Yav ben Furkan ın açıklamasını okumadan yazmışım deminki yazımı.NBA ye gitmiş.Sorun maddi değilmiş.Hayırlı olsun o zaman ne diyeyim....
Nihat Bölgi;n889891' Alıntı:Ergin Ataman
Furkan ayrıldı. Şu anda Arroyo hariç tüm oyuncular serbest. Teklif alan ayrılma hakkına sahip.
Furkan’ı sezon başında ikna etmiştim. Fenerbahçe, Efes ve NBA’den teklifler vardı. Ancak bu artık teknik değil ekonomik bir konu.
Şuanda Galatasaray’dan ayrılmayacak tek kişi var; o da benim.
Galatasaray’ın hedefleri değişmez. Strateji değiştireceğiz. Bir kısa ile anlaşmak üzereydik. Şimdi uzun bakacağız.
Eski yönetim bombayı bıraktı gitti. Yeni yönetimin bu krizi kaldıracak maddi durumu yok.
Ülker nasıl Fenerbahçe’ye, Milangaz zamanında nasıl Beşiktaş’a sahip çıkmızsa, Galatasaray’a da sahip çıkılmalı.
(Basket Dergisi)
Alper Atabey;n889894' Alıntı:Ergin Ataman ve Ekrem Memnun tek umut kaynağımız şubedeki.
Doğancan Aksu;n889941' Alıntı:Furkan olayı patladıktan sonra,artık bir şekilde ödemeler için en azından çalışmalar başlayacaktır,bu sezonu başka oyuncu kaybetmeden tamamlarız muhtemelen.
Arroyo-Ender
Pocius-Sinan
Micov-Aradori
Erceg-Kerem
Transfer-Jawai
Artık Jawai+Vougioukas'ı yollayıp yerine Kısa+Uzun alma planları haliyle suya düştü,önce bir Uzun alıp,Jawai'den katkı bekleyeceğiz(yazarken inanmadım),veya bir şekilde Jawai'den de çıkıpı 2. sezon ortası transferimiz de bir yabancı 5 numara olacak.Hoca alternatif yaratma adına İzzet Türkyılmaz ihtimalini de deneyecektir fakat zor.