Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Avrupa'da ne kadar para harcarsan harca, ne kadar iyi oyuncu alırsan al, organizasyon olmadıkça sıfırsın.

Bu yıla kadar belkide Fenerbahçe Ülker'in en büyük sorunu buydu belkide. Oyuncular huzursuzdu, taraftar agresifti, koç sorunları idari anlaşmazlıklar vs. vs.

Bizim de en büyük artımız buydu. Karakterli oyuncu grubu, Egolarından arınmış yöneticiler, sevmeyeni olmasına rağmen inancını hiç kaybetmeyen hoca.

Galatasaray'ın genlerinde başarıyı istemeyen o kadar çok insan var ki. Bu takımın bu duruma gelmesinde hepimizin biraz da olsa payı var.

Hocasına inanmayan takımına sahip çıkmayan taraftar ve yöneticiler, soruna çözüm olmaktan çok, üstüne koyarak Galatasaray'ı bu günlere getirdi.

2007'de yakmaya başladığımız ateşi, el birliğiyle söndürdük. Galatasaray'ın kadrosu iyi veya kötüdür tartışırım ama Galatasaray dün sadece maçı değil, inancını kaybetti.

Yönetim Galatasaray'ı şirketleştirmekten, taraftar sevmediğim adam başarılı olmasın diyerek adamcılığı bırakırsa, Galatasaray belki eski inançlı günlerine döner. Şubat ayında kafada sezonu bitirdik.

Seneye Walsh'u düşünsek nasıl olur? Ligde oynamaz 7 veya 8. yabancı olur. Hem ücreti düşüktür hem de şut olarak iyi katkı verebilir.
Walsh'u 4-5 sene önce bu forumda önermiştim o zamanlar bir fransız takımında oynuyordu şimdi adını hatırlamıyorum,o zamanlar olurdu belki ama şimdi bizim hedeflerimiz için biraz farklı portföyde bir oyuncu olarak kalır,tabi bir küçülme filan söz konusu olursa belki düşünülebilir.

broekhoff'a gelince bence ligimizde oynayan alınabilecek en iyi oyunculardan birisi iyi bir kumaş ki çok daha iyi yerlere gelecektir.Alınmasını tabi ki isterim değerli bir oyuncu.Yine ligimizden mejia ve eğer iyi bir gelişim kaydederse john holland'da düşünülebilir.Manny Harris çok beğendiğim bir kumaş onu da takip etmek gerekir.

Yeni bir yönetim gelecek dolayısıyla şubeye bakış açısı nasıl olacak yeni yönetimin, bu belirsiz. Şube günlük yaşamaya alıştırıldığı için yeni sezondaki sponsor belirsiz, dolayısıyla bütçe belirsiz, hoca belirsiz, kim gidecek kim kalacak belirsiz...

Bunca belirsizlik içinde yeni sezona ilişkin fikir jimnastiği yapıyor, oyuncu önerilerinde bulunuyorsunuz ya, takdir ediyorum doğrusu bu enerjinizi.

Yeni bir yönetim gelecek dolayısıyla şubeye bakış açısı nasıl olacak yeni yönetimin, bu belirsiz. Şube günlük yaşamaya alıştırıldığı için yeni sezondaki sponsor belirsiz, dolayısıyla bütçe belirsiz, hoca belirsiz, kim gidecek kim kalacak belirsiz...

Bunca belirsizlik içinde yeni sezona ilişkin fikir jimnastiği yapıyor, oyuncu önerilerinde bulunuyorsunuz ya, takdir ediyorum doğrusu bu enerjinizi.

Bizde kendimizi böyle idare ediyoruz Onur Abi.
Yoksa kafayı yiyeceğiz.
Iyi düşünelim ki iyi olsun.

Abi Galatasaraylı olmak böylesi bir güzellik değil mi zaten? Keşke salonu da herşeye rağmen doldurup bir basketbol kültürü oluşturabilsek...

Can Abi.
Holland da ben pek bir maharet göremedim şahsen.
Ama Mejia, Harris, Broekhoff gibi isimleri takımda isterim tabiki.
Holland biraz ham nihatcım ama ben potansiyeline inanıyorum ama şu anda biraz ham
Manny Harris ise bir şekilde sayıya gitmeyi başarabilen farklı bir oyuncu bence ona yönelinebilir,Broekhoffa gelince bence tam bir euroleague oyuncusu iyi bir takımın çok iyi bir parçası olur

Holland biraz ham nihatcım ama ben potansiyeline inanıyorum ama şu anda biraz ham
Manny Harris ise bir şekilde sayıya gitmeyi başarabilen farklı bir oyuncu bence ona yönelinebilir,Broekhoffa gelince bence tam bir euroleague oyuncusu iyi bir takımın çok iyi bir parçası olur

Haklısın abi. Harris ve Broekhoff çok iyi katkı verirler bize. Ama BJK Broekhoff'u bırakmaz. Bıraksa da bonservis ödenmesi gerektiği için tercihimiz olmayabilir.

Ben en çok umarım Arroyo kalır ve yanına Farmar'ı alırız diye dua ediyorum. Farmar-Arroyo-Ender çok iyi bir rotasyon olur.

Haklısın abi. Harris ve Broekhoff çok iyi katkı verirler bize. Ama BJK Broekhoff'u bırakmaz. Bıraksa da bonservis ödenmesi gerektiği için tercihimiz olmayabilir.

Ben en çok umarım Arroyo kalır ve yanına Farmar'ı alırız diye dua ediyorum. Farmar-Arroyo-Ender çok iyi bir rotasyon olur.
Bonservis kuralı Ocaktan itibaren kalkıyor deniyordu ama zaten bizim şu belirsizlik ortamında bizden teklif gitmez beşiktaşta uzatır broekhoffla ama broekhoff bizim takıma çok yakışacak bir oyuncu

Seneye Euroleague de olamayacağız.
Herkes olursa EuroCup için kadro kursun bundan sonra.
Arroyo yoksa Euroleague kalmak da yok.
Çok zor.

Omar Cook-Ender-Nikolov
Sinan-Carter
Marko-Göksenin
Patway-Barış Hersek
Young-Sertaç-KG