Sühan Cem Uçsoy;627481' Alıntı:Gelabale'i Carter'a tercih ediyordum. İkisinden biri olacaksa o olmalıydı. Forumda nasıl bir basketbol bilgisi var bazen inanamıyorum herkese helal olsun. Strausbourg'da oynayan oyuncunun bile şu an nasıl oynadığını istekli olmadığını öğrenecek kadar izlediğini söyleyebilen kişiler var. ) Ama düşünen yok misal Sneijder'i batman petrol spor'a kiralasan ne kadar istekli oynar GS'da ne kadar istekli oynar. 4 Carter dediğiniz adam 2. lig dahil bir çok kulüpte oynadı görülmedi ne hikmetse son 2 aydır MVP muamelesi yapılıyor. Bİr kere 3 numara için size'ı yok. EL'de karşısına gelen rakiplerine karşı ezilecek. E topu elinde seven oyuncu. GS'da Carlos varken kim topu ayrıca eline alabilir? Ataman da ilk yılında (BJKtaki gibi) Topu önce Hawkins'e sonra Arroyo'ya veriyordu. Ama Hawkins gittikten sonra Arroyo büyüdü dikkat ederseniz. Şimdi gelecek oyuncuya direk topu teslim edebileceğimize inanıyor musunuz? Asist/Top kaybı oranı da 1.2'lerde yani neredeyse yaptığı her asiste karşı bir top kaybı yapmış. Yani topu eline vermemiz de mümkün değil. Carter konusunda net fikri olan insan sayısının az olduğunu düşünüyorum. Herkes çevresinden duyduğuna eklenti yaparak veya 20dk izleyerek fikir sahibi oluyor. Gelabale 2. tercih Carter 1.trcihmiş. E 2.tercih reddetti bizi) Hemen Vucacic alındı devreye? Ben hala "ön tarafa savunmayı başlatacak bir top getiren alınmalı 2. kısa olarak da net şutör getirilmeli!" söylemimin arkasındayım. Ve bu anlamda Vucacic 2. kısa tanımına uyuyor. Ama ondan önce o kısayı almazsak vucacic savunma yapmayan özelliğiyle takımı daha da batırır. Geçen sene başı Ergin Hoca Domercant'ı gönderip Vucacic'i almak istemişti hatta oyuncuyla anlaşılmıştı ama Murat Özyer veto etmişti bunu. Yani hoca Vucacic için istekliydi. Şu an o durum ne alemde bilmem. Ama Ziya Darende'ye güvenirim. Bu ismi söylediyse kesin net duyumu vardır.Yoksa çıkıp foruma-twitter'a isim söyleyen biri değildir o. Gene de takımdaki tüm penetre işinin Sİnan ve kısmen Pocius'a kalması beni irrite ediyor Onlara da yazık takıma da bize de Seubutis-Pocius kıyası yapılmış Hiç kıyaslamaya gerek bile yok. Seubutis küçük takımların büyük oyuncusudur. Oyunlar sertleştiğinde takılır kalır. SAvunması iyi her takıma karşı zorlanır. Dün iyi oynamasının sebebi Seubutis değil GS savunması. Ben de ikisi arasında tercih yapsam Pocius'u tercih ederdim. 600bin Euro para verildiğini de sanmıyorum ama öyleyse eğer rakam yüksekmiş ona katılıyorum
Sühan bey,
Pocius'un maaşının 600 bin euro olduğunu ben yazdım ve sanarak deil bilerek yazdım. Seibutis ile ikisinin aldığı rakamları karşılaştırmak için bilgi verdim, seibutis cok iyi oyucuda 350 bin euroya oynuyo anlamında yazmadım. Örneğin Micov da 800 bin euro kazanayor bizden, bence cok iyi oyuncu ama avrupada değeri 800 bin euro etmez. Rusya ile beraber oyunculara ederinden fazla ödeyen ikinci lig tbl ve bazı menajerler bunu cok iyi