Yardım Sayfası

Abdullah, bildiğim kadarıyla bütün Adsl şirketleri Telekom'un altyapısı'nı kullanıyor ancak bazı konularda Telekom'dan daha avantajlı gibi gözüküyor. Zaten dünyanın en pahalı internet'ini kullanıyoruz üstüne üstlük bir de bir sürü sorunlarla uğraşıyoruz.

Son 2-3 aydır kota'yı aşmamama rağmen inanılmaz fiyatlar gelmekte, bir gün Telekom bayii'sine gittiğimde bu sorunun bir tek bende olmadığını gördüm, bir çok kişi şikayet ediyor bundan hatta adsl'lerini iptal edenler bile var. Yani diyeceğim TT Net artık ne hesaplı ne de daha avantajlı. Yukarıda ki mesajımda da dediğim gibi şöyle ufak bir araştırma yaptım da en iyisi Biri Adsl gibi geldi, birde sizlere sormak istedim.

Yineliyorum, eğer başka adsl kullanan varsa ve beni aydınlatırsa çok memnun olurum..

Barış Şişman' Alıntı:
Son 2-3 aydır kota'yı aşmamama rağmen inanılmaz fiyatlar gelmekte, bir gün Telekom bayii'sine gittiğimde bu sorunun bir tek bende olmadığını gördüm, bir çok kişi şikayet ediyor bundan hatta adsl'lerini iptal edenler bile var.
Yineliyorum, eğer başka adsl kullanan varsa ve beni aydınlatırsa çok memnun olurum..

Evet bende aynı sorunla karşılaşıyordum sınırlı internet kullanırken.
Tamamen insanları sınırsız üyeliği geçmeleri için zorlama politikaları .

Valla ne yaparlarsa yapsınlar iptal ettirmeyi düşünüyorum böyle şerefsizlik yaparak dünya'nın en pahalı internetini kullandırtıyorlar bize.

Şöyle sağlam şekilde tepki gelsin bak bakalım böyle birşeyi yapabiliyorlar mı?..

4 yıllık bir açıköğretim programı için barajı kendi alanında mı geçmek gerekir yoksa herhangi bir alanda geçmek yeterli midir ?

Örneğin; SAY-1 öğrencisi SÖZ veya EA bölümünde barajı geçtiği takdirde açıköğretime kayıt olabilir mi ?

İlgilenen arkadaşlar için şimdiden teşekkür ederim.

Tugay Aktepe' Alıntı:
4 yıllık bir açıköğretim programı için barajı kendi alanında mı geçmek gerekir yoksa herhangi bir alanda geçmek yeterli midir ?

Örneğin; SAY-1 öğrencisi SÖZ veya EA bölümünde barajı geçtiği takdirde açıköğretime kayıt olabilir mi ?

İlgilenen arkadaşlar için şimdiden teşekkür ederim.
Tercih yapacağın bölüm için geçmen lazım Tugay. Mesela Ea'dan tercih yapacaksan Say'dan yaptığın puanın bir anlamı olmaz.

Okan BAKIR' Alıntı:
İngilizcesi iyi olan bir abimiz özel mesaj atarsa sevinirim..

İngilizcem iyidir Okan fakat benden iyi, hazırlık okuyan abilerin, kardeşlerin var forumda.

Yine de zor durumda kalırsan yardımcı olabilirim. Yazarsın bana...

Barış Şişman' Alıntı:
Valla ne yaparlarsa yapsınlar iptal ettirmeyi düşünüyorum böyle şerefsizlik yaparak dünya'nın en pahalı internetini kullandırtıyorlar bize.

Şöyle sağlam şekilde tepki gelsin bak bakalım böyle birşeyi yapabiliyorlar mı?..
Ben de bu durumun bir değişik halini yaşıyorum. Benim kotam çok çabuk doluyor. Önceden de bu seviyede kullanıyordum, dolmuyordu. Neden böyle oluyor anlamadım. İki aydır kotayı aşmamaya çalışıyorum. Beni sınırsıza zorluyorlar, ama geçmeyeceğim, inat ettim.

Yiğit Pazar' Alıntı:
[quote="Barış Şişman":10yy7ezp]Valla ne yaparlarsa yapsınlar iptal ettirmeyi düşünüyorum böyle şerefsizlik yaparak dünya'nın en pahalı internetini kullandırtıyorlar bize.

Ben de bu durumun bir değişik halini yaşıyorum. Benim kotam çok çabuk doluyor. Önceden de bu seviyede kullanıyordum, dolmuyordu. Neden böyle oluyor anlamadım. İki aydır kotayı aşmamaya çalışıyorum. Beni sınırsıza zorluyorlar, ama geçmeyeceğim, inat ettim.[/quote:10yy7ezp]

Arkadaşlar sınırsıza geçin, Telekom'a boyun eğmeyin.
Kullandığınız tarife 29 TL'lik tarife değil mi ?
O tarifeyi ben de yaklaşık 3 sene kullandım, 1 yıldır sınırsıza geçtim internette özgür hareket edebiliyorum. Onu indirsem mi, şu siteye girsem mi diye düşünmüyorum.

Tugay Aktepe' Alıntı:
O tarifeyi ben de yaklaşık 3 sene kullandım, 1 yıldır sınırsıza geçtim internette özgür hareket edebiliyorum. Onu indirsem mi, şu siteye girsem mi diye düşünmüyorum.
Tugay, şu anda baba eline baktığımız için mecburum diyeyim sadece sen çıkart bir anlam.. =)

Allah cezanı versin Telekom, internet keyfimizin içine ettin..!

Barış Şişman' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":6tymp2hi]
Tugay, şu anda baba eline baktığımız için mecburum diyeyim sadece sen çıkart bir anlam.. =)

Allah cezanı versin Telekom, internet keyfimizin içine ettin..![/quote:6tymp2hi]

Anladım Barış, zaten söylediğin sebebin etkili olduğunu tahmin ediyordum. :)

Father Hand. Hehehehe. :)

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Yiğit Pazar":3gv7rkfn]Peki sınırsız ne kadar 49 mu, 59 mu? Bir sürü rakam dolanıyor etrafta.

1024 mb olan 49 TL fakat faturada nedense 45 alınıyor.

2048 mb olan ise sanırım 69 TL falan...[/quote:3gv7rkfn]
Yüzde 10 ötv düşüldü faturaladan o yüzden. O yüzden 69 tl olanda 62 tl civarına indi.

TTnet'e Ölüm ;)
adszilu.jpg

1024 sınırsız 45 TL.
Bir arkadaş ayda 6 GB girdiklerini ve 40 TL ödediklerini söylemişti. Ben 40 GB indiriyorum. 5 lira fazla ödüyorum. Arkadaşım Telekom'a, Telekom bana çalışıyor :)