Yardım Sayfası

Foruma fotograf yüklemek isteyenler için:

Herhangi bir fotograf yükleme sitesine fotografınızı yükledikten sonra, orada bulunan "foruma yükle" vb. yazıdaki adresi buraya kopyalamanız yeterli...

Bir de çeşitli adreslerden buraya gönderme yaparken, adres çubuğundaki adresi değil de, fotografa sağ tıklandığında çıkan "Özellikler" bölümündeki adresi kopyalayın. Aksi durumda, fotograf görünmeyebilir.

Ben, http://www.resim-yukle.gen.tr 'yi kullanıyorum. Kolay bir site.

Aykun, profil fotona bilgisayardan bir foto yükleyemiyorsun. Onun için fotografını, fotograf yükleme sitelerinden birine yükleyip "Kullanıcı Paneli > Hesap Bilgileri > Avatarınız"da açılacak olan yere, adresi kopyalayınca isteğin gerçekleşecektir. Yalnız, fotonun boyutunun fazla büyük olmaması lazım...

Onur BALCI' Alıntı:
Aykun, profil fotona bilgisayardan bir foto yükleyemiyorsun. Onun için fotografını, fotograf yükleme sitelerinden birine yükleyip "Kullanıcı Paneli > Hesap Bilgileri > Avatarınız"da açılacak olan yere, adresi kopyalayınca isteğin gerçekleşecektir. Yalnız, fotonun boyutunun fazla büyük olmaması lazım...

Olmuyor Onur abi geçerli değil site falan diyor.

Dönem ödevi hazırlamam gerekiyor. Matematiksel ifadeler kullanacağım. Power Point'te simge ekleden yapıyorum fakat bütün simgeleri derli toplu bir şekilde bulmanın yolunu bilen var mı?

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Dönem ödevi hazırlamam gerekiyor. Matematiksel ifadeler kullanacağım. Power Point'te simge ekleden yapıyorum fakat bütün simgeleri derli toplu bir şekilde bulmanın yolunu bilen var mı?

Çalıştır'a '' charmap '' yaz,tamam de.

Esra, Murat, ikinize de çok teşekkürler...

Denemedim daha ikisini de; ama yararlanacağımdan eminim.

Tekrar teşekkürler...

Fotoğrafları çektim videolar filan pcye attım ama pcde videoları açtığımda ses var görüntü yokNeden acaba markası sanyo internetten ayrı bir program mı indirmem lazım?