Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Will Bynum (1.5 milyon USD), Ender ( 700 bin USD ), Nikolov (100 bin USD)

Carter ( 500 bin USD), Sinan ( 700 bin USD ), Göksenin ( 200 bin USD )

Marko ( 700 bin USD), Micov (700 bin USD)

Thompkins (900 bin USD), Kerem (700 bin USD)

Young ( 900 bin USD), Sertaç ( 200 bin USD), Dusan ( 200 bin USD)

Oyuncu maaşları 8 milyon dolar.Yol masrafları vs. 1,5 miyon dolar tutsa 9-10 milyon dolara kurulur, her kulvarda da kafaya oynar.Ama şahsi fikrim bütçemizin 7 civarı olacağı yönünde

9-10 milyon dolar bareminde kadro yapıldığında iki seçenek çıkıyor ortaya.Ya homojen bir kadro oluşturacaksın ya da bazı bölgeleri üst düzey tutup bazı bölgelerde risk alacaksın. Mevcut basketbol dinamiklerinde winner oyuncular guardlar. Uzunlarsa atlet ve ikili oyun bitirebiliyorsa her türlü iş yapıyor.Bu yüzden kısa pozisyonunu daha pahalı, uzun pozisyonunu daha ucuz ama genç, atlet. dinamik oyunculardan kurmak daha mantıklı

5 numara diğer bölgelere göre daha zayıf ancak bütçe doğrultusunda potansiyelli genç oyuncular seçmek durumunda kaldım.Yinede Young'ın yerine D'or Fischer'ı yazmak geldi aklıma ancak o da zırt pırt sakatlanıyor.Yabancı sınır olmasa NCAA'de 2 tane atlet uzun yazardım

Marko ile Micov o paralara imzalamaz diye düşünen bir arkadaş olmuş ancak belki de farketmediği bir durum var.Dolar ile Euro neredeyse aynı düzeyde.Çok az bir miktar var aralarında.Micov zaten bu sene bize 700 bin euro civarına imza attı.Marko da 1 milyon euroya CSKA'ya gitti ancak havlu salladığı bu sene bu kontratını tekrar eski fiyatına çekecektir

