Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Basiti zorlaştırmak, hatta imkansıza kadar çıkarmak konusunda üstümüze yok maşallah. Yapılacak 2 ufak manevra ile iddalı konuma gelecekken olayları içinden çıkılmaz hale getiriyoruz. Carter-Elonu 'gibi' ucuza oynayan 2 adam alıp açıklarımızı kapatmaktansa nelerle uğraşıyoruz.

Maric'i severim ben umarım katkı verir ancak Odom boştaymış ve Bilbao ile anlaşmış. Hocanın sevdiği bir adamdı . Belki de haberi olmamıştır sonuçta her oyuncuyu takip edemez. Keşke Odomla ilgilenseydik.

Sanırım Atamanın ilk tercihi Gelabale idi.. Bugün onun kontrat çıkış günü kararını vermesi söylentileri vardı ve sportandonun haberine göre teklifimizi kabul etmemiş.. Eğer doğruysa dün koçun verdiği isimlerden sadece Carter kaldı ve böylesi bizim için daha hayırlı olur.

Dünki Dacka macında , nur germen yine abuk sabuk konusarak mac keyfini alıp götürdü.. Bu kadar yanlı ve ezbere konusulmaz . Macın son periyodu 'yorgunluk' kelimesini rahat 20 kez kullanıldı . Bırakın artık bu yorgunluk ve dar rotasyon mazeretini . Takım Maric'in gelisiyle 9 kisi oynuyor . Takım sanki 24 saat icinde bir mac oynuyor gibi tutturmuslar bir yorgunluk ..

Galatasaray Liv Hospital'in transfer hedeflerinden biri durumunda olan Fransız oyuncu Mickael Gelabale'den Sarı-kırmızılı ekibe kötü haber geldi.
Takımdaki maaş problemini öğrenen 31 yaşındaki oyuncunun Galatasaray'a imza atmaya sıcak bakmadığı ve görüşmelerin tıkandığı belirtildi.
Fransız ekibi SIG Strasbourg takımıyla sözleşmesi sona erecek olan oyuncunun kulübüyle yeni sözleşme imzalayabileceği de gelen haberler arasında.
Gelabale'den kötü haber alan Galatasaray'da ibre Uşak Sportif'in yıldızıJustin Carter'a dönerken, Sasha Vuyacic ismi de Sarı-kırmızılılar'la anılmaya başladı.

Gelabale'nin sözleşmesi bugün sona eriyordu. Kararı da olumsuz olmuş. Üzülen kesimin çok az olduğunu düşünüyorum. Carter için buy out bence çok fazla. Ben risk alır Jamont ile anlaşma yoluna giderdim eğer uygun miktara gelecekse tabi.