Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

İpucu verdiğim isimler Maric ve Gelebale'di, şimdi isimler belli olduğuna göre bazı şeyler yazabilirim. Para ödenmediği için serbest kalan Aradori, Jawai ve Vuyukas için koç Ergin Ataman dahil (yönetimi korumaya çalıştı orada) zaten oynatmadığımız isimlerdi, parasını istesek verirdik takımda tutardık tarzı açıklamalar yaptı, bu ödeme sorunu yüzünden çok özel oyuncuları alamadık. Lorbek, Kulig gibi isilmeri kovalarken Begic gelmeye dünden razıyken ödeme problemleri ve kaçan oyuncular yüzünden gelmekten vazgeçtiler, son tercih olarak da hocanın sene başında da istediği post uzunu Maric geldi.

Benim en çok yüreğimi burkan ise Nba'de yıllarca Sacramento'da da forma giyen, Dominik ile oynadığı her şampiyonada ne kadar özel bir skorer ve iyi şutor olduğunu gösteren Francisco Garcia olayı oldu. Garcia ile işler bitme noktasındayken eski ödeme sorunları yüzünden vazgeçti Garcia. Emin olun ki Avrupa'ya gelse Sonny Weems etkisi yaratacak kadar özel bir oyuncu, temasla bitiren, müthiş şut isabetine sahip, winner ve savunmada da mücadeleden kaçmayan müthiş bir isimdi.

Maric'e gelince, son durumunu izledim, özetle Vuyukas'tan kötü halde diyebilirim şu an Maric için. İnşallah yanılırım keşke o katkıyı verse Maric :( Gelebale tercihinin de kısmen hatalı olduğunu, Justin Carter'in daha çok ihtiyaçlarımıza yönelik bir oyuncu olduğunu düşünüyorum, atletik delici, iyi savunmacı birisi lazımdı Gelebale'den öte he ama o da zaten sonlardaki tercihlerden, bu dönemde de bulunabilecek iyi isimlerden ama dediğim gibi ihtiyaç farklıydı bence.

Valla 10 gün kadar önce bu başlıkta "Paraların ödenmediği, şube koordinatörünün medyaya 'Bütün oyuncularımız ayrılma hakkına sahip, neler olacağını hep birlikte göreceğiz' duyurusu yapabildiği bir takıma ciddi transfer beklemek hayalcilik olur. Şu ortamda alırsan defolu oyuncu alabilirsin sadece." şeklindeki düşüncelerimi paylaşmıştım. Şimdi görüyoruz ki ciddi oyunculara yapılan tekliflere aynı tahmin ettiğim türde geri dönüşler almışız, şaşırılacak bir şey yok yani. Maalesef durumumuz bu. Şubeyi bu aciz durumlara düşürenler, eserleriyle gurur duyabilirler.

Şayet Maric ve Gelabale'in transferleri tamamlandıysa da, umarım Ergin Hoca bu oyunculardan maksimum verimi almayı başarabilir. Yapacak bir şey yok.

Maric'in Maccabi'den gönderiliş sebebi Sofo'nun iyileşmesi... Hatırlarsanız Sofo sağlık sorunu yaşadıktan sonra Maccabi Maric'i almıştı. Hatta o dönem Maric'i biz de istiyorduk da gelmemişti. Sonra Vougouikas'la anlaştık. Maric tabii ki Partizan günlerinden uzak ama, hala önemli bir oyuncu, özellikle doğru kullanılırsa, yani beslenirse. Vou ile kıyaslayanlar olmuş, kesinlikle çok farklı oyuncular. Vou daha yumuşak, daha fundamentala dayalı, iri fiziğine rağmen teması sevmeyen, ribaund etkinliği olmayan bir oyuncu. Maric ise tamamen güce dayalı oynayan, ağır ama, ribaundlarda etkili bir pivot. Maric oynadığı süreye oranla EL'in en yüksek ribaund ortalamasına sahip birkaç oyuncusundan biridir. Mesela Maccabi ile çıktığı son EL maçında 11 dakikada 8 ribaund yapmış. Tabii Young varken Maric gibi old scholl bir pivot mu, yoksa daha mobil ve şutu olan bir uzun mu alınmalıydı orası tartışılır. Cevabı zamanla öğreneceğiz.