Bu sene mezun olacak olup radarıma giren bazı oyuncuları yazıyım
PG
Ryan Boatright : Kesinlikle tercih edilebilir. Draft edilse bile fiziken ligde tutunamaz. Çok tuttuğum oyun kuruculardan biri. Lider özellikleri var.
Jarvis Summers : Büyük maçlarda siniyor. Fakat bu seviyede iyi bir back up olabilir. Desteklediğim takımın oyuncusu ancak tarafsız bakarsam bu seviye için kumar olarak nitelendirilebilir.
Quinn Cook : Biraz savruk ama potansiyelli bir oyuncu. Ayrıca çok elit bir şutör. Okafor ve Winslow ile oynarken boş şut bulma oranı arttı denebilir ancak yine de çok net şutör.
Kevin Pangos : Kesinlikle özel bir oyuncu. Fakat Avrupa'da ne yapar bilmiyorum ; kestiremiyorum. March Madnessta daha dikkatli izleyeceğim kendisini. Hem Sabonis'in oğlu orada olduğu için de izleme bahanem oluyor. Turnuva sonunda daha net karar vermiş olurum.
KJ Smith : Olgun bir oyuncu . Hızlı , karar verebilme yetişi gelişmiş , pass first bir guard . Çok sevdiğim ama fazla maçını izleme fırsatı bulamadığım bir oyuncu. Oyun görüşü çok iyi. Topa baskısı elit seviyede. Kendi skorunu üretemiyor ve istikrarsız bir şutu var. Takım arkadaşlarının oyununa yaptığı katkının yarısını bireysel olarak yapıyor olsaydı buraya ismini yazmam bile abes olurdu. İlk adımını biraz hızlandırıp daha fazla şut atabilirse harika oyuncu olur. Bunları yapamazsa eurocup seviyesinde anca tutunabilir. Varolan yetenekleri çok üstdüzey ama eksikleri çok bariz.
SG
Tyler Haws : Acaip bir şutör . Makinalı tüfek gibi bir şutu var. Eli ısındığı anda sahneye çıkıp assolist oluveriyor. Fakat bazı kritik zamanlarda sahneden kaçtığı oluyor. Eddie Jones'a benzer bir oyun sitili var. Jones'u hatırlayan varsa ne demek istediğimi anlayacaktır. Fiziği Nba için yetersiz , burası için yeterli . Hele ki 20 dakika için harika bir oyuncu. Lider oyuncu olamaz ancak elit skorer olabilir.
Joseph Young : Kısa , çok kısa. Ender Aslan kadar filandır tahminimce. Takımını tek başına March Madness'a taşıdı. Harika skorer. Baskı altında yüzdeli atabiliyor. Bu sene izlediğim en eğlenceli hücum sisteminde oynuyor. Ergin Ataman'ın oyuncuya insiyatif veren düzeninde iş yapabilecek bir oyuncu. Fakat ilk opsiyon olmadığı bir takımda ne yapar emin değilim. O fizikte bir adam için riske girmek mantıklı gelmiyor.
SF
Wesley Saunders : Oyunun her alanına katkı verebiliyor. Tutkal bir 3 numara olabilir. Bizim Carter'dan daha kaliteli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Fakat March Madnessta patlama yapıp draftta süpriz bir yer kapabilir. Biraz sönük bir yapısı var. Hani şunu çok iyi yapıyor denebilecek bir özelliği yok. Skor buluyor , şutu iyi , asist özelliği pozisyonuna göre iyi fakat onu çok öne çıkartan bir özelliği yok. Bu oyuncu ya ilerde çok komple bir yıldız olacak ya da Lübnan'da filan oynayan sıradan bir Amerikalı olacak. Harward mezunu bir oyuncuyu takıma katmak ilginç bir durum olabilir :)
PF
Rakeem Christmas : Çok enerjik ve ultra kalın , 4-5 hakkıyla oynar. Çok çok iyi bir blok sezgisi var ve elit bir atlet. Patrick Young giderse yerine düşünülebilir. Young kadar savunmacı değil ancak çok daha iyi bir bitirici ofansta. Young ile yan yana oynarlarsa 4-5 kere üstüste hücum ettiğimiz çok fazla sekans yaşayabiliriz. Draft olma şansı yüksek fakat ligde kalma şansı düşük.gibi şu an. Draft sonrası daha detaylı konuşabiliriz. Fakat bu adam Avrupa'ya düşerse çok can yakar. Young ile beraber oynarlarsa da her maç kan çıkar. Bu adam İtalya'ya filan gitmeden bir şekilde almalıyız. Ncaa oyuncularına kefil olmak çok zordur ancak şu adama kefil olurum her türlü. Young + Christmas yanyanayken onların atletizmine cevap verebilecek hiçbir takım yok Avrupa'da. Buna Dunstonlar , Slaughterlar filan da dahil. Bu adamı izleyin zaten anlarsınız demek istediğimi. Bu ikili yanyanayken üstüste 2 ribaundu rakibe verme şansları yok.
C
Önerebileceğim birisi yok şu an.

Kafamdaki kadro ise ;
? -Ender Aslan 700 - Nikolov 100
Sinan Güler 700 - Tyler Haws 300
Devin Smith 1000 - Cenk Akyol 500
Dwight Powell 600- Rakeem Christmas 400 - Kerem Gönlüm 700
Patrick Young 1000 - Dusan Cantekin 250

Şu kadro 6.300 ediyor guard yokken . 8e çıkabileceksek deli bir takım olur bu takım. Bi kere savunmada asla belli bir standartın altına düşmez ; hücumda da özellikle pota altnda çok kuvvetli bir takım oluruz. Powell'ın dış şutu bize spacing konusunda rahatlık getirecektir. Yedekte 2 tane çok kaliteli şutör var. Ender kesinlikle kaybedilmemesi gereken bir parça . Bu takımın guardı biraz maça el koyabilecek çapta bir isim olursa çok büyük süprizler yapabiliriz.

Veysi Deniz kardeşim,videosunu izledim.
Hakikatende iyi bir kumaşı var.
Young ile birlikte müthiş ikili olurlar.
Sende kefil olmuşsan hemen Young'da yaptığımız gibi forumda bir sinerji oluşturalım :)

Raakem benim de gözüme çarpmıştı. Mock Draft'ta 48 .sıradan göstermişler kendisini. Devin Smith son vurgunun peşine düşerse olabilir onun dışında alabileceğimizi sanmıyorum. Cenk'i de mümkünse görmek istemiyorum bu kadar genişlik bana fazla.

