Bugün açıklanacak dediler transferler Maric tamam da kısa transferi? Bir de Türk oyuncu alacak mıyız? Bilenler lütfen cevap verin. Meraktan çatlıcam artık.
Bugün açıklanacak dediler transferler Maric tamam da kısa transferi? Bir de Türk oyuncu alacak mıyız? Bilenler lütfen cevap verin. Meraktan çatlıcam artık.
Ara transferde Maric gibi bir üst düzey liglerde yıllarca oynamış, Eıroleague tecrübesi olan bir pivot transfer ediliyor ve burun bükülüyor...
Gelabale gibi Avrupa şampiyonu olmuş, yıllardır Avrupanın en önemli milli takımlarından Fransanın ilk 5 oyuncusu gündemdeki son şampiyonada da gayet başarılıydı, yerine ikinci ligden biri alınsa daha iyi deniyor...
Ben Mariç ve gerçekleşirse Gelabale'in çok başarılı olacağını, seneye bu forumda bu oyuncular neden kadroda tutulmadı diye herkesin birbirini yiyeceğini düşünüyorum.
Bu arada Maric'i hem GS forması altında görmek istemişimdir. Nihayet oldu. Ben bu dev adama çok güveniyorum. Vogouiskas ile karşılaştıranlara ise anlam veremedim. Çok farklı oyuncular...Maric'in savunması da gayet iyidir, birer birde asla geri adım atmaz...
benim bildiğim lig için 2 lisans hakkımız kaldı? ikisine de lisans çıkar ve duruma göre değişir kadrodaki yabancılar.