Diğer yandan Gelabale transferini çok yanlış bulurum (kalitesinden dolayı değil). Çünkü Gelabale 3-4 oynayan bir oyuncu ve o mevkii şuan fazlasıyla yeterli. (Micov, Pocius, Erceg, Kerem) Galatasaray'ın esas eksiği hem Arroyo'yu rahatlatacak, hem de dış savunmayı güçlendirecek bir guarddır.

Şuana kadar yaşanılan her şeye rağmen takımın iyi bir iskeleti olduğu ortada. Bugün Garcia ve Begic gelse sürpriz bir final four adayı olabilecekken Gelabale ve Maric Top 16'ya kalmasa mıydık dedirtiyor. O kadar kritikti bu iki transferde alacağımız isimler...

Rakiplerimizden biri gidip 110 bin dolar buy out vererek ve tahminimce de oyuncuya en fazla yarım sezonluk 200 bin dolar civarı para vererek oyuncu bulabiliyorsa biz de bulabilirdik pekala ki çıkılmış 5 tane sözleşmemiz ve Furkan'dan gelen para var. Maric eğer 2-3 sene önceki performansını gösterecekse eyvallah ama çok sanmıyorum, Macvan'ı takımda tutsak daha iyiydi o zaman. Bununla birlikte hadi Maric iyi kötü idare etti diyelim 14-15 dakika süre alıp. Gelabale cidden Carter dururken çok kötü transfer. 250 bin dolar buy out ödeyip oyuncuya da yarım sezonluk 150 bin dolar civarı para verip alabilecekken Gelabale'i almak çok mantıksız bir eylem. Eyvallah paramız olmayabilir, ödeme sorunları yaşıyor olabiliriz, bu durumdaki kulüpler ne yapar? En azından genç, başarıya aç, düşük maliyetli, yüksek potansiyelli oyunculara yönelirler ve takım kimyası kurup bir şey yapmaya çalışırlar, bizim de bu yolu izlememiz gerekli bence. Gelabale gelecekse cidden Aradori neden gitti? Ve bunlarla birlikte 2 yabancı da alsak kesinlikle 2 adet Türk transferi şart. Arroyo'yu dinlendirme kısmını geçelim bence, o mümkün değil, bunu yapabileceğimiz ve gerçekçi olarak alabileceğimiz tek oyuncu bence Kerem Tunçeriydi, Arroyo-Ender ve Kerem yeterli bir oyun kurucu rotasyonu olurdu bizim için ama şu aşamada o kalitede ve bizim takıma uyacak oyuncu neredeyse yok. Aktif bir 2-3 numara almamız gerek ve bu oyuncunun hem topa yön verebilen hem de savunması iyi biri olması şart. Micov tam randımanlı oynamaya başladığında Arroyo'ya yardımcı olacaktır ama savunma eksiğimizi kapatmamız şart.

F.Garcia bence S.Weems ile kıyaslanacak oyuncu değil! Gerçekten süper adam. Eğer gününü yakalarsa ciddi bir maçta 15 üçlük ardarda sokar. Hele ki Avrupa'da mesafe daha da yakın. Bir kaç sene benim Fantasy takımlarımda olduğundan epey takip etmişliğim vardır onu. Üzüldüm tabi ki.

Ama ben bunun Aradori-Vuyukas gitti diye gelmediğine inanmıyorum. Yönetici başarısızlığıdır bu direk. Adamla masaya oturulmuşsa bu anlatılırdı onlara "bak kaç dakika oynamışlar? Bİz onları onore ettik onlar gitmiş gibi ortam sağladık. Yoksa alacakları yok" vs derdik. Konu oraya gelmişse @Kutay Çamcı'nın da dediği gibi adamlar demek ki gelmeyi istiyordu. Konuşan idareciler konuyu bağlayamayınca basiretsizliği böyle örtmüş olabilir.

Bir kaç gün önce Kulig ile anlaşıldığını duymuştum.Bu yüzden burada Maric derlerken bile Kulig gelecek diye düşünüyordum:) Ama Maric için de öyle çok karamsar değilim. Bİr atletik uzunumuz var, yanına bu tarz bir uzun stratejik derinlik sağlar. Nasıl faydalanacağımızı görürüz. MAric'İn bence en iyi yanı, hücumda çok iyi yer alabilmesi. Bu yüzden de tamamlamaları kolay olabiliyor. Maccabi hızlı basketbol oynayan bir takım. zaten Sofo var Maric fazla gözüküyordu. Yani pek karamsar değilim ona karşı.