Buraya yazılan kadroları okuyorum 9-10 Milyona çok iyi kadrolar kuruluyor. Bu FB Basket şubesi gerçekten çok beceriksiz her sene en az 20 Milyon Dolar harcıyor ve bırakın F4'ü F8 bile yapamadılar. Menajerler bu işi perçinlemiş sanırım hatırlıyorumda Sato, Andersen, Batiste'i getirmişti FB, rezalet bir sezon geçirmiştiler.

Bütçeyi doğru kullanma açısından Ufuk Sarıca ve Zdovc gerçekten önemli başarı elde ettiler benim nezlimde. Düşük bütçeler ile doğru kadrolar kurup her takıma kafa tutuyolar ligde.

Veysi deniz bu sene başında ncaaden kısa bir oyuncu önermistin. 2 video falan vardi, eleman ruhuyla herseyi sokabilir gibi duruyordu :) nba icin fizilsel yapisinin yetersiz ama avrupada yetebilecegini söylemistin. Noldu o adama bir de kimdi? Biraz geriye gidip baktim da bulamadim..

Bu sene mezun olacak olup radarıma giren bazı oyuncuları yazıyım
PG
Ryan Boatright : Kesinlikle tercih edilebilir. Draft edilse bile fiziken ligde tutunamaz. Çok tuttuğum oyun kuruculardan biri. Lider özellikleri var.
Jarvis Summers : Büyük maçlarda siniyor. Fakat bu seviyede iyi bir back up olabilir. Desteklediğim takımın oyuncusu ancak tarafsız bakarsam bu seviye için kumar olarak nitelendirilebilir.
Quinn Cook : Biraz savruk ama potansiyelli bir oyuncu. Ayrıca çok elit bir şutör. Okafor ve Winslow ile oynarken boş şut bulma oranı arttı denebilir ancak yine de çok net şutör.
Kevin Pangos : Kesinlikle özel bir oyuncu. Fakat Avrupa'da ne yapar bilmiyorum ; kestiremiyorum. March Madnessta daha dikkatli izleyeceğim kendisini. Hem Sabonis'in oğlu orada olduğu için de izleme bahanem oluyor. Turnuva sonunda daha net karar vermiş olurum.
KJ Smith : Olgun bir oyuncu . Hızlı , karar verebilme yetişi gelişmiş , pass first bir guard . Çok sevdiğim ama fazla maçını izleme fırsatı bulamadığım bir oyuncu. Oyun görüşü çok iyi. Topa baskısı elit seviyede. Kendi skorunu üretemiyor ve istikrarsız bir şutu var. Takım arkadaşlarının oyununa yaptığı katkının yarısını bireysel olarak yapıyor olsaydı buraya ismini yazmam bile abes olurdu. İlk adımını biraz hızlandırıp daha fazla şut atabilirse harika oyuncu olur. Bunları yapamazsa eurocup seviyesinde anca tutunabilir. Varolan yetenekleri çok üstdüzey ama eksikleri çok bariz.
SG
Tyler Haws : Acaip bir şutör . Makinalı tüfek gibi bir şutu var. Eli ısındığı anda sahneye çıkıp assolist oluveriyor. Fakat bazı kritik zamanlarda sahneden kaçtığı oluyor. Eddie Jones'a benzer bir oyun sitili var. Jones'u hatırlayan varsa ne demek istediğimi anlayacaktır. Fiziği Nba için yetersiz , burası için yeterli . Hele ki 20 dakika için harika bir oyuncu. Lider oyuncu olamaz ancak elit skorer olabilir.
Joseph Young : Kısa , çok kısa. Ender Aslan kadar filandır tahminimce. Takımını tek başına March Madness'a taşıdı. Harika skorer. Baskı altında yüzdeli atabiliyor. Bu sene izlediğim en eğlenceli hücum sisteminde oynuyor. Ergin Ataman'ın oyuncuya insiyatif veren düzeninde iş yapabilecek bir oyuncu. Fakat ilk opsiyon olmadığı bir takımda ne yapar emin değilim. O fizikte bir adam için riske girmek mantıklı gelmiyor.
SF
Wesley Saunders : Oyunun her alanına katkı verebiliyor. Tutkal bir 3 numara olabilir. Bizim Carter'dan daha kaliteli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Fakat March Madnessta patlama yapıp draftta süpriz bir yer kapabilir. Biraz sönük bir yapısı var. Hani şunu çok iyi yapıyor denebilecek bir özelliği yok. Skor buluyor , şutu iyi , asist özelliği pozisyonuna göre iyi fakat onu çok öne çıkartan bir özelliği yok. Bu oyuncu ya ilerde çok komple bir yıldız olacak ya da Lübnan'da filan oynayan sıradan bir Amerikalı olacak. Harward mezunu bir oyuncuyu takıma katmak ilginç bir durum olabilir :)
PF
Rakeem Christmas : Çok enerjik ve ultra kalın , 4-5 hakkıyla oynar. Çok çok iyi bir blok sezgisi var ve elit bir atlet. Patrick Young giderse yerine düşünülebilir. Young kadar savunmacı değil ancak çok daha iyi bir bitirici ofansta. Young ile yan yana oynarlarsa 4-5 kere üstüste hücum ettiğimiz çok fazla sekans yaşayabiliriz. Draft olma şansı yüksek fakat ligde kalma şansı düşük.gibi şu an. Draft sonrası daha detaylı konuşabiliriz. Fakat bu adam Avrupa'ya düşerse çok can yakar. Young ile beraber oynarlarsa da her maç kan çıkar. Bu adam İtalya'ya filan gitmeden bir şekilde almalıyız. Ncaa oyuncularına kefil olmak çok zordur ancak şu adama kefil olurum her türlü. Young + Christmas yanyanayken onların atletizmine cevap verebilecek hiçbir takım yok Avrupa'da. Buna Dunstonlar , Slaughterlar filan da dahil. Bu adamı izleyin zaten anlarsınız demek istediğimi. Bu ikili yanyanayken üstüste 2 ribaundu rakibe verme şansları yok.
C
Önerebileceğim birisi yok şu an.

