İpucu verdiğim isimler Maric ve Gelebale'di, şimdi isimler belli olduğuna göre bazı şeyler yazabilirim. Para ödenmediği için serbest kalan Aradori, Jawai ve Vuyukas için koç Ergin Ataman dahil (yönetimi korumaya çalıştı orada) zaten oynatmadığımız isimlerdi, parasını istesek verirdik takımda tutardık tarzı açıklamalar yaptı, bu ödeme sorunu yüzünden çok özel oyuncuları alamadık. Lorbek, Kulig gibi isilmeri kovalarken Begic gelmeye dünden razıyken ödeme problemleri ve kaçan oyuncular yüzünden gelmekten vazgeçtiler, son tercih olarak da hocanın sene başında da istediği post uzunu Maric geldi.
Benim en çok yüreğimi burkan ise Nba'de yıllarca Sacramento'da da forma giyen, Dominik ile oynadığı her şampiyonada ne kadar özel bir skorer ve iyi şutor olduğunu gösteren Francisco Garcia olayı oldu. Garcia ile işler bitme noktasındayken eski ödeme sorunları yüzünden vazgeçti Garcia. Emin olun ki Avrupa'ya gelse Sonny Weems etkisi yaratacak kadar özel bir oyuncu, temasla bitiren, müthiş şut isabetine sahip, winner ve savunmada da mücadeleden kaçmayan müthiş bir isimdi.
Maric'e gelince, son durumunu izledim, özetle Vuyukas'tan kötü halde diyebilirim şu an Maric için. İnşallah yanılırım keşke o katkıyı verse Maric
Gelebale tercihinin de kısmen hatalı olduğunu, Justin Carter'in daha çok ihtiyaçlarımıza yönelik bir oyuncu olduğunu düşünüyorum, atletik delici, iyi savunmacı birisi lazımdı Gelebale'den öte he ama o da zaten sonlardaki tercihlerden, bu dönemde de bulunabilecek iyi isimlerden ama dediğim gibi ihtiyaç farklıydı bence.