Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Gelabale artık gelir herhalde,ligde oynatmama sebebimiz de muhtemelen olası bir Arroyo sakatlığı olabilir.Çünkü tek hakkımız kaldı lig için,eğer oraya Gelabale koyup bitirirsek ve Arroyo sakatlanırsa,ligdeki hedeflerimiz de biter.

Bana kalırsa Gelabale'i lige kaydedip,Micov ve Gelabale'i 3-4 olarak kullansaydık daha iyi olurdu,Maric sadece Avrupa'da oynardı,ama koçun tercihi bu olmadı.

Murat Özyer: Görüştüğümüz iki oyuncu var. Birini alacağız ama kimi alacağız bugün belli olacak bu isimleri herkes biliyor.

Ergin Ataman: Maric'i aldık hayırlı olsun ama çok alternatifimiz yoktu uzun transferi olarak alabileceklerimiz içinden en iyisini aldık. Bir forvet alacağız ama sadece Euroleague'de oynayacak. Görüştüğümüz bir oyuncu var bu oyuncuyu bugün yarın açıklarız.

Murat Özyer 2 oyuncu diyor, Ergin Hoca 1 oyuncu diyor. Anlamadım ?

Murat Özyer: Görüştüğümüz iki oyuncu var. Birini alacağız ama kimi alacağız bugün belli olacak bu isimleri herkes biliyor.

Ergin Ataman: Maric'i aldık hayırlı olsun ama çok alternatifimiz yoktu uzun transferi olarak alabileceklerimiz içinden en iyisini aldık. Bir forvet alacağız ama sadece Euroleague'de oynayacak. Görüştüğümüz bir oyuncu var bu oyuncuyu bugün yarın açıklarız.

forvet dediğine göre Gelabale.. İkisine de lisans çıkartılır ve bütün yabancılar form durumuna göre dönüşümlü olarak ligde oynatılır işte.. +1 yabancı hamlesini daha sonra sakatlık durumuna göre yapılması taraftarıyım.

Rakiplerimizin transferlerini burada konuşmak konu başlığı ile uyuşmuyor kabul ediyorum ama konu hem aktif hem de ligdeki rakiplerimiz olduğundan ben de yazmak istiyorum bir şeyler.

Efes,Heurteli almış.300k buyout ve 2.5 yıllık sözleşme deniyor.750k diyorlardı fiyat düşmüş baya.Efes için çok iyi hamle.Efesi playoff serisinde başa çıkılabilecek bir rakip olduğunu düşünüyordum hücumdaki sıkıntılarından dolayı ama bu hamle ile güç kazandılar.

Rakiplerimizin transferlerini burada konuşmak konu başlığı ile uyuşmuyor kabul ediyorum ama konu hem aktif hem de ligdeki rakiplerimiz olduğundan ben de yazmak istiyorum bir şeyler.

Efes,Heurteli almış.300k buyout ve 2.5 yıllık sözleşme deniyor.750k diyorlardı fiyat düşmüş baya.Efes için çok iyi hamle.Efesi playoff serisinde başa çıkılabilecek bir rakip olduğunu düşünüyordum hücumdaki sıkıntılarından dolayı ama bu hamle ile güç kazandılar.

ülker de zisis ile anlaşmış deniliyor. Millet oturmuş kadrosunu güçlendiriyor biz de bakıyoruz.

Özyer 2 oyuncu ile görüşüyoruz diyor. Yani o 2 oyuncudan biri gelecek.

ülker de zizis ile anlaşmış deniliyor. Millet oturmuş kadrosunu güçlendiriyor biz de bakıyoruz.

Eurohoops şimdi geçmiş haberi.Buyout ödemiyorlarmış sadece 600 bin euroluk maaşının kalan kısmı.Piyango olmuş biraz FbÜlker adına.Zisis kalburüstü biri işlerini görme durumu var.

Bizim transferler umarım katkı yapar.Maric'ten umutluyum en azından beklentilerimi belirledim ama Gelabale konusunda ümidim yok daha iyi biri (Garcia çapında birinde gözüm yoktu) istiyordum.Hayırlısı olsun diyeceğim Ergin hoca tüm basketbol camiasını 3 yıldır yanılttığı gibi yine yanıltır ve yine güzel takım oluşur.

Paralar yine boşa harcandı ya. Maric, Nathan ve Ian'ın tüm eksiklerini barındıyor. O kilo fazlası ne? Ayaklar yavaş. Oyuna girmesiyle sanki içerde kimse yokmuş gibi davranıyorlar.

iki gün önce kısa olarak manny harris iyi olur demiştim eskişehir almış:) eskişehir ligde kalabilmek için bütün kozlarını oynuyor haklı olarak iyi transfer onlar için ama onların sorunu daha çok takım olamamak ve yumuşak savunma gibi geliyor bana umarım ligde kalırlar..

Bize gelirsek Maric'i uzun süredir izlememiştim çok fazla kilo almış ve durumu söylenildiği kadar varmış eski maricten eser yok gibi görünüyor.Sorum şu Ergin Ataman Marici bu haliyle izleyerek mi aldı ve eğer izleyerek aldıysa sezon sonuna kadar 250 bin dolar ödeyeceğimiz konuşuluyor 250 bin dolara d-league'den yapabilecekleri biraz daha belli iyi bir oyuncu alınamaz mıydı diye soramadan edemiyorum..250 bin dolar yarım sezon için nbdl'den oldukça kapasiteli oyuncular getirilebilir gibi.Maric benim çok beğendiğim farklı bir oyuncuydu ama maalesef eski halinden eser yok gibi..play offlara tam manasıyla hazır olursa iyi gibi