Kafamdaki kadro ise ;
? -Ender Aslan 700 - Nikolov 100
Sinan Güler 700 - Tyler Haws 300
Devin Smith 1000 - Cenk Akyol 500
Dwight Powell 600- Rakeem Christmas 400 - Kerem Gönlüm 700
Patrick Young 1000 - Dusan Cantekin 250

Şu kadro 6.300 ediyor guard yokken . 8e çıkabileceksek deli bir takım olur bu takım. Bi kere savunmada asla belli bir standartın altına düşmez ; hücumda da özellikle pota altnda çok kuvvetli bir takım oluruz. Powell'ın dış şutu bize spacing konusunda rahatlık getirecektir. Yedekte 2 tane çok kaliteli şutör var. Ender kesinlikle kaybedilmemesi gereken bir parça . Bu takımın guardı biraz maça el koyabilecek çapta bir isim olursa çok büyük süprizler yapabiliriz.

Veysi kardeşim güzel bir yazıl olmus ellerine sağlık.

Tyler Haws gerçekten çok iyi şutor. Savunma yönünden nasıl acaba. Ama savunma yönünü Carter ve Sinan'la kapatabiliriz bence.
Makul bir fiyata çok iyi transfer olabilir.

Ryan Boatright biraz Nolan Smith'e benziyor ama 3'ü daha düzgün. Çok top kullanıyor bireysel çok oynuyor. Atletizmi gayet iyi ve çok iyi top çalıyor.
Eğer bütçemiz 8 milyon USD ' den az olacaksa almakta fayda var.

Rakeem Christmas ben açıkcası hoşuma gitmedi bu adam ya adam Mıcov gibi aynı ruhsuz bir surat ifadesi ve oyunu var Atletizmi var Bloklarıda iyi ama savunmada pekde iyi değil ve ribauntlarda etkisiz gibi geldi DRAFTEXPERİES'te sizde bi izleyin isterseniz.

PG B. Wanamaker ( 700.000 USD ) - Ender ( 600.000 USD ) - Nikolov ( 100.000 USD )

SG Sinan ( 750.000 USD ) - Carter ( 500.000 ) - Göksenin ( 250.000 )

SF Scotty Hopson ( 800.000 USD ) Tyler Haws ( 400.000 USD ) - Serhat Çetin ( 400.000 USD )

PF Nick Caner Medley ( 800.000 USD ) - K.Gönlüm ( 500.000 ) - Samet Geyik ( 200.000 )

C P. Young ( 800.000 USD ) - Trevor Embakwe ( 700.000 USD )

7.500.000 USD yapıyor savunma yapan atletik savaşçı ve maliyetli bir kadro çıkardım en az maliyetlisi bu oluyo.

Zaten atlet adam aldıktan sonra ne kadar kötü savunma yapabilir ki ? Bence de böyle Maccabi tarzı koş koşcu bir takıma dönmemizin zamanı geldi.

