Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Hackett diyoruz, Delaney diyoruz, Langford diyoruz, eyvallah da.. Bir Nolan Smith'e verdiğimiz paralara bakın, bir de kaçırdık dediğiniz adamların fiyatına. Delaney 1.25 MD, Langford 1.9 MD'lık sözleşme imzaladı, bu yaz. Sanki para var da, keyfimizden gidip Nolan riski alındı gibi konuşuyorsunuz. Ben şahsen Nolan'dan umutluydum ve potansiyelli olduğunu da biliyorum ama şu tavırlar falan, potansiyel motansiyel umrumda olmaz.

Ben de Jawai'nin saçma, Nolan'ın ise gerekli bir risk olduğunu düşünüyordum ve aslında gerçekten yetenekli bir oyuncu zaten öyle olmasa 21nci sıra gibi yüksek bir sıradan draft edilmezdi, NBA takımları çok dikkat ediyor ilk tur seçimlerine, uzun bir değerlendirme yapıyorlar fakat gördüğüm kadarıyla oyunu Avrupa'ya ve bize pek uygun değil gibi, karakterinden söz dahi etmiyorum bugünden sonra. Onun o tavırlarına hak bulan varsa zaten Furkan'ın şimdiye Ergin Hoca'yı şimdiye kaldırıp potaya atması lazımdı aldığı sürelerden sonra.

Artık herkes hemfikir sanırım ligte Nolan ve Jawai'nin yerine Aradori ve Vuyukas'ın tercih edilmesi noktasında.
Eğer bu hamle gelirse bence çok daha yararlı olacak.

Arroyo(20)-Ender(12)-Sinan(8)
Sinan(17)-Aradori(23)
Pocius(20)-Micov(20)
Kerem(20)-Erceg(20)
Furkan(25)-Vuyukas(20)

şeklinde bir rotasyon ile herkesten çok ciddi şekilde katkı alırız.

Yeter ki artık Ergin Hoca bu kervanın Nolan ve özellikle de Jawai ile gitmeyeceğini anlasın.

Yeni bir guard alacaksak bu Jamont olsun. 1i 2yi hakkıyla oynar. Kimi tutsa canını alır savunmada. Bir de üstüne sorumluluk alır hücumda. Npolanmış Acie Lawmış masal abi Jamont'un yanında. Herşeyden önce bu kadar guardın üretkenliğine bağlı bir takımda Acie Law filan facia olur.

Nolan Smith gibi adamları cidden çok arıyor muyuz merak ediyorum .. Scout ekibi , gözlemciler vs bizden daha iyi takip edip izliyor ve transfer ediyordur ama bir adamın fizigine bakınca bile az cok fikir sahibi olabilirsin .. Besiktas John Holland diye bir amerikalı getirmiş .. Bu sene lige damgasını vuracak izleyin görün .. Bulan buluyor .. Bizde Smith gibi karaktersiz adamları bulalım . Twitter 'da kamp hakkında söyledigi zırvalar ile kredisini tüketmişti zaten.

Ben dün Twitter'da yazdım, burada da yazayım.

Nolan Smith bir şekilde kendisini bu yola soktu gibi geliyor bana. Gerek maddi sıkıntılar, gerekse de yüksek antrenman temposu oyuncuyu buradan soğutmuş olabilir. Zaten kendisi geçen haftalardan şikayetçi de olmuştu. Belki kendisine takım bulmuştur, ayrılmak için yol yapıyordur.

Kerem Seçer;n887550' Alıntı:
Ben dün Twitter'da yazdım, burada da yazayım.

Nolan Smith bir şekilde kendisini bu yola soktu gibi geliyor bana. Gerek maddi sıkıntılar, gerekse de yüksek antrenman temposu oyuncuyu buradan soğutmuş olabilir. Zaten kendisi geçen haftalardan şikayetçi de olmuştu. Belki kendisine takım bulmuştur, ayrılmak için yol yapıyordur.

Aynı şekilde kovulmaya çalıştığını düşünüyorum bende...

Bu yıl daha henüz kimsenin para almadığı söyleniyor...Bilgisi olan varsa paylaşırsa bizde eleştirilerimizi ona göre yaparız...

