Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

daçka maçını izliyorum da sezon başında nolan yerine jamonu alsaydık demeden edemiyorum. sakatlık meselesi olsa da jamontun yasından kaynaklı sağlıklı döneceğini düşünüyorum. carter yerine jamont gordon bence daha iyi olur.

Arkadaşlarla uzun zamandır Justin Carter konuşuyorduk gelse nasıl olur diye. Sağlam bir Jamont olsa elbet düşünmez onu seçerdik ama artık koç da biz de riskli transfer istemiyoruz sanırım. O yüzden Carter şutları ve özellikle savunmasıyla iyi bir katkı verecektir transfer gerçekleşirse. 250 bin dolara gayet makul.

Cemal Nalga serbest bırakılmış. Her ne kadar geçmişte yaşanan olaylar olsa da şu anda ihtiyaç duyduğumuz bir isim. Kaya Peker veya Micheal Wright geleceğine Cemal gelsin.

Carter ı en çok isteyenlerden biri bendim ama bugun kü maçtan sonra kısa rotasyonuna sadece Carter asla yeterli değil Gordon ayarında combo guard hızlı hücumları seven ve hard savunmacı bir oyun kurucu da şart oğlu şart

Bu yönetimin de bu pasif bu pısırık bu zavallı camianın da allah belasını versin. Ulan hepiniz lafa gelince Galatasaraylılık üstünden mangalda kül bırakmıyorsunuz, adam gibi bir yapılanmayla final four yapabilecek potansiyele biriniz sahip çıkmıyorsunuz! Yönetimin zaten allah cezasını vermiş, şikeci yalakası rezil bir başkan ve acizlikte sınır tanımayan bir ekip var.

Bıktım bu kulübün mıymıntılığından be.

2 değil 3 transfer gerek. Türk almamız şart. Bunu yönetimdeki duyarsız, ilgisiz ama parayı görünce gözü dört açılan kişilere iletmeliyiz. GSBasket'e de bir görev düşüyor bu konuda. Gördük ki Kerem yoruluyor. Tabi yaşından dolayı. Bir Türk de uzun lazım.

Cemal Nalga ismine şu dönemde burun kıvıramayız. Kaldıki neden bu tepki ? Çocuğun ne suçu var ? Onu o formayla çıkartan kişiler bile basketbol koçluğu yapabiliyorken Okan ÇEVİK hala bu sporda yer alabiliyorken Cemal NALGA'ya gösterilen tepkiler bence abartılı....

Justin Carter gelirse güzel bir ekleme olur. Fizik olarak takım sertleşecek.

Bugün de zaten Sinan top getirerek ilerisi için hepimize mesajı vermiş oldu. Slaughter gelirse çok güzel olur, Young ile savunma da kaya gibi bir potaaltımız olur, Arrayo önderiliğinde de bol bol hava harekatı izleriz :)

Kaya'yla beraber alalım Nalgayı hatta . Biri Tufan formasıyla söz verirken öteki de takımın havlularını bloklar. İnsaf beyler yapmayın nolursunuz. Allahtan Mirsad basketbolu bırakmış valla.

Kaya'yla beraber alalım Nalgayı hatta . Biri Tufan formasıyla söz verirken öteki de takımın havlularını bloklar. İnsaf beyler yapmayın nolursunuz. Allahtan Mirsad basketbolu bırakmış valla.
Karakteri geç hadi de Nalga oyuncu değil zaten.İddia ediyorum Mirsad 1 hafta falan antrenman yasa Nalga'dan iyi oynar.Basketbol topunu el bombası zanneden bir özürlü görmek istemiyorum Galatasaray basketbol takımında

Hala onu alalım yok bunu alalım armutun sapı üzümün çöpü çocuklar bu gidişle play off lara kalamayacaz farkındasınız değilmi?
Ananıza bacınıza küfreden Kaya Peker'i bağrınıza basabilecek misiniz ? Ben şahsen yapmam bunu.
Aynı şekilde tersten Tufan forması giyip ropörtaj veren haysiyetsizi de hazmedemem.
Tabi herkes paralel düşünmek zorunda değil. Ama benim öğrendiğim Galatasaray'da bu adamlara yer yok. Şu ikisiyle gireceğimize hiç girmeyelim o playoffa derim ben.

Ronny Turiaf boşta sanırım şuan ama oyuncunun maaşı hakkında bilgim yok. Cameron Moore var Veneziadan ayrılmış İtalyadan bi arkadasıma sordum cok atletik, iyi bi atış engelleyicisi oldugunu fakat fiziksel problemleri oldugunu soyledi sanırım biraz zayıf fiziksel olarak. Çok fazla videosu yok oyuncunun yinede merak eden araştırıp bakabilir tabi alalım edelim demiyorum sadece öneri sundum

Ronny Turiaf boşta sanırım şuan ama oyuncunun maaşı hakkında bilgim yok. Cameron Moore var Veneziadan ayrılmış İtalyadan bi arkadasıma sordum cok atletik, iyi bi atış engelleyicisi oldugunu fakat fiziksel problemleri oldugunu soyledi sanırım biraz zayıf fiziksel olarak. Çok fazla videosu yok oyuncunun yinede merak eden araştırıp bakabilir tabi alalım edelim demiyorum sadece öneri sundum
Dediğin oyuncuyu tanımıyorum ama şurada bilinmeyen bir adamı sunman çok güzel bence. Sakın çekinme oyuncu önerirken . Mesela ben bu mesajı yazdıktan sonra nerdiğinadamı araştırmaya gayret edeceğim. Sonuçta böyle böyle bir database oluşuyor farkında olmadan. Yalnız Turiaf için basketbol çok zor artık. Kronik olarak sezonu kapatıyor sürekli.

Dediğin oyuncuyu tanımıyorum ama şurada bilinmeyen bir adamı sunman çok güzel bence. Sakın çekinme oyuncu önerirken . Mesela ben bu mesajı yazdıktan sonra nerdiğinadamı araştırmaya gayret edeceğim. Sonuçta böyle böyle bir database oluşuyor farkında olmadan. Yalnız Turiaf için basketbol çok zor artık. Kronik olarak sezonu kapatıyor sürekli.

Mümkün olduğunca bakiyorum. Gelişim liginden de iki oyuncu var Center ve Sg-Sf pozisyonlarında oynayabilen biraz araştırdığım hatta birinin Avrupa kariyeride var ama genel olarak Avrupada nasıl olur olmaz diye herşeyi de yazmak istemedim çünkü gelişim ligi hakkında pek bilgim yok oraya ne gözle bakıldığı hakkında.