Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Jamont gelmiş işte Selim Bayer açıklamış kendiside dönebilirim deyip fitili ateşlemiş. Sanırım oldu bu iş. Ama sakatlığı atlattımı acaba.

Jamont 3 ay önce 'GS beni istemedi umarım onlara karşı oynarım onları beni almadığına pişman edeceğim' vs. tarzı atarlı açıklamalar yapıyordu , hala takım bulamadı mı o da ?

Gordon da büyük bir risk olur.Aylardır basketbol oynamıyor.Sezon başı kampını kaçırmak oyuncular için tahmin edilenden de büyük bir handikap.Bo ilaç olur.

Buyout'tan kurtulmak için ocak ayını beklememiz gerek.Ocak ayında yönerge değişiyor.

Burak Yıldırım;n887603' Alıntı:
Gordon da büyük bir risk olur.Aylardır basketbol oynamıyor.Sezon başı kampını kaçırmak oyuncular için tahmin edilenden de büyük bir handikap.Bo ilaç olur.

Buyout'tan kurtulmak için ocak ayını beklememiz gerek.Ocak ayında yönerge değişiyor.

Bende tam da bundan bahsediyordum işte.
Bo için yeni yılı bekliyor olabiliriz.
Jamont'u çok isterim ama 2.bir Jawai vakası olmasın.

Gordon en az Jawai kadar büyük bir risk olur.Bu riske sezon başı girilmiş olsa anlayabilirim.Ayrıca daha evvel söyledikleri hoş değildi.
Kaldı ki Arardori'yi takıma monte etme seçeneğimiz de var.Sinan sakatlığını tamamen atlatıp Pocius ve Micov form tuttuklarında Arroyo'nun yükü zaten azalacaktır.Kaldı ki daha Ender rotasyona dahil olmadı.
Eğer hala para harcayacaksak pivota harcayalım Allah rızası için ya.

Eğer Nolan gidiyorsa yerine Gordon gelmeli diye düşünüyorum. Bo'ya göre Gordon'ın şutu var, daha güçlü, sahada ne yaptığını biliyor. Sağlıklı bir Gordon=2x Bo bence

Gordon'a 2 aylık sözleşme önerilmiş.Kabul ederse denenme sürecinin sonunda performansına göre sözleşmesi uzatılacakmış.

Sezon başında takıma katılsa güzel hamle derdim.Ancak tam 1 yıldır basketbol oynamıyor.Vereceği katkı oldukça kısıtlı olacak

Mccalebb'e bi ilgimiz yokmuş. Zaten buy outu dışında 1 mn civarı ücret istiyormuş. Kuban diyor yabancılar. Jamont'a da sıcak bakmıyorum ben. Oyununu atletizm üzerine kurmuş bi oyuncuyu sakatlık sonrası almak büyük risk. Ayrıca Jamont'un Arroyo gelmeden önce direksiyonda olduğu zamanlarıda hatırlıyorum yani bize Arroyo'ya backup guard arıyorsak bu isim Jamont olmamalı.

Mccalebb'e bi ilgimiz yokmuş. Zaten buy outu dışında 1 mn civarı ücret istiyormuş. Kuban diyor yabancılar. Jamont'a da sıcak bakmıyorum ben. Oyununu atletizm üzerine kurmuş bi oyuncuyu sakatlık sonrası almak büyük risk. Ayrıca Jamont'un Arroyo gelmeden önce direksiyonda olduğu zamanlarıda hatırlıyorum yani bize Arroyo'ya backup guard arıyorsak bu isim Jamont olmamalı.

Oyuncuların paraları ödenmiyorken yeni bir oyuncu konuşmak biraz hayal olabilir yalnız arkadaşlar.

Galatasaray Liv Hospital’da geçtiğimiz sezon da yaşanan ödeme krizi yine boy gösterdi. Seçim sürecindeki sarı-kırmızılı kulüpte, basketbolculara bu yıl hiç ödeme yapılmaması, geçen yıldan alacakların olması ve final serisinin sonunda söz verilen primin dahi ödenmemesi, oyuncuların sabrını taşırdı.

Arroyo, Ender, Furkan, Jawai, Pocius ve Micov, temsilcileri aracılığı ile kulübe ihtar çekip, en kısa sürede alacaklarının ödenmesini istedi. Bu oyuncuların, 1 Kasım’a kadar ödeme yapılmaması durumunda serbest kalabilecekleri ve başka takımlarla anlaşmalarında herhangi bir engel bulunmayacağı belirtildi. Yaşanan bu gelişmeler üzerine sarı-kırmızılı ekibin, takım kaptanlarıyla bir görüşme daha yapıp bir ödeme planı sunacağı ifade edildi. Ayrıca oyuncuların alacaklarının bir kısmının hemen ödenmesine çalışıldığı da öğrenildi.

http://www.milliyet.com.tr/saray-da-kazan-kaynadi-galatasaray-1958220-skorerhaber/

Jawai bu yıl para alacak mıydı da ihtarname çekmiş .Sanki bu yıl almayacak diye bi haber yapılmıştı bi ara. Haber yalan gibi duruyor . Ha doğruysa da şaşırmam her sezon başı olan bi durum.

edit:imla

Haberdeki oyuncuları anlarım ama bir kişi hariç. O da Jawai. Ben inanmıyorum Jawai'nin ihtarname çekeceğine. Ayrıca Furkan ve Carlos içinde aynı konu geçerli. Diğerlerini bilemem.

Bundan sonraki maçlarda kimseyi eleştirmeyeceğim ben kişisel olarak. Hocayı da eleştirmeyeceğim. Parasını almayıp da sahaya çıkan kimseye gık bile diyemem. Ayıp şu oyunculara yapılan.