Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

önemli bir sakatlıktan çıktı uzun süre basketbol oynamadı nasıl döneceği belirsiz büyük bir risk ve en önemlisi şuan en iyi olduğumuz ve en gereksiz kısa rotasyonu için düşünülüyor.

Dolayısıyla Aradığımız transferde aradığımız tüm özelliklere sahip şuan da Gordon

İyi bir Gordon'a kimse hayır demez ama doktor raporlarının iyi olmadığı söyleniyor ki bu adam tamamen fiziği ve dinamikliği ile oynuyor bunu kaybettiyse çekilmez bir Gordon izleriz buda eziyet olur. Diğer Aday Uşak'tan Carter'mış. Bence Carter gelsin en azından sağlıklı dinamik penetresi var şutu var. Taraftarın seveceği tarzda uçan kaçan biri.

Kenan Erdem Akkaş;n889720' Alıntı:
önemli bir sakatlıktan çıktı uzun süre basketbol oynamadı nasıl döneceği belirsiz büyük bir risk ve en önemlisi şuan en iyi olduğumuz ve en gereksiz kısa rotasyonu için düşünülüyor.

Dolayısıyla Aradığımız transferde aradığımız tüm özelliklere sahip şuan da Gordon

Eyüp abi twitter hesabında doktor raporlarıda iyi değil demişti.

Doktor raporları iyi değilse bile bile lades demenin alemi yok. Pocius döndü, Aradori biraz kıpırdadı, Sinan zaten çok formda. TOP 16 öncesi bekelenebilir. Sakatlığinin izini taşıyan Domercant ve Jawai'den çok çektik, artık aynı senaryoyu izlemek istemiyorum açıkçası.

Ama illa 2-3 istiyorsak şu an için en uygun aday Pavlovic. Partizan'la da yeniden anlaşamamış, bir girişim daha yapılabilir. Scotty Hopson da hakeza tekrar denenebilir.

Eyüp abi twitterdan ''sabah bir arkadaş Manny Harris'i önerdi.İstatistiklerine baktım, gayet iyi durumda'' yazmış.Manny Harris'İ öneren arkadaş benim.Sabaha karşı Eyüp abiyi uyutmadım:)

Kulüp içindekilere önereceğini belirtti

Seçenekler içinde Carter varsa düşünmeden evet derim gayet faydalı olacağını düşünürken gerçekleşeceğine pek ihtimal vermiyorum,gordon 1. seçenek ama artık bıktım sakat ne olacağı belli olmayan oyunculardan ellerinde bu kadar örnek varken 30 gün deneme sürelide olsa gelmesine karşıyım zaten adamın form tutması o süreyi alır ki çooook çalışması lazım ben o kondisyonu yakalayabileceğine inanmıyorum. Jasa ise mümkünse olmasın,sağlıklı uçan kaçan penetre iyi bir oyuncu olsun vasatta olsa 7-8 dk. süre alacak oyuncuya hayır diyemeyeceğim şu şartlarda

Benim tercihim de Justin Carter olur,tabi bonservisi ve maaşıyla ne kadar bir maliyet çıkar bilmiyorum ama,Manny Harris gibi sadece skorer,Jamont Gordon gibi riskli bir transfere girmemeliyiz.

Murat Özyer'in Anadolu Ajansına açıklamalarını okudum şimdi,bugün mü yaptı bilmiyorum ama,Jamont Gordon ile 30 gün deneme + 5 ay garanti kontrat ile anlaşmaya yakınmışız.

2-3 konusunda adaylar aşağı yukarı belli ama asıl ihtiyacımız olan atletik bir uzun konusunda duyum olur istek olur isim verebilecek durumda olan arkadaş varmı?

2-3 konusunda adaylar aşağı yukarı belli ama asıl ihtiyacımız olan atletik bir uzun konusunda duyum olur istek olur isim verebilecek durumda olan arkadaş var mı ?

