum. Bilgisayar kendi kendini yeniden başlatıyor. Ne yapmalıyım?
Valla o bendede sık sık oluyordu,bilgisayar birden kapanıyor sonra açtığımda kasa açılıyordu ama monitör açılmıyordu,kabloları çıkartıp tekrar takınca herşey normal açılıyordu,ramlerdede sorun olabilir ben ramlerden birini çıkardım mesela,ayrıca mavi ekran hatalarını önleyen bir program var onu indirdim.Adı Perfect Optimizer.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
[quote="Yiğit Pazar":2oifjdce]Mavi ekran hatası alıyorum. Bilgisayar kendi kendini yeniden başlatıyor. Ne yapmalıyım?
Valla o bendede sık sık oluyordu,bilgisayar birden kapanıyor sonra açtığımda kasa açılıyordu ama monitör açılmıyordu,kabloları çıkartıp tekrar takınca herşey normal açılıyordu,ramlerdede sorun olabilir ben ramlerden birini çıkardım mesela,ayrıca mavi ekran hatalarını önleyen bir program var onu indirdim.Adı Perfect Optimizer.[/quote:2oifjdce]Çok teşekkür ederim, Bayram. Sen yazmadan önce, internette bu sorunun çözümüne ilişkin araştırma yaptım. Galiba da buldum. Sorun çözüldü, iki gündür hata almıyorum. Eğer, tekrar yaşarsam bu sorunu senin dediğini yaparım. Olmadı servise götürürüm. Sağ olasın.

Bir sorunum var. Büyük degil ama fazlasiyla rahatsiz ediyor beni.

Vista'ydi bilgisayarim format atip 7'ye gectim. Ve ekranim böyle oldu:

Masaüstüm dahil, her taraftaki yazilar kücülmüs. Masaüstümdeki hatayi yazi boyutunu %120 yaparak az cok giderdim ancak Firefox'ta ve diger programlarda sürekli Ctrl+Scroll yapip büyütmem lazim. O da sadece o sayfadaki yazilari büyütüyor, yeni bir sayfa actigimda yeniden büyütmem lazim. Ne yapmam lazim bir türlü cözemedim. Ekran sürücüsünü Win7 otomatik olarak ayarlamisti zaten ben yine de tekrardan güncelledim, ekran cözünürlügü de (tavsiye edilen)de ayarlanmis durumda. Yardimci olabilecek var mi?

Creative marka mp3 player'ım var. Bir senedir neredeyse hiç kullanmadım daha doğrusu kullanamadım. Kullanamama sebebim aletin hiç bir şekilde açılmaması, büyük ihtimal alet virüs kaptı ve format atmak gerek.

Pc'ye USB ile bağlıyorum orada içindeki dosyaları falan görebiliyorum ama mp3 player'ı açamıyorum. Ankara'da, aleti yaptırabileceğim bildiğiniz bir yer var mı? Bu işleri bilen, format mı artık ne gerekiyorsa onu yapabilen birileri?

Bilgisayarıma en son messengerı yükledim msnyi açıyorum bir süre sonra bağlantı kesiliyor yeniden başlatıyor msni. Bu sürekli tekrar ediyor sizce neden olur bu ve nasıl bir çözüm bulabilirim?