Haklısın atlet adam ne kadar kötü savunma yapabilir diyorusn ama yapıyo işte adam ruhsuz olunca. Surat ifadesi aynı bizdeki Micov gibi ruhsuz.

DRAFTEXPERİES' teki videoyu izleyince görürsün.

Maccabi gibi koş koş takımı olmanın bencede zamanı geldi yukarıda kurmuş oldugum kadroda atletik şutor ve koş koş oyununa uyacak oyunculardan kurdum zaten.

Zaten atlet adam aldıktan sonra ne kadar kötü savunma yapabilir ki ? Bence de böyle Maccabi tarzı koş koşcu bir takıma dönmemizin zamanı geldi.

Haklısın atlet adam ne kadar kötü savunma yapabilir diyorusn ama yapıyo işte adam ruhsuz olunca. Surat ifadesi aynı bizdeki Micov gibi ruhsuz.

DRAFTEXPERİES' teki videoyu izleyince görürsün.

Maccabi gibi koş koş takımı olmanın bencede zamanı geldi yukarıda kurmuş oldugum kadroda atletik şutor ve koş koş oyununa uyacak oyunculardan kurdum zaten.

Draft express videosuyla oyuncu yorumlamanı tavsiye etmem. Biraz fedakar olup maç izlemelisin daha net fikirlere sahip olmak için :)

Wanamaker(700k) - Ender(700k) - Nikolov(100k)
Sinan(700k)- Carter(500k)
Marko(700k) - Jon Diebler(500k)
Michael Beasley(1.2m) - KG(500k) - Samet Geyik(350k)
Young(700k) - John Bryant / Esteban Batista(700k)

7.35m dolar tahmini oyuncu maaşıyla bir kadro kurdum. Samet Geyik için muhtemel bonservis ücretini eklemeden.
Savunma yapıp, her pozisyondan sayı bulabilecek, alternatifli, Beasley dışında dengeli bir kadro oldu. Beasleynin vereceği performansa güvenip yola çıkmak ne kadar mantıklı bilmiyorum ama ben denemek isterim.

Bu arada o kadroyu kurduk da ben hala guarda karar veremedim. 2-3-4-5 baya kavga dövüşe yatkın hırçın ve hırslı bir takım oldu ama guard kim olacak ? Bana kalsa Tutku Açık alıp Nikolov'u kiraya verip ikili oyun avantajını elime alırdım 10 dakika için bile olsa. 2 şutörü köşelere koyduğun zaman 2li oyun oynamaya müsait çok değerli oyuncular var çünkü. Nikolov da 5 dakika oynayacağına gider adam gibi süre alır. Çünkü artık kaybedecek zamanı yok kendi kariyeri açısından. Sonu İsmet Hacıoğlu olmasın sonra.
Cenk yerine şutu olan Türk kimi yazarsan yaz aslında. Bana kalsa Can Altıntığ yazardım ama büyük paraya imzaladı haberlerini hatırlıyorum Fener ile. Rakamı hiç kestiremediğim için yazmadım. Bi de Cenk ne zaman gelse takım başarılı arkadaş . Şans mı kısmet mi bilmem ama Cenk geldiği anda yükseliyor başarı grafiği :D
Esas guardı hala bulamadım.
Wanamaker bize düşmez gibi geliyor bana.
Rochestie için bu sezon aldatıcı olabilir. İnanmıyorum bu sezonu devam ettirebileceğine.
Heurtel tam bu kadroya uyacak adam ve defektlerinin hepsi kapanabiliyor takım içinde. Ancak imkansız transfer.
Yunan tanrıları hem pahalı hem zor transferler. Geçiniz.
Diot şu takımı emanet edebileceğin bir guard değil.
Van Rossom da aynı şekilde kaldıramaz yükü.
Bobby Brown pahalı gelir sanırım.
Will Bynum rahatını bozup buraya gelir mi bilinmez.
Marbury çılgın bir kumar ve tutarsa kıyamet koparırız ancak adamın heykelini diktiler en son. Son durumunu , ne yapıp ne ettiğini de bilmiyorum zaten.
Aaron Jackson için burası sabit bir yuva olabilir. Fakat Cska'da süre alıyor.
De Colo'yu beğenmiyorum. Bence pg özellikleri sınırlı . Kendisini 2 kabul ediyorum.
Westermann için fazla büyük bir sorumluluk olur.
Marcus Williams yazdım beyler kafama en yatan isim bu adam oldu. Başka da orta - üst guardlar arasında kafama yatan olmadı.

