Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Murat Özyer : Jamont Gordon ile görüşmelerimiz sürüyor. Kendisine 30 gün deneme süresi ve performansı beğenildiği taktirde 5 ay garanti sözleşme önerdik.
1-2 gün içinde Jamont ile bu şartlarda anlaşamazsak, daha önce görüştüğümüz Avrupalı bir oyunca dönebiliriz.

Daha bu aksam bitecek bitti dedi. Şimdi de 1-2 gün içinde mi diyor ?

Pocius , Micov dönene kadar idare eder bence orayı. Fakat kısa konusunda bence cidden kötü durumdayız. Bİr de şu dönemde uzun almak zor olabilir onu da düşünmek lazım. Sezonun başında iyi uzununu kim niye versin ? Top 16 sonrası uzun kovalamak ya da uzun için fırsat beklemek daha makul geliyor. Çünkü daha Nba takımları da tam olarak rayına oturmadılar rotasyon konusunda.

Jamont bildiğimiz Jamont olsa ortalığın anasını ağlatır, müthiş kısa rotasyonumuz olur da büyük risk.. Bu arada pivottan bahseden yok pek. Furkan-Vou bekleneni verir umarım. Jawai'den ümidim yok zaten.

Burak Yıldırım;n889801' Alıntı:
Micaov'un sakatlığının 2 ayı geçeceği söyleniyor.Takımda 3 numara yok, biz gidip Gordon'la anlaşıyoruz.Hakkaten ilginçiz

Muhtemelen Ergin Hoca 3 numarayı Pocius, Aradori, Sinan hatta gerekirse Gordon ve Erceg ile dolduracağını düşünüyor sanırım.

Eğer Gordon gelirse ve tutarsa müthiş is yapmış oluruz ama işte ya tutarsa durumu. Bence bu riske gerek yok.

Söylenen isimlerden Carter'da Pavlovic de iyi hamleler olabilir.

Bize sağlam savunması olan atletik oyuncu lazım kısa pozisyonunda. Umarım gelecek isim de böyle katkı verecek biri olur...

Nihat Bölgi;n889811' Alıntı:
Muhtemelen Ergin Hoca 3 numarayı Pocius, Aradori, Sinan hatta gerekirse Gordon ve Erceg ile dolduracağını düşünüyor sanırım.

Eğer Gordon gelirse ve tutarsa müthiş is yapmış oluruz ama işte ya tutarsa durumu. Bence bu riske gerek yok.

Söylenen isimlerden Carter'da Pavlovic de iyi hamleler olabilir.

Bize sağlam savunması olan atletik oyuncu lazım kısa pozisyonunda. Umarım gelecek isim de böyle katkı verecek biri olur...

Pocius da, Aradori de orijin olarak 2 numaralar.3 numara rotasyonunda bunlar olunca fiziksel anlamda eziliriz.

Ayrıca madem Ergin hoca 3 numarayı böyle idare edeceğini düşünüyordu da neden ilk tercihini Hopson'dan yana kullandı.Hopsun'un alternatifi Gordon olmamalı.Form tutar tutmaz ayrı konu.Oyuncu profili olarak olmamalı.

3 numaraya transfer istiyoruz.Oraya istediğimiz oyuncu olmayınca yerine 1-2 numaraya oyuncu alıyoruz.Böyle planlama mı olur

Gordon yazın NBA'e gidecek, ordan kontrat bekliyor falan deniyordu. Peki ne oldu da şimdiye kadar Avrupa'nın orta sınıf bir takımından bile teklif alamıyor? Tablo çok açık değil mi?

Semih Nişancı;n889816' Alıntı:
Gordon yazın NBA'e gidecek, ordan kontrat bekliyor falan deniyordu. Peki ne oldu da şimdiye kadar Avrupa'nın orta sınıf bir takımından bile teklif alamıyor? Tablo çok açık değil mi?

Olur mu kardeşim ayıpsın kimse akıl edemiyor acaba sakat mı diye. Herkes almadığına göre bildiklerinden değil Gordon'u unuttuklarından. :)

Utanmadan oyuncuların alacaklarının ödendiğini yalanını atmıştı Murat Özyer.Biz de o rahatlıkla Carter'ı mı alalım Gordon'u mu alalım diye saf saf konuşuyoruz.Halbuki daha Furkan'ın geçen yılki alacakları ödenmemiş.Sebep olanların Allah belasını versin.

Eldeki pivot rotasyonunu yeterli bulmayıp kaliteli bir takviye beklerken, Furkan'ı da kaybedip sıfır verimle oynayan Jawai ve Vougioukas'a kaldık. Şaka gibi resmen.

Galatasaray taraftarına düzenli bir mutluluk hali haram. Emeği geçenleri tebrik ediyorum, yatacak yeriniz yok.

ATAMAN: Furkan ayrıldı. Şu anda Arroyo hariç tüm oyuncular serbest. Teklif alan ayrılma hakkına sahip.
ATAMAN: Furkan'ı sezon başında ikna etmiştim. Fenerbahçe, Efes ve NBA'den teklifler vardı. Ancak bu artık teknik değil ekonomik bir konu
ATAMAN: Şuanda Galatasaray'dan ayrılmayacak tek kişi var; o da benim.
ATAMAN: Galatasaray'ın hedefleri değişmez. Strateji değiştireceğiz. Bir kısa ile anlaşmak üzereydik. Şimdi uzun bakacağız.
ATAMAN: Eski yönetim bombayı bıraktı gitti. Yeni yönetimin bu krizi kaldıracak maddi durumu yok.
ATAMAN: Ülker nasıl Fenerbahçe'ye, Milangaz zamanında nasıl Beşiktaş'a sahip çıkmızsa, Galatasaray'a da sahip çıkılmalı

Ergin Ataman

Furkan ayrıldı. Şu anda Arroyo hariç tüm oyuncular serbest. Teklif alan ayrılma hakkına sahip.

Furkan’ı sezon başında ikna etmiştim. Fenerbahçe, Efes ve NBA’den teklifler vardı. Ancak bu artık teknik değil ekonomik bir konu.

Şuanda Galatasaray’dan ayrılmayacak tek kişi var; o da benim.

Galatasaray’ın hedefleri değişmez. Strateji değiştireceğiz. Bir kısa ile anlaşmak üzereydik. Şimdi uzun bakacağız.

Eski yönetim bombayı bıraktı gitti. Yeni yönetimin bu krizi kaldıracak maddi durumu yok.

Ülker nasıl Fenerbahçe’ye, Milangaz zamanında nasıl Beşiktaş’a sahip çıkmızsa, Galatasaray’a da sahip çıkılmalı.

(Basket Dergisi)

Azizi beğenmiyoruz falanda , bizimkiler adamın tırnağı olamaz , hele Ünal Aysal kesip attığı kör tırnağı bile olamaz . Bize Fenerli birini başkan yapsan , anca bu kadar zarar verebilirdi : (

Yazıklar olsun.Bu basket işini düzeltmesinler vallahide 14 sene şampiyon olamadık terk etmedim ama bu yönetim gidene kadar terk edeceğim bak bu kadar açık.

Bu ne rezilliktir ya.....