Beni karamsarlığa iten Gelabale:( Gündüz bana "abi Gelabale mi Carter mı?" diye sorduklarında ses etmemiştim. Akşam artık herkes sorunca fikrimi söyledim. Bence ikisi de birbirinden kötü oyuncular. Carter'ın neresi övülüyor bilmiyorum. Gelabale en azından tribünler gaz verirse, basketbol inancıyla bir çok şey yapmaya gebe ama al birini vur ötekine hangisi gelse katkısı daha fazla olmazdı.

Bence GS'ın önde savunmayı başlatacak gerçek bir savunmacıya ihtiyacı vardı. Sinan göstermelik savunma yapıyor. Her perde de yıkılıyor geçilmesi kolay bir oyuncu. Çünkü vücudu o kadar üçlü değil. Takımın tek içeri kat eden oyuncusu olduğundan bunu yaptıktan sonra nefesi azalıyor, savunma da geçiliyor. Misal Jamont o deliciliği yaptıktan sonra gelip sağlam sert savunma yapan biriydi. O pis işleri yapacak (Shipp-Jamont-Malik) adamımız yok takımda. Ön savunmayı başlatacak delici adam yok. Hatta ara ara Arroyo'yu yedeklemesi gereken adamdan bahsediyoruz. Sonra GS'ın ilgilendiği adamlara bakıyorum hepsi 3 numara:)

Evet takımın gerçekten bir 3 numaraya daha ihtiyacı var doğru ama önce Combo'ya ihtiyacı var. Aslına bakarsan Nolan'ın yerine adam bulup Aradori'nin yerine adam aramamız lazımdı. Kısa rotasyonunda 2 adama ihtiyacımız var. Alacağımız oyuncu bu yüzden beklentimi karşılamıyor. Garcia'da gelseydi karşılamayacaktı beklentimi. Çünkü beklentim önce savunmayı başlatacak delici oyuncu sonra keskin şutör.

Bo boştaydı. Bayern hala anlaşmadı. Laboral'e gitmeye çalışmış sanırım olmamış. Bayern anlaşmadan aslında keşke Bo'yu alsaydık. İstediğim o profile uyuyor. Çok pahalı da olmaz ligi de biliyor. Ondan sonra işte Carter da olur Gelabale bizim takıma. Ama o delici oyuncuyu takıma kazandıramazsak kimi alırsanız alın havada kalır kimsede beklentiyi karşılamaz

Gelabale denen herif Avrupa'da yaptığı her kontrata NBA çıkışı maddesi koyduran bi adamdı. Sakatlıklardan sonra bırakın NBA'i basketbolu zor oynuyor adam.

Gelabale ve Maric gibi iki onemli isme burun kıvırıyoruz .. Haftalardır taraftar olarak o kadar büyük beklenti içine girdik ki , kim gelirse gelsin mutlaka bir tatminsizlik olacaktı .. Açıkcası beklentiyi hep düşük tuttugum icin gayet mantıklı buluyorum bu hamleleri . Bu dönemde Dwight Howard'ı getiremeyecegimize göre güzel hamleler . İşin kötü tarafı bu iki transferin sadece 1 tanesini ligde oynatabilecegiz .. Ligde sorunlar devam edecek gibi.

Yahu Strasbourg'un güvenmeyip 1 ay kontrat yaptığı adamın nesi önemli isim.

Gelabele teklifimizi reddeder umarım.
Namaz kılan bir arkadaşa bu yüzden dua etmesini istedim.
Maric neyse de Gelabele keşke gelmese :(

Ahhh Garcia ahh :(

Bende Gelabale'in gelmesini istemem ama gelse bile Ergin Hoca böyle sorunlu oyuncularla çalışmaya alışkın zaten. Ondan bile iyi katkı alacaktır. Tabi Carter ve Garcia çok daha iyi hamleler olur.

Taraflı tarafsız bütün herkes en büyük sıkıntımızın Arroyo'yu dinlendirecek bir gurd ihtiyacı olduğunu görüyor ama bizim kuşbeyinli yöneticilerimiz Gelabale transferini gerçekleştirmeye çalışıyorlar. Herhalde Arroyo nun 50 dk maç oynamasına alıştılar. Yok yaa bu sene az da olsa tüm ümitlerim bitti bu transferlerle, geçici çözümlerle orta sıralarda sezonu tamamlamak oldu hedef. Aynı tas aynı hamam değişen bişey yok kulüpte yazık çok yazık...