Bugün Ülkerspor evinde Royal'a yenildi. Dün Banvit'e yenildik diye burada "taş üstünde taş koymayanlar" umarım görmüştür bazı şeyleri. Öyle sizin dediğiniz gibi hemen takımlar form tutmuyor!

Taraftar olarak biz çok şımardık aslında. 2 saniyede yenildiğimiz maçta bile kelle isteyenleri yine sezon sonunda göreceğiz. Ben yine burada olacağım. Ya siz? "O gitsin, bu gitsin" diyenler sene sonundaki başarılara sevinme hakkınızı kendinizde görebilecek misiniz? Göreceğiz...

Barış Coşkunn;n887586' Alıntı:
Bugün Ülkerspor evinde Royal'a yenildi. Dün Banvit'e yenildik diye burada "taş üstünde taş koymayanlar" umarım görmüştür bazı şeyleri. Öyle sizin dediğiniz gibi hemen takımlar form tutmuyor!

Taraftar olarak biz çok şımardık aslında. 2 saniyede yenildiğimiz maçta bile kelle isteyenleri yine sezon sonunda göreceğiz. Ben yine burada olacağım. Ya siz? "O gitsin, bu gitsin" diyenler sene sonundaki başarılara sevinme hakkınızı kendinizde görebilecek misiniz? Göreceğiz...

2 saniyede yenildik diziyosun bizim onlardan hertürlü daha kaliteli kadromuz var.Bizim takımımız en başında maçın sonuna götürmemeleri lazım.Bizim takımı izlediğimde ben kimse daha ne yapıcağını bilmiyor setlere alışamamışlar,statik oynuyorlar herkes birbirinin gözüne bakıyor.Pota altı sürekli geçiliyor....Daha anlatayımmı....

Valla bu takım böle giderse bizim sevinmeye hakkımız zaten olmucak... Oyuncu üzerinden eleştirmek istemiyorum ama ergin hoca hemen müdahale etmesi lazım acilen.Galatasarayın başı çok ağrıcak...

Takım tabiki ritim tutabilir sorun bunun geç olması.Türkiye ligi neyse ama eurolig çok önemli...Orda neyapıp ne edip yenicekler.Başka çareleri yok..

Bugün Tv spor müdürü Selim Bayer'e göre Nolan Smith'in sözleşmesi fesh ediliyormuş yerine Jamont Gordon geliyormuş.

Nihat Bölgi;n887594' Alıntı:
Yeni yıldan itibaren hiçbir ödeme falan olmayacak. Buy out falan yok yani.

@Uğur Duran

Tabiki Jamont'u daha çok tercih ederim Bo'ya göre ama Jamont'ta Jawai gibi olmasın sonra.

Ülkemizde en son yaptığı sözleşmenin bitiş tarihinden itibaren 1 sezon geçen yabancı uyruklu sporcular serbestçe transfer yapabilir. Bu tip sporcular ülkemize ilk kez gelen yabancı uyruklu sporcular gibi işlem görür.

TBF'nin sitesinde yer alan yönergede geçiyor.

Bana göre yanlış yaptığımız yerleri sıralayacağım ama düşünüyorum da bütçe kısıtlı diyeceklerim havada kalacak..Ben yine de belirteyim..
Bence Smith yerine Jamont ile anlaşsak daha iyiydi bunu SMİTH'i oyun ve karakter olarak görünce söylüyorum..Jamont risk'dir ama Javai'den daha mantıklı risk olarak duruyor ayrıca Jawai bence Eurolige için alınmalıydı Voguikas hiç alınmamalıydı ve lig ve eurolige için iyi , sağlam pivot alınmalıydı bütçe paralelinde..Şu dakikadan sonra Jamont getirilmeli , ve kesinlikle pivot lazım voguikas da Javai ' de savunma yapmaktan acizler..Yol geçen hanı gibi smaçlıyor büyün rakip pivotlar , yaptığımız hücumların anlamı kalmıyor orta mesafe sokuyoruz adam geliyor ya smaç basıyor ya üçlük hem de kolayca..! İyi savunma iyi hücum getirir , acilen jamont ve savunması iyi pivot ile savunma tarafımızı güçlendirmeliyiz yoksa bu kısa rotasyonuna yazık olarak sezonu kaybedeceğiz..!