Karakteri geç hadi de Nalga oyuncu değil zaten.İddia ediyorum Mirsad 1 hafta falan antrenman yasa Nalga'dan iyi oynar.Basketbol topunu el bombası zanneden bir özürlü görmek istemiyorum Galatasaray basketbol takımındaKaya'yla beraber alalım Nalgayı hatta . Biri Tufan formasıyla söz verirken öteki de takımın havlularını bloklar. İnsaf beyler yapmayın nolursunuz. Allahtan Mirsad basketbolu bırakmış valla.
Ananıza bacınıza küfreden Kaya Peker'i bağrınıza basabilecek misiniz ? Ben şahsen yapmam bunu.Hala onu alalım yok bunu alalım armutun sapı üzümün çöpü çocuklar bu gidişle play off lara kalamayacaz farkındasınız değilmi?
Dediğin oyuncuyu tanımıyorum ama şurada bilinmeyen bir adamı sunman çok güzel bence. Sakın çekinme oyuncu önerirken . Mesela ben bu mesajı yazdıktan sonra nerdiğinadamı araştırmaya gayret edeceğim. Sonuçta böyle böyle bir database oluşuyor farkında olmadan. Yalnız Turiaf için basketbol çok zor artık. Kronik olarak sezonu kapatıyor sürekli.Ronny Turiaf boşta sanırım şuan ama oyuncunun maaşı hakkında bilgim yok. Cameron Moore var Veneziadan ayrılmış İtalyadan bi arkadasıma sordum cok atletik, iyi bi atış engelleyicisi oldugunu fakat fiziksel problemleri oldugunu soyledi sanırım biraz zayıf fiziksel olarak. Çok fazla videosu yok oyuncunun yinede merak eden araştırıp bakabilir tabi alalım edelim demiyorum sadece öneri sundum
Dediğin oyuncuyu tanımıyorum ama şurada bilinmeyen bir adamı sunman çok güzel bence. Sakın çekinme oyuncu önerirken . Mesela ben bu mesajı yazdıktan sonra nerdiğinadamı araştırmaya gayret edeceğim. Sonuçta böyle böyle bir database oluşuyor farkında olmadan. Yalnız Turiaf için basketbol çok zor artık. Kronik olarak sezonu kapatıyor sürekli.