Nolanı ve jawai değiştirilsin bir de oyun kurucu alınsın ona da lisans çıkarılsın yoksa Arroyo çok yorulacak bu sene .
Kerem Seçer;n887550' Alıntı:Ben dün Twitter'da yazdım, burada da yazayım.
Nolan Smith bir şekilde kendisini bu yola soktu gibi geliyor bana. Gerek maddi sıkıntılar, gerekse de yüksek antrenman temposu oyuncuyu buradan soğutmuş olabilir. Zaten kendisi geçen haftalardan şikayetçi de olmuştu. Belki kendisine takım bulmuştur, ayrılmak için yol yapıyordur.
Barış Coşkunn;n887586' Alıntı:Bugün Ülkerspor evinde Royal'a yenildi. Dün Banvit'e yenildik diye burada "taş üstünde taş koymayanlar" umarım görmüştür bazı şeyleri. Öyle sizin dediğiniz gibi hemen takımlar form tutmuyor!
Taraftar olarak biz çok şımardık aslında. 2 saniyede yenildiğimiz maçta bile kelle isteyenleri yine sezon sonunda göreceğiz. Ben yine burada olacağım. Ya siz? "O gitsin, bu gitsin" diyenler sene sonundaki başarılara sevinme hakkınızı kendinizde görebilecek misiniz? Göreceğiz...
Nihat Bölgi;n887590' Alıntı:Bo McCalebb..
Ahmet Korkmaz;n887592' Alıntı:1.5 milyon buy out..
Nihat Bölgi;n887594' Alıntı:Yeni yıldan itibaren hiçbir ödeme falan olmayacak. Buy out falan yok yani.
@Uğur Duran
Tabiki Jamont'u daha çok tercih ederim Bo'ya göre ama Jamont'ta Jawai gibi olmasın sonra.