Murat Özyer'in bahsettiği Avrupalı oyuncu kim acaba?
Jasaitis'i alacağımıza hiç transfer yapmayalım.Çok alakasız bir transfer olur.
Pavlovic'le ilgili bir fikrim yok.Geçen yıl bizim maçta oynamış ama aklımda hiç iz bırakmadı.Araştırdığıma göre takımı zenginleştirecek bir oyuncu değil.
Gordon konusunda fikrim sabit.Ya tutarsa diye transfer yapma lüksümüz yok hem maddi anlamda hem de lisans sınırı anlamında.
Mesela Justin Carter beni biraz heyecanlandırdı.Yıllardır Türkiye liglerinde iyi istatistik yapıyor.Hem de düşük yüzdeyle fazla sayı atıp, ribaund ve asist katkısı yapmayan vasatın altında bir Amerikalı oyuncu gibi değil.Daha 27 yaşında.Ergin Ataman'la birlikte güzel bir birliktelik kurma ve sıçrayış yapma potansiyeli var.

Ben çok fazla tahmin yapıyorum yorumlarım biraz antipatik gözükebilir ama her söylediğimin doğru çıkması gibi bir misyonum yok.Ben sadece keyif aldığım için kendimce yorumlar yapıyorum.Yanılabilirim.Eğer Galatasarayın lehine bir durum oluyorsa da yanılmaktan memnuniyet duyarım :)

Burak İpek;n889793' Alıntı:
Murat Özyer'in bahsettiği Avrupalı oyuncu kim acaba?
Jasaitis'i alacağımıza hiç transfer yapmayalım.Çok alakasız bir transfer olur.
Pavlovic'le ilgili bir fikrim yok.Geçen yıl bizim maçta oynamış ama aklımda hiç iz bırakmadı.Araştırdığıma göre takımı zenginleştirecek bir oyuncu değil.
Gordon konusunda fikrim sabit.Ya tutarsa diye transfer yapma lüksümüz yok hem maddi anlamda hem de lisans sınırı anlamında.
Mesela Justin Carter beni biraz heyecanlandırdı.Yıllardır Türkiye liglerinde iyi istatistik yapıyor.Hem de düşük yüzdeyle fazla sayı atıp, ribaund ve asist katkısı yapmayan vasatın altında bir Amerikalı oyuncu gibi değil.Daha 27 yaşında.Ergin Ataman'la birlikte güzel bir birliktelik kurma ve sıçrayış yapma potansiyeli var.

Ben çok fazla tahmin yapıyorum yorumlarım biraz antipatik gözükebilir ama her söylediğimin doğru çıkması gibi bir misyonum yok.Ben sadece keyif aldığım için kendimce yorumlar yapıyorum.Yanılabilirim.Eğer Galatasarayın lehine bir durum oluyorsa da yanılmaktan memnuniyet duyarım :)

Avrupalı oyuncu Pavlovic

Justin Carter'ın riskli bir transfer oldugunu düsünüyorum . İkinci bir Quinton hosley vakası olabilir . Sasha Pavlovic nasil olur ?

Gordon transferinin gerçekleşmemesi durumunda Avrupalı bir başka oyuncuya yöneleceklerini belirten Özyer, "Eski oyuncumuz Jamont Gordon ile 30 günü deneme süresi, geri kalan 5 ayı da garanti olmak üzere anlaşabiliriz. Eğer 1-2 gün içinde bu anlaşma sağlanmazsa görüşmelerimizin devam ettiği Avrupalı bir oyuncuya dönme ihtimalimiz var. Şimdilik kısa rotasyona bir takviye yaparak devam edeceğiz" şeklinde konuştu.RADYOSPOR

Justin Carter duyumu taca çıktı diyebiliriz.Jamont'la bu şekilde bir sözleşme nispeten daha makul.Eğer hazır değilse en azından top 16'dan önce Jamont'u gönderip bir hamle daha yapma imkanımız olacak.Kötünün iyisi diyelim...

Umarım Pavlovic olur o zaman. Atletik, şutu iyi ve en önemlisi sağlam. Gordon'un sağlık durumuna hiç güvenmiyorum ben. Kumar oynanmasını istemiyorum artık.