Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Ergin Hoca açık açık GS TV'de Ünal Aysal ya da herhangi bir Galatasaraylı iş adamı gelsin bu takıma sponsor olsun yoksa yeni Furkan'lar olur malesef dedi . Şu takımın içine ettiler ya bir şey demiyorum

Ergin Ataman : ''bir nba takımının sezonun ortasında böyle teklif yapmasını etik bulmuyorum''
''Ünal Aysal ve diğer gsli zenginler yardım etmeli, Galatasaraylılık sadece sezon sonu gelip şampiyonluk kutlamak değildir''
''Liv Hospital'ın yıllık 5.5 milyondan 1 milyon küsura düşmesine de anlam veremiyorum''

Arkadaşlar boşuna Galatasaray'lı zenginlerden iş beklemeyin tek yaptıkları kongre kulislerinde siyasette yapamadıklarını yapıp kumpas kurmak, adam devirip adam çıkarmak. Kapılı kapılar arkasında Riva'nın rantını kim yiyecek kavgasıdır bu.

Ozan Yoldaş;n889999' Alıntı:
Alınan son haberlere göre arkadaşlar takım dağılıyor bu saatten sonra artık transfer konuşulmaz.Yapıcak bişey yok..

Erceg içinde real madrid haberleri dolaşıyor ortalıkta..Bilginize..

Erceg Madrid'e gitmez. Uzun rotasyonu baya şişkinlik var Madrid'in. Nocioni-Slaughter-Ayon-Bourosis-Meijri-Reyes. Lakin eli yüzü düzgün bir Top 16 takımına gidebilir.

Furkanin yolu açık olsun ama takımın uzun rotasyonu zaten kotuyken bunu bile bile gitmesi benim hiç içime sinmedi. 3 senedir takımda kaç defa parası kalmış? Şu menajerlerin allah bin belasını versin.

Lig için kötü oldu bu durum. 6 yabancı + 3 yerli (Ender, Kerem, Sinan) 9 kişilik rotasyon ile oynayacağız. Kusura bakmayın Playoff'da ne Nikolov nede Ege süre alabilir.Allah muhafaza bir sakatlık daha yaşarsak daha da kötü duruma düşeriz. Türk uzun bulmak zor ama devşirme bulabiliriz. Ali Karadeniz ne alemde ? Mutlaka Türk bir uzun almalıyız.

Aferin Furkan sana.

Galatasaray'liyim deyip de zengin olan ve parasına kiyamayan zenginlere de Yazıklar olsun !!

Biz taraftarlar hak etmedik bunu.

Şu saatten sonra umarım başka kimse gitmez...

Abicim genci yaşlısı mı kalmış , işini yapana parasını vermiyorlar işte durum bu. İş yapmayan yöneticiler, sorumlular da paraları cebe indiriyor.

Nihat Bölgi;n890032' Alıntı:
Galatasaray'liyim deyip de zengin olan ve parasına kiyamayan zenginlere de Yazıklar olsun !!

Biz taraftarlar hak etmedik bunu.

Şu saatten sonra umarım başka kimse gitmez...

Bizim zenginler sadece sözde zengin futbol takımının forma sponsoru yokken bir tanesi kalkıp işe el bile atmadı...

Can Topsakal mıdır nedir adam gitmiş Ergin Ataman'a çatmış, yok talihsiz açıklamalar yapmış falan.

Galatasaray'ı bu hale siz düşürdünüz, Ergin Ataman değil! Adam gibi görevinizi yapsanız koç da kendi işini yapar.

Allah belanızı versin. Hain herifler.

Hakkı Abukan;n890028' Alıntı:
Erceg Madrid'e gitmez. Uzun rotasyonu baya şişkinlik var Madrid'in. Nocioni-Slaughter-Ayon-Bourosis-Meijri-Reyes. Lakin eli yüzü düzgün bir Top 16 takımına gidebilir.

Furkanin yolu açık olsun ama takımın uzun rotasyonu zaten kotuyken bunu bile bile gitmesi benim hiç içime sinmedi. 3 senedir takımda kaç defa parası kalmış? Şu menajerlerin allah bin belasını versin.

Lig için kötü oldu bu durum. 6 yabancı + 3 yerli (Ender, Kerem, Sinan) 9 kişilik rotasyon ile oynayacağız. Kusura bakmayın Playoff'da ne Nikolov nede Ege süre alabilir.Allah muhafaza bir sakatlık daha yaşarsak daha da kötü duruma düşeriz. Türk uzun bulmak zor ama devşirme bulabiliriz. Ali Karadeniz ne alemde ? Mutlaka Türk bir uzun almalıyız.

Aferin Furkan sana.

Ali Karadeniz mersin tarafından serbest bırakıldı.Uzun süredir oynamıyor yaş da geldi 34'e.

Burkan Mazacıoğlu;n890060' Alıntı:
Ali Karadeniz mersin tarafından serbest bırakıldı.Uzun süredir oynamıyor yaş da geldi 34'e.

Elimizde tek Türk uzun kerem var. Ligde erceg kerem jawai (yada transfer) üçlüsü ile oynamak zorunda kalacağız. Malum vuyukasin lisansı yok. 3 kişiyle tüm sezon geçmez. Ali Karadenizi 5-10 oynasın milleti soluklandirsin diye alacağız.