Herkes kadro yazmaya başladı bir kadro da ben yazayım
C. Arroyo-D. Adams-K. Nikolov
J. Carter-S.Güler-G.Köksal
Vlado Micov-Göktürk Ural
K. Kaimakoglou-K.Gönlüm
Patric Young-S. Şanlı-E. Arar
Oyun kurucu:Arroyo'nun arkasına mutlaka istikrarlı oyun ortaya koyabilecek bir kısa almalıyız. Mümkünse kendi skorunu yaratabilen ve tempo yapabilecek bir isim olmalı. Aaron Jackson'ı bende çok isterim ama hem mali olarak hem de kendisinin repütasyonu açısından almamızı zor görüyorum. Diğer adaylarım Mike James, DJ Cooper, Erik McCollum, Corey Fisher. Üçüncü opsiyon olarak Nikolov'a güvenmek gerektiğine inanıyorum ama kiralık gönderilirse eğer ekstra bir yerli isimde alınabilir. Şafak Edge, Kartal Özmızrak adaylarım.
Şutör Guard:Carter, Sinan elimizdeki isimler, kiralık giden Göksenin'in eklenmesiyle de burada transfere gerek görmüyorum.
Kısa Forvet:Bu sene en çok eleştirilen isimlerden biri olan Micov'un Avrupa piyasasında ki sayılı forvetlerden biri olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle yola onunla devam etmeliyiz. Burada yerli bir kısa forvet eklemesi yapmak elimizi çok rahatlatır. Tolga Geçim, Birkan Batuk, Serhat Çetin, Cenk Akyol, Maxim Mutaf isimleri zorlanabilir ancak bütçe yeterli olmazsa çokta elzem değil. Carter, Sinan, Göksenin ve Micov 2-3 pozistonlarında yeterli olacaktır.
Uzun Forvet:Tartışmasız en büyük soru işareti olan Erceg'le yolların ayrılması iki taraf açısından da en hayırlısı olacaktır bu saatten sonra bana kalırsa. Erceg beğendiğim bir isim ancak arada ki bağ çok yıprandı malesef. Burada ki bir numaralı adayım Kostas Kaimakoglou ama Trey Thompkins, James Gist, Luke Harangody, Erik Murphy, Ryan Kelly, Jeff Brooks isimleri de listede olabilir.
Pivot:Burada Young ile kesinlikle sözleşme yenilemeliyiz. Eğer yenilemeyezsek onun tarzında Trevor Mbakwe, Shane Lawal, Gani Lawal, Othello Hunter, Monra Yarou, Jordan Morgan alınabilecek isimler. Bir yerli simle de mutlaka anlaşmalıyız benim adaylarım Sertaç Şanlı ve Dusan Cantekin. Ama Fenerbahçe'den ayrılırlarsa eğer Semih veya Oğuz'da büyük fayda sağlarlar bence.