1 numara için David Logan nasıl olur ? Bence Wanamaker,Diot,Curry gibi oyunculardan daha iyi standardı var. En azından bu seviyeler için tecrübeli ve çokta yüksek kontrat isteyeceğini sanmıyorum.
Veysi kardeşim Tyler Haws'ın hücum yönü gerçekten iyi maliyetide makul bir fiyata olabilir.
Marko ile kıyasladıgımızda savunmasına ne diye biliriz. Açıkcası çok çok iyi şutor savunmasıda hemn hemn bir Marko olsa süper olur.
BJK Bobby Brown'u alabilirmiş. Eğer doğruysa BJK çok para veremeyeceğine göre seneye alabiliriz.
Guclu bir Jamont'u, Carter'a tercih ederim. Maasida epey dustu bu donemde.
Sinan - Jamont - Markoishvili - Hopson - Micov 2/3 rotasyonu icin fazlasiyla yeterli olur.
İş yapabilecek bir üçlü ama Eurochallenge'da.Tabii kolay bir kura denk gelirseDoğuş Balbayın sözleşmesi ne durumda, devam ediyor mu ve ne kadar alıyor bilen var mı? Aslında Ender, Engin ve Doğuş gibi bir üçlümüz olsa iş yapabilirler gibi geliyor bana, fazla mı fantazi olur? Hem hepsinin özellikleri birbirinden farklı hem maliyetli olmuş olur hem de yabancı hakkı kullanılmamış olur.
Ben de bir kadro kuracak olursam,
Ender-Engin-Doğuş
Carter-Sinan-Göksenin
Micov-Broekhoff-Cenk ya da Haws olabilir
Thompkins-Kerem-Samet Geyik
Young-Marjanovic (Tavares, Mejri)-Sertaç
Marjanovic imkanlı olur mu bilmiyorum ama böyle bir kadro çok iş yapar gibime geliyor oyun kurucu fantazisi tutarsa.
Önümüzdeki sene Barış Ermiş filan alınırsa , sene ortası Barış Ermiş cemaati urulur forumda. Ender şu an en iyi yerli guarddır. Çok iyi bir guard değildir ama bu piyasada en iyisi olmasını değiştirmiyor bu durum.Arkadaşlar güzel kadrolar yazıyorsunuz emeğinize sağlık. Yalnız bence kötü bir oyun kurucu olan, her maç asist fukarası olan oyun kurucu neden hala kadroya yazılır merak ediyorum. Ona Yazdığınız paranın daha azına oynayacak en az onun ayarında bir Sürü yerli ve yabancı oyun kurucu bulunabilir inancındayım.