Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Micov ve Erceg de Perşembe'ye dek ödeme yapılmazsa ayrılacak deniyor? Bilgisi olan var mı?

Bu Allahın belası yönetimin amacı ne? Hain herifler!

Paranın gittiği yer yok bence.Elde olandan kat kat fazla bütçeye takım kurulmaya çalışıldı şimdi boşalta boşalta anca böyle oluyor.

Arroyo gitti.

Erceg ve Micov da Perşembe gününe kadar müsade istemiş.

Artık bundan sonra maçlara Nikolov, Şuacan, Göktürk ile çıkarız.

Ligten düşmeyelim kafi...

Bu iş bitmiştir arkadaşlar 2-3 yıldır basketbol şubesinde yaşanan heyecan muhtemelen sezon sonunda Ergin Hoca'nın da ayrılmasıyla son bulacak.Fatih Solak'lı Şemsettin Baş'lı günlere geri dönüyoruz gibi duruyor.

Bu iş bitmiştir arkadaşlar 2-3 yıldır basketbol şubesinde yaşanan heyecan muhtemelen sezon sonunda Ergin Hoca'nın da ayrılmasıyla son bulacak.Fatih Solak'lı Şemsettin Baş'lı günlere geri dönüyoruz gibi duruyor.

Burda iş bize düşüyor. Takımlarımızın, Ergin Hocanın, Ekrem Hocanın yalnız olmadığını biz göstereceğiz. O salonları dolduracağız. Varsın yönetim destek olmasın, varsın o yönetim köstek olsun. Biz bu formaya aşık olduğumuzda takımda 2.lig basketbolcuları doluydu, Efesten, Tofaştan, Ülkerden fark yerdik ama bizim sevgimiz armaya... Başarılı olmayı tabiki isteriz ama Arroyo gitti, varsın Erceg, Micovda gitsin. O farmayı Egede taşısa, altyapıdan oyuncuda taşısa o salonu doldurmalıyız... Arma için doldurmalıyız. Ergin Hocada, Ekrem Hocada bu desteği fazlasıyla haketmiyormu?

Evet, Erceg ve Micov da kısa zaman içerisinde ayrılabilirmiş. Dün dedikodusu çıkmıştı, bugün Eyüp Yıldız da söyledi.

Allah yönetim kere belanızı versin. Daha ne diyeyim bilmiyorum. Yalancı, sahtekar, utanmaz herifler.

Hiç yok mu fedekar yönetici, zaten takım bütçesi ne kadarki ?
Gelsinler, bedavadan kendilerinin reklamını yapsınlar, sonrada kulübü batırıp gitsinler... Kapatın şubeyi daha iyi...
GS tarihinin en basiretsiz, en kötü yönetimi. Takımda oyuncu kalmadı, oyuncu... Arroyu'yu filan geçtim, Erceg ve Micov'da giderse sahaya kimle çıkacaksınız ?
Peki ya kaybedilen prestij ne olacak ?
Sizin göreviniz sorunları çözmek, onun için geldiniz, Ünal Aysal şöyle yapmış böyle yapmış geçin bunları. Madem çözemeyecektiniz neden geldiniz ?
Rezil edip gideceksiniz, aferim size...
FB maçının şimdi önemi daha da arttı, o maç FB ile değil yönetimle yapılmalı...
İlk kez bir FB maçında maçın sonucu umrumda değil. Umarım tarihin en utanç verici yenilgisini alırız. Bu yönetimde unutulmazların, ibret alınacaklarının arasına girer...

Gemisinin terketmeyen kaptan filan :)

Aylardır 2 ay geriden para alan oyuncuların bir anda gitmek istemesi can sıkıntısı mıdır. Yoksa o süre 2 ayı geçmiş midir :)

Arroyo'nun aylardır alacağını geç almasına rağmen, paramın hepsini istiyorum diye tutturacağını düşünen, Lindsay Whalen haberine de inanıyordur. Işıl'a da Zellous'a da.

Ayrılan oyuncular kendilerinle bir takım kursalar playoffda final için mücadele ederlerdi sanırım,yazık ne hale düştük,koskoca kulübün basketbol şubesi göz göre göre eriyip gitti,artık isterseniz karınca gibi küçülmeyi tercih edin,ben hala o utanmaz herifin nasıl ( m.özyer) utanmadan maaş aldığına inanamıyorum,haysiyetsiz,basiretsiz yöneticiler pislik utAnmaz herifler!başımızda bizi başarılara doyuracak koçu bile sindirdniz ya Allah hepinizin belasını versin,futboldaki göztepenin durumuna düşürdüler bizi,biride çıkıp bir laf etmyor ya kafayı yicem yemin ederim.

Vay be, çok değişik bir duygu. Takımın oyuncusunu gönderirsin veya kendisi gitmek isteyebilir de, ancak bir de bu duruma bak. Yok 3 aydır para ödenmiyor yok her oyuncu kaçıyor, yok öyle yok böyle. Her gün ayrı bir sıkıntı her gün ayrı bir dert. Sanacaksın ki geçen yıl ki Olin Edirne. Olin Edirne bile bu kadar sıkıntı yaşamamıştı.

Hala oyuncularda suç aramak için ciddi ciddi gerizekalı olmak lazım. Hakaret anlamında söylemiyorum, bir insanın kafasının çalışmaması ya da ufak mantıksal çözümlemeleri yapamıyor olması lazım. Ya adamlar iki ay para alamamış, fesih hakları varken sabretmişler. Üstüne devamlı kandırılıp 3 hafta daha gecikmiş ödemeleri. 6 aydır aynı hikaye ama hep oyuncular suçlu he mi? :)

Mevcut Galatasaray yönetimi haindir. Göz göre göre takımın dağılmasını isteyen art niyetlilerden oluşan rezil bir topluluktur. Ben bu adamların iyi niyetli olduğuna falan inanmıyorum, takım tamamen dağılsa "oh be ödeme yapmaktan kurtulduk" diye sevinir bu herifler.

Eğer bu kulüpte azıcık şeref ve onur kalmışsa mevcut yönetimdeki tüm isimlerin (Cem Kınay hariç, Ataman nasıl bir uğraş verdiğini anlatmıştı) disipline sevk edilmesi lazım ki ibret örneği olarak tarihe geçsin bu karaktersizler. O zaman dakikada beş yalan söylemenin ne olduğunu belki anlarlar.

Ayrıca kulübü bu noktada bırakan Ünal Aysal'a da lanet olsun. O da masum değil hatta suçun bir kısmı da doğrudan onun. Umarım ibra edilmez ve o da bu rezil tablonun sorumlularından biri oalrak tarihe geçer.

Cem Kınay, Erceg ve Micov'un takımda ayrılmayacağını söyledi.

Tabi yersen !!

1 ay sonra yine böyle bir şey olabileceğini herkes biliyor...