Will Bynum (1.5 milyon USD), Ender ( 700 bin USD ), Nikolov (100 bin USD)

Carter ( 500 bin USD), Sinan ( 700 bin USD ), Göksenin ( 200 bin USD )

Marko ( 700 bin USD), Micov (700 bin USD)

Thompkins (900 bin USD), Kerem (700 bin USD)

Young ( 900 bin USD), Sertaç ( 200 bin USD), Dusan ( 200 bin USD)

Oyuncu maaşları 8 milyon dolar.Yol masrafları vs. 1,5 miyon dolar tutsa 9-10 milyon dolara kurulur, her kulvarda da kafaya oynar.Ama şahsi fikrim bütçemizin 7 civarı olacağı yönünde

Bencede Thompkins, Zoran'dan daha iyi olur ama maasini 900'e cekerse ki ben cekmesini bekliyorum Ergin hoca Zoran'i tutar kadroda.

Aslinda cok degil 10-11 milyon dolar butcemiz olsa yetecek ki imkansiz rakamlarda degil. Subenin geliri 4 milyon dolar civariymis. 7-8 milyon dolarlik bi sponsor bulamamak tam bir yonetim acizligi.

Farmar (2) - Ender (700)
Brooks (800) - Markoishvili (700) Sinan (700)
Micov (800) - Hopson (600)
Erceg (900) - Kerem (600) - Samet (200)
Young (900) - Furkan (900)

10 milyona bu yada buna yakin kalitede bir takim kurulabiliyor.

Draft express videosuyla oyuncu yorumlamanı tavsiye etmem. Biraz fedakar olup maç izlemelisin daha net fikirlere sahip olmak için

Haklısın Veysi kardeim ama pek vaktim olmuyor.

Veysi kardeşim Tyler Haws'ın hücum yönü gerçekten iyi maliyetide makul bir fiyata olabilir.

Marko ile kıyasladıgımızda savunmasına ne diye biliriz. Açıkcası çok çok iyi şutor savunmasıda hemn hemn bir Marko olsa süper olur.

Yeni sezon için Erceg Micov Carter ve P. Young ile görüşülmüş ama nolmuş bilmiyorum.

Erceg ve Micov'un bence kalmamalı heleki bu seneki savunmadaki çöküşümüz göz önünde olunca.

Carter ve P. Young'un atletizmleri savunmaları blokları olunca kesinlikle takımda tutmalıyız.

PG olarak benimde kafamda net bir isim oluşmuyor bir türlü ama Sett Curry ve Bradley Wanamaker olabilir gibime geliyor.

SG Marko alabilirsek almalıyız olmazsa Tyler Haws aklıma yattı baya savunması nasıl bilmiyorum ama Carter ve Sinan'la o açıkta

kapatabilirz gibime geliyor.

SF Atletik koş koş oyunu oynayan bir takım olmak istiyorsak oraya Scotty Hopson geliyor benim aklıma.

PF Trey Thopkins en iyi aday olurdu ama bize yedirmezler bende o yüzden Nick Caner Medley gayet iyi savunması iyi sırtı dönükte oynayabiliyor hücüm yönü iyi bence. Risk almaya gerek yok.

C P. Young'u kadroda tuttugumuzu sayıyorum. Trevor Mbakwe benim adayım. Herkes bu 2 oyuncuyada aynı özellikte daha hücumcu birini almalıyız diyor. Trewor Mbakwe'nin birkaç kez maçı denk geldi tv'de şzledim adam sırtı dönük oynuyor orta mesafe şutu Lasme kadar iyi savunması iyi ribauntlarda iyi belkide P. young'dan dahada iyi bir blok tehditi var daha ne istiyorsunuz.

PG Wanamaker yada S.Curry (700.000 USD) Ender (600.000 USD) Nikolov (100.000 USD)

SG Sinan (700.000 USD) Carter (500.000 USD) Göksenin (250.000 USD)

SF S.Hopson (800.000 USD) Tyler Haws (400.000 USD) Serhat Ç. (400.000)

SF N.C.Medley (800.000 USD) K.G (500.000 USD) Samet G. (250.000 USD)

C P.Young (800.000 USD) Trevor Mbakwe (700.000 USD)

Toplamda 7.500.000 USD yapıyor.

Savunmacı koş koş oyunu oynayabilecek atletik bir takım daha ne olsun ki.