Son form durumları ve ''son hallerinden'' bağımsız olarak söylüyorum ama Maric'te Gelabale de oldukça iyi kaliteli oyunculardır evet form durumları istenilen düzeyde değil ama zaten form düzeyleri istenilen düzeyde olsa bu adamları bu paraya buraya getiremezsin muhtemelen Ergin hoca da kalitelerine güvenip forma girmelerini bekleyecek.gönül ister ki daha iyisi olsun ama maalesef ki bu sezon bütçe durumlarından dolayı bir çok işimiz ucuz etin yahnisi kıvamında..

Maric neyse ama Gelabale yerine Justin Carter biraz daha iyi olur gibi ama muhtemelen de ona bonservis ödemek istemiyorlar..Yani tamamen duygusal..

Ama zaten sezon başında da aynını yapmadık mı? Jawai potansiyeli için kalmadı mı jawai eski halinde olsaydı takım iki-üç gömlek üste olurdu. Maric bizim eksiğimizi kapatacak oyuncu değil sanki yanılıyor muyum? Bir kere yavaş ve savunma noktasında ne kadar katkı verecek tartışılır. Gelabale içinse adam kaç yıldır geriye gidiyor potansiyel tükenmiş sanki...

Arkadaşlar şu Arroyo' u dinlendirmeye ne kadar meraklıyız anlamakta güçlük çekiyorum. Ender Arslan belki de kariyerinin en olgun basketbolunu oynuyor ama yine de yaranamıyor. Evet sezon başında o bölgeye Nolan Smith hamlesi yapıldı ama sonra da Arroyo-Ender ikilisinin formu da göz önüne alınarak Ergin Ataman rahatça kendisini kadro dışı bırakabildi diye düşünüyorum.

Transfer söylentilerine girmeden önce mevcut Litvanya' lı oyuncumuz Martynas Pocius ile ilgili de bir cümlem olacak. Pocius' u 3 numara olarak gören/gösteren arkadaşlar; Pocius orijinal olarak 2 numaradır ve hatta hatırlarsak gecen Dünya Şampiyonası' nda oyun kurucu Mantas Kalnietis' in sakatlığı sonrasında Darüşşafaka Doğuş' lu Renaldas Seibutis ile birlikte 1-2 numara combo guard tarzında forma giydiler. Kısacası neye dayanarak 3 numara rotasyonunda Pocius' u sayabiliyoruz anlayamıyorum. Galatasaray' ın şu an itibariyle 3 numara rotasyonunda Vladimir Micov harici bir oyuncu yer almamaktadır. Bu doğrultuda Galatasaray' ın 3 numara araması elzemdir.

Francisco Garcia konusuna gelirsek; bence Garcia 2,5 numara bir oyuncu ve Galatasaray' ın bu tarz bir oyuncuya ihtiyacı olduğunu da düşünmüyorum. Analizlerini çok beğendiğim Tanju Çiçek' in de Garcia hakkında uzun uzun yazmasını garipsedim.
Uzun transfer gerekliliği zaten hepimizin malumu, en az bir saf 5 numara transferi şart.

önce şunu kabul etmemiz gerek
PARAMIZ YOK
ben eminim ki yapılan ve yapılacak transferler ergin hoca nın kesinlikle ilk tercihleri olmayacak
ciddi bir maddi sorunumuz var
ve özellikle bu sene ödeme sıkıntısı yüzünden kötü bir izlenim bıraktık
bu yüzden oyuncularda haklı olarak gelirken bir kere düşünüyorlar
maric konusunda çok karamsar değilim, tabi aklımda soru işaretleri var
son 2-3 yıldır basketbolu çok geriledi
daha atletik bir oyuncu olmasını tercih ederdim
ama Gelabale transferini bende anlamadım
takımın ihtiyacı daha çok 1-2 oynayacak skorer bir oyuncu
bu yönde bir hamle beklerken
3-4 oynayan ve ne durumda olduğu belirsiz birinin alınması ciddi bir hayal kırıklığı olur
umarım yanlış haberdir
Carter bile şuan gözüme labron james gibi görünüyor :)

F.Garcia bence S.Weems ile kıyaslanacak oyuncu değil! Gerçekten süper adam. Eğer gününü yakalarsa ciddi bir maçta 15 üçlük ardarda sokar. Hele ki Avrupa'da mesafe daha da yakın. Bir kaç sene benim Fantasy takımlarımda olduğundan epey takip etmişliğim vardır onu. Üzüldüm tabi ki.

