Şu gruptan çıkacaksak savunmayı halletmeye çalışmalıyız Logan ile falan olmaz o iş. Savunması iyi atletik biri şart. Geçen sene bir halt yapmasada Hairston savunmada çok verimli kılıyordu takımı.
basketbolu sadece savunma ya da sadece hücum diye ayıramayız bence.Ben olsam Logan'ı alabilirsem eğer alırım içeriye alacağım uzunu da atletik defansif özellikleri ön planda olan süpürücü tarzda bir uzundan seçerim..ya da dışarda savunması iyi justin carter'ı alıyorsam eğer içeriye post oyunu olan,hücum repertuarında bişeyler olan bir uzun almak isterim.basketbolda bence sadece savunmayla da olmaz sadece hücumla da..kaldı ki şu dar rotasyonda arroyoyu kitleyen takımlar yine maçları kazanacaklardır.Logan arroyonun bu anlamda da üzerindeki yükü bir parça azaltabilir ama loganı alabileceğimizi ve kulübünün bırakacağını sanmıyorumŞu gruptan çıkacaksak savunmayı halletmeye çalışmalıyız Logan ile falan olmaz o iş. Savunması iyi atletik biri şart. Geçen sene bir halt yapmasada Hairston savunmada çok verimli kılıyordu takımı.
steve burtt olması lazım tofaşta da oynamıştıUkrayna milli takımının bir devşirmesi vardı. Kimdi o ?
Ukrayna milli takımının bir devşirmesi vardı. Kimdi o ?
basketbolu sadece savunma ya da sadece hücum diye ayıramayız bence.Ben olsam Logan'ı alabilirsem eğer alırım içeriye alacağım uzunu da atletik defansif özellikleri ön planda olan süpürücü tarzda bir uzundan seçerim..ya da dışarda savunması iyi justin carter'ı alıyorsam eğer içeriye post oyunu olan,hücum repertuarında bişeyler olan bir uzun almak isterim.basketbolda bence sadece savunmayla da olmaz sadece hücumla da..kaldı ki şu dar rotasyonda arroyoyu kitleyen takımlar yine maçları kazanacaklardır.Logan arroyonun bu anlamda da üzerindeki yükü bir parça azaltabilir ama loganı alabileceğimizi ve kulübünün bırakacağını sanmıyorum
Bu sene takımımız oldukça yumuşak maalesef ama bu da haziran temmuz aylarındaki kadro mühendisliğinden kaynaklanıyor.Eksik rotasyonla savunmayı daima dirençli tutmak zor maalesef o yüzden de eksik oynadığımız sürece oyuncularımız 35-40 dakika bandında oynadığı sürece skoru çok fazla aşağıya çekebileceğimizi sanmıyorum.sana da hak veriyorum söylediklerin doğru ama bu biraz tercih meselesi,savunmamız çok yumuşak ama arroyo ve erceg iyi savunulduğunda kitlenmeye de çok elverişli bir hücumumuz var..Aslında çok sıkıntılı durumdayız ünal aysal sonrasında yaşanan yönetimsel zaaf belimizi çok büküyor,ne kadar farkındayız bilmiyorum ama takım aslında nereden tutsak elimizde kalıyor.Erceg Arroyo gibi savunmada delik oluşturan 2 oyuncu ilk 5 de. Ayrica bu iki oyuncu 30 dakikadan az süre almıyor. Idarelik olarak adlandirabilecegimiz şekilde savunma yapabilen bir Micov var elimizde. Geride iyi savunma yapabilen Young ve Sinan var. Sinanda savunmada sık sık perdeye takılması defansta olumsuz sıkıntılar yaratabiliyor. Şu şartlar altında benim aklıma yatan savunmaci bir kısa transferi...
Sadece hücum yada savunma olarak olaya bakmıyorum. Dengelemek önemli. Top 16'da olan takımlar arasında en fazla sayı yiyen üçüncü takımız. Şu grupta daha beteri olmaması için savunma şu aşamada daha önemli.
Takımda Arroyo dışında sorumluluk alabilecek bir kısa yok. Belki sakatligini tam atlatlltiktan sonra Micov olabilir. Özellikle Pocius ve Micov daha yüzdeli atmaya başlarlar skoru dahada yukarı taşıyabilirler.
Ben de sana katılıyorum bu sezon sanki biraz kafalarda bitmiş gibi yönetim tarafında..Ergin ataman ve oyuncular çabalıyor ama bakalım neler olacakBeyler o vakit bir risk daha alacağız gibi görünüyor. Jamont transferi olursa memnun olurum. İyi de döneceğini düşünüyorum. Ama öncelik pota altı ve 5-6 gün sonra Top 16 maçımız var. Artık transfer konusunun hareketlenmesi gerekiyor. Özyer , yarın güzel bir güne uyanacağımızdan emin yatıyoruz diye twitt atmış. Takımla alakalı mı yoksa kendisiyle alakalı bir durum mu bilmiyorum ama yarından itibaren bir şeylerin değişmesi gerek. Bu takım 2-3 maçtır sadece 7 kişiyle oynuyor. Ülke dışından biri takımı izlese neden 7 kişi oynuyor bu takım dese kendimizi savunamayız , komik duruma düşeriz. Lig de 3 maç ekstradan yenilmişiz ama sanki bazı şeyler feda edilmiş gibi. En büyük güvencem Ergin hoca en azından.
Diawara reddetti demişler.