Yazdığınız isimlerin hemen hemen hepsi tblde vasat takımlarda anca oynar
Senin önereceğin oyuncuları merak ettim şimdi. Kimleri görmek istersin bizim takımda...
Yazdığınız isimlerin hemen hemen hepsi tblde vasat takımlarda anca oynar
Walsh'u 4-5 sene önce bu forumda önermiştim o zamanlar bir fransız takımında oynuyordu şimdi adını hatırlamıyorum,o zamanlar olurdu belki ama şimdi bizim hedeflerimiz için biraz farklı portföyde bir oyuncu olarak kalır,tabi bir küçülme filan söz konusu olursa belki düşünülebilir.Seneye Walsh'u düşünsek nasıl olur? Ligde oynamaz 7 veya 8. yabancı olur. Hem ücreti düşüktür hem de şut olarak iyi katkı verebilir.
Yeni bir yönetim gelecek dolayısıyla şubeye bakış açısı nasıl olacak yeni yönetimin, bu belirsiz. Şube günlük yaşamaya alıştırıldığı için yeni sezondaki sponsor belirsiz, dolayısıyla bütçe belirsiz, hoca belirsiz, kim gidecek kim kalacak belirsiz...
Bunca belirsizlik içinde yeni sezona ilişkin fikir jimnastiği yapıyor, oyuncu önerilerinde bulunuyorsunuz ya, takdir ediyorum doğrusu bu enerjinizi.
Yeni bir yönetim gelecek dolayısıyla şubeye bakış açısı nasıl olacak yeni yönetimin, bu belirsiz. Şube günlük yaşamaya alıştırıldığı için yeni sezondaki sponsor belirsiz, dolayısıyla bütçe belirsiz, hoca belirsiz, kim gidecek kim kalacak belirsiz...
Bunca belirsizlik içinde yeni sezona ilişkin fikir jimnastiği yapıyor, oyuncu önerilerinde bulunuyorsunuz ya, takdir ediyorum doğrusu bu enerjinizi.
Holland biraz ham nihatcım ama ben potansiyeline inanıyorum ama şu anda biraz hamCan Abi.
Holland da ben pek bir maharet göremedim şahsen.
Ama Mejia, Harris, Broekhoff gibi isimleri takımda isterim tabiki.
Holland biraz ham nihatcım ama ben potansiyeline inanıyorum ama şu anda biraz ham
Manny Harris ise bir şekilde sayıya gitmeyi başarabilen farklı bir oyuncu bence ona yönelinebilir,Broekhoffa gelince bence tam bir euroleague oyuncusu iyi bir takımın çok iyi bir parçası olur
Bonservis kuralı Ocaktan itibaren kalkıyor deniyordu ama zaten bizim şu belirsizlik ortamında bizden teklif gitmez beşiktaşta uzatır broekhoffla ama broekhoff bizim takıma çok yakışacak bir oyuncuHaklısın abi. Harris ve Broekhoff çok iyi katkı verirler bize. Ama BJK Broekhoff'u bırakmaz. Bıraksa da bonservis ödenmesi gerektiği için tercihimiz olmayabilir.
Ben en çok umarım Arroyo kalır ve yanına Farmar'ı alırız diye dua ediyorum. Farmar-Arroyo-Ender çok iyi bir rotasyon olur.
Olsa da alabileceğimizi sanmıyorum. Şu an EL yönetiminin gözünde pek sempatik durumda olduğumuz söylenemez. Yaşadığımız finansal sorunlar, taraftar olayları, Ergin Hocanın THY ve kulüpleri, EL'ye karşı ayaklanmaya davet eden söylemleri, vs...EuroLeague'de wild card falan var mı?