Sinan'ı unutmuşum. gerisi mühim değil zaten yerlilerin ender kerem vs .
Yaa ben sadece olsa ne güzel oluru yazmistim ama shved nbade tutunamayacak bence.
Wanamaker, Kuric ve Fesenko'da oldukça ısrarlıyım
M.Brooks uygun işte Carter'ı en iyi tamamlayabilecek oyuncu benceBen Carter'ı Mejia'ya değişmem. Patlayıcılığı, enerjisi bambaşka Justin'in. Kalinic'i bonservis ödeyerek alamayız zor, o yüzden Micov'u kadroda tutmak en iyisi.
İki-üç oynayabilecek şutu fena olmayan ve atletik bi kısa daha lazım bu takıma seneye. Pocius'un yapamadıklarını yapacak bir isim.
M.Brooks uygun işte Carter'ı en iyi tamamlayabilecek oyuncu bence
Seth Curry'i de düşünebiliriz aslında tabi NBA'de kalır mı orasını bilemiyorum. Bu hafta Phoenix'le 10 günlük kontrat yaptı.
Arkadaşlar gözünüzden kaçtığını düşünüyorum ama yukarıdaki görüşümde ısrarlıyım. Mesela Boban Dublieviçinde Valencia ile 3 senelik sözleşme uzattığı ortaya çıktı. Bu çerçevede, Eric McCollum, Seth Curry, Dominque Jones, Andre Dawkins, Federico Garcia, Scotty Hopson, Eric Murphy, Andray Baltche gibi oyuncular havuzumuzu oluşturmalı.Arkadaşlar, bir de kontratı devam eden oyuncuların veya bitecek oyuncuların bize gelme olasılıklarını çok zayıf görüyorum. Bu sene yaşanan bu mali kriz oyuncuları bizden soğuttu. Ayrıca Avrupa da hangi kupada oynayacağımız hatta oynamayabileceğimiz olasılıkları da tercih edilebilirliğimizi etkileyecek. Bu yüzden ben, genellikle serbest oyunculara yönelmemiz gerektiğini düşünüyorum ki en iyi kaynaklar bence D-league,ncaa ve Avrupa dışında oynayan Amerikalı oyuncular olmalıdır. Avrupalı özellikle Balkan ülkeleri oyuncularından uzak durmalıyız. Mesela yeni öğrendim Eli Holman önümüzdeki sene için yeniden Çin'den bir takımla anlaşmış. Yeni gelecek yönetimi bekliyor olmamız sıkıntı yaratacak.
Zaten Andrey Blatche,Francisco Garcia gibi isimleri getirebileceksek Avrupadan oyuncu kovalamaya gerek yokArkadaşlar gözünüzden kaçtığını düşünüyorum ama yukarıdaki görüşümde ısrarlıyım. Mesela Boban Dublieviçinde Valencia ile 3 senelik sözleşme uzattığı ortaya çıktı. Bu çerçevede, Eric McCollum, Seth Curry, Dominque Jones, Andre Dawkins, Federico Garcia, Scotty Hopson, Eric Murphy, Andray Baltche gibi oyuncular havuzumuzu oluşturmalı.