Ama ben bunun Aradori-Vuyukas gitti diye gelmediğine inanmıyorum. Yönetici başarısızlığıdır bu direk. Adamla masaya oturulmuşsa bu anlatılırdı onlara "bak kaç dakika oynamışlar? Bİz onları onore ettik onlar gitmiş gibi ortam sağladık. Yoksa alacakları yok" vs derdik. Konu oraya gelmişse @Kutay Çamcı'nın da dediği gibi adamlar demek ki gelmeyi istiyordu. Konuşan idareciler konuyu bağlayamayınca basiretsizliği böyle örtmüş olabilir.

Bir kaç gün önce Kulig ile anlaşıldığını duymuştum.Bu yüzden burada Maric derlerken bile Kulig gelecek diye düşünüyordum:) Ama Maric için de öyle çok karamsar değilim. Bİr atletik uzunumuz var, yanına bu tarz bir uzun stratejik derinlik sağlar. Nasıl faydalanacağımızı görürüz. MAric'İn bence en iyi yanı, hücumda çok iyi yer alabilmesi. Bu yüzden de tamamlamaları kolay olabiliyor. Maccabi hızlı basketbol oynayan bir takım. zaten Sofo var Maric fazla gözüküyordu. Yani pek karamsar değilim ona karşı.

Beni karamsarlığa iten Gelabale:( Gündüz bana "abi Gelabale mi Carter mı?" diye sorduklarında ses etmemiştim. Akşam artık herkes sorunca fikrimi söyledim. Bence ikisi de birbirinden kötü oyuncular. Carter'ın neresi övülüyor bilmiyorum. Gelabale en azından tribünler gaz verirse, basketbol inancıyla bir çok şey yapmaya gebe ama al birini vur ötekine hangisi gelse katkısı daha fazla olmazdı.

Bence GS'ın önde savunmayı başlatacak gerçek bir savunmacıya ihtiyacı vardı. Sinan göstermelik savunma yapıyor. Her perde de yıkılıyor geçilmesi kolay bir oyuncu. Çünkü vücudu o kadar üçlü değil. Takımın tek içeri kat eden oyuncusu olduğundan bunu yaptıktan sonra nefesi azalıyor, savunma da geçiliyor. Misal Jamont o deliciliği yaptıktan sonra gelip sağlam sert savunma yapan biriydi. O pis işleri yapacak (Shipp-Jamont-Malik) adamımız yok takımda. Ön savunmayı başlatacak delici adam yok. Hatta ara ara Arroyo'yu yedeklemesi gereken adamdan bahsediyoruz. Sonra GS'ın ilgilendiği adamlara bakıyorum hepsi 3 numara:)

Evet takımın gerçekten bir 3 numaraya daha ihtiyacı var doğru ama önce Combo'ya ihtiyacı var. Aslına bakarsan Nolan'ın yerine adam bulup Aradori'nin yerine adam aramamız lazımdı. Kısa rotasyonunda 2 adama ihtiyacımız var. Alacağımız oyuncu bu yüzden beklentimi karşılamıyor. Garcia'da gelseydi karşılamayacaktı beklentimi. Çünkü beklentim önce savunmayı başlatacak delici oyuncu sonra keskin şutör.

Bo boştaydı. Bayern hala anlaşmadı. Laboral'e gitmeye çalışmış sanırım olmamış. Bayern anlaşmadan aslında keşke Bo'yu alsaydık. İstediğim o profile uyuyor. Çok pahalı da olmaz ligi de biliyor. Ondan sonra işte Carter da olur Gelabale bizim takıma. Ama o delici oyuncuyu takıma kazandıramazsak kimi alırsanız alın havada kalır kimsede beklentiyi karşılamaz

Çok net katılıyorum. Riske gireceksek Jamont gordonu alalım en azından ne olduğunu biliyoruz.

Arkadaşlar şu Arroyo' u dinlendirmeye ne kadar meraklıyız anlamak da güçlük çekiyorum. Ender Arslan belki de kariyerinin en olgun basketbolunu onuyor ama yine de yaranamıyor. Evet sezon başında o bölgeye Nolan Smith hamlesi yapıldı ama sonra da Arroyo-Ender ikilisinin formu da göz önüne alınarak Ergin Ataman rahatça kendisini kadro dışı bırakabildi diye düşünüyorum.

Transfer söylentilerine girmeden önce mevcut Litvanya' lı oyuncumuz Martynas Pocius ile ilgili de bir cümlem olacak. Pocius' u 3 numara olarak gören/gösteren arkadaşlar; Pocius orijinal olarak 2 numaradır ve hatta hatırlarsak gecen Dünya Şampiyonası' nda oyun kurucu Mantas Kalnietis' in sakatlığı sonrasında Darüşşafaka Doğuş' lu Renaldas Seibutis ile birlikte 1-2 numara combo guard tarzında forma giydiler. Kısacası neye dayanarak 3 numara rotasyonunda Pocius' u sayabiliyoruz anlayamıyorum. Galatasaray' ın şu an itibariyle 3 numara rotasyonunda Vladimir Micov harici bir oyuncu yer almamaktadır. Bu doğrultuda Galatasaray' ın 3 numara araması elzemdir.

Francisco Garcia konusuna gelirsek; bence Garcia 2,5 numara bir oyuncu ve Galatasaray' ın bu tarz bir oyuncuya ihtiyacı olduğunu da düşünmüyorum. Analizlerini çok beğendiğim Tanju Çiçek' in de Garcia hakkında uzun uzun yazmasını garipsedim.
Uzun transfer gerekliliği zaten hepimizin malumu, en az bir saf 5 numara transferi şart.

Arda Bey,Ergin Hoca sizi düşünmüyor olacak ki Ender'i pek kullanmak istemiyor.
Madem öyle bir transfer şart değil, neden Arroyo kimi maçta 50 dakika oynuyor. Bu sene ortalama 30 dakika oynuyor olması sizi korkutmuyor mu 35 yaşındaki bir adamın ?

Bence hâlâ 1-2 eksikliğimiz var. Muhakkak bir transfer daha gerekiyor. En azından Jamont ile yeniden anlasilmasi gerekiyor.

Pocius 2 numara orda sorun yok. Ama kimse 3 numarada oynayamaz diyemez bence. Onu 3 numarada da kullanabiliriz çok rahat Micov'u dinlendirmek için.

Garcia için söyledikleriniz sanırım onu ikna edemeyen çapsız yönetici ile aynı. Garcia hem hücum da hem de savunma da müthiş bir oyuncu. Garcia Avrupa'da olsaydı Navarro, Weems, Goudelock gibi oyuncular onun elini öpmek için sıraya girerler. Belki de en çok ihtiyacimiz olan oyuncuydu. Ama çapsız yöneticilerimiz ikna edememis. Geçmiş olsun bize ne diyim başka.

Maric'in Maccabi performansını bilmiyorum açıkçası ama Kuban'da ki Maric performansı gayet olumluydu bence.

Gelabale ile ilgili ise hiç bir fikrim yok

Bence biz bu sene sonunda Carlosu parkeye gömeriz 35 yaş 35 dakika falan oynayacak. En büyük eksiklik hadi geçtim deliciliği falan savunma savunma. Ön alan savunması herkes delip geçiyor. Young da henüz genc ve tecrübesiz o kadar net karşılayamıyor! geçen seneyi hatırlayın beğenmediğimiz hairston nasıl takip ediyordu nefes alamıyordu rakip. marko paşa ve hairstonla forvetlerden yaptığımız baskıyla arroyyo nun savunma zaafını kaldırabilioduk ki arroyyo hiç savunma yapmıyor. Şimdi evet PARA yok kabul de o kadar adam gitti bütçe de o kadar yer açılmadı mı bildiğim kadarıyla Furkan için bonservis ödendi. Yönetim zaafiyeti tam olarak budur. Galatasaray ismine ihanet tam olarak budur. Tam anlamıyla rezillik sen hangi hakla GALATASARAY ismini oyunculara parasını ödeyemediği için takımdan kaçıyor pozisyonu yaratabilirsin bu iş bu kadar kolay olmamalı. Birileri çıkıp artık yeter demeli! Bu da sanırım biz oluyoruz. Taraftarlar olarak salonu doldurmalı takıma destek olmalı lakin yanlışları da en açık şekilde yüzlerine haykırmalıyız. Başta da çapsız MURAT ÖZYERE. Keşke 24 saat basketbolla yaşayan Hakan Üstünberk gibi biri gelse...