Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Transferlerin mevcut sorunlarımızı kapatacak özellikte olmaması olumsuz olarak değerlendirilmesi gereken bir nokta.

Bir de önceden sormuştum yine sorayım;biz Maric ve Gelabale için ligde lisans çıkartırsak Tbf'ye para ödeyecek miyiz?

En az da 2 yerli isim şart. Bu transferler çok içimize sinmedi. Kadro ise hala dar.

Serhat Çetin kısa forvet rotasyonu için düşünülmeli bence.

4-5 oynayabilecek bir uzun da şart aslında.

Bence yaptığımız transferler gerçekten can sıkıcı yani para yok eyvallah koskoca camianın bu duruma düşmesi başlı başına sıkıntı.
Ama yine de eldeki malzeme bu ve sonuna kadar savaşmalıyız.
En azından seneye tekrar euroleague gitmek için tbl de birşeyler yapmak lazım.
Bunun içinde maalesef kadromuz çok yeterli değil, türk takviyesi lazım bence.
Serhat çetin hamlesi çok çok iyi olur tabi Ülker bize verir mi bu tabloda o da çok mümkün değil gibi.

Isil, Vickie, Esra, Sophia Petra.. Butun 40 dakikayi bu 5 oyuncuyla oynuyorduk fener karsisinda bayanlarda. Saynur ve Gulsah sadece takim faul problemine girince 1-2 dakika oynamak zorunda kaliyordu.Chantelle ve Sebnem erkenden sezonu kapatmisti. Ne mubarek adammis Cem Akdag... Hem de hakemlerin tarafli yonetmesine ragmen maclari sonuna kadar goturebiliyorduk. Ergin Hoca'nin tercihlerine gelince diyecehim su ki gelen iki oyuncu mevcut kadrodaki isimleri dinlendirsin yeter. Hedefimiz lig sonucta. Birazcik havaya girersek bir Allah'in kulu Galatasaray'in elinden maci alacagina inanmiyorum Abdi Ipekci'de play-off' larda. Duygusal dusunmuyorum. Olmasi gereken bu. Tabii rakibimiz sadece fener degil ama takimin basinda bu kadar olumsuzluklara ragmen hala Ergin Ataman ve 7-8 tane tecrubeli oyuncu var. Dee Brown, Robert Hite, Murat Kaya, Tufan Ersoz, Cemal Nalga, Erdem Turetken, Britton Johnsen ve coach Ozyer yok. Ve bu seneki fener, efes, besiktas, telekom vs. o zamanlardaki kadar guclu degil. Bence herkes sakin olsun. Olmedik bitmedik. Skandal olaylar yasadik diyoruz, para pul yok diyoruz ama Maric'i rotasyona katiyoruz diye kiyametler kopuyor. Bu dakikadan sonra sadece takima destek olalim. Izleyelim gorelim. Baktik olmuyor Ozyer'i her zamanki gibi yine yerden yere vururuz. Play-Off'lar ola, hayr ola.

Mutlu Demir ligte 8-10 dakika arası iş yapar.
Ama bence önceliğimiz 1-2 oynayan birisi olmalı bence.
En azından ligte dinlendirelim Arroyo'yu.

Kısa olarak Serhat dışında alabileceğimiz kim var ligde?
Maric içinse bence katkı verecektir. Oyunu zekasıyla oynuyor. Arroyo'nun da onu beslemesiyle eski haline gelmese de katkı alacağımızı düşünüyorum. Bir de Gelabale teklifimizi kabul etti mi? Salıya yaklaştık.

Serhat son haftalarda süre almaya başladı.Transfer yapmayacakları için takım içinden çözüm yoluna gidiyorlar anlaşılan.Bir yerlere verecekleri varsa da vermezler şimdi.

Yerli şart eğer hoca Ege,Göktürk,Nikolov(bu sene oynayamıyor diyorlar gerçi ne kadar doğru bilmiyorum) yararlanmayı düşünmüyorsa.

Galatasaray Liv Hospital uzun transferinden sonra kısa transferini de yaptı.
Cengiz Keçeli’nin haberine göre, Galatasaray Liv Hospital daha önce de kadrosuna katmak istediği Mickael Gelabale’yi sonunda anlaştı. Fransız şutör guard, Salı günü oynanacak olan Zalgiris maçında sahada olacak.
Fransız şutör guard daha önce NBA’de Seattle Supersonics ve Minnesota Timberwolves forması giyerken, Avrupa’de ise Real Madrid, Khimki, Cedevita Zagreb, Valencia, Cholet Basket, Charleroi, Asvel ve Strasbourg’un formasını giydi.

Yeni gelecek yabancı oyuncu ligde oynamayacak mı ? Ergin hoca sadece Euroleague'de oynayacak bir oyuncu arıyoruz bugün yarın açıklarız dedi.

Murat Özyer: Görüştüğümüz iki oyuncu var birini alacağız ve alacağımız oyuncu bugün belli olacak bu iki oyuncuyu da herkes biliyor.

Carter olsa çok daha sevinirdim ama %90 bu isim Gelabale.. Çok yetenekli adam ama basketbol oynamayı pek sevmiyor gibi umarım faydalı olur yoksa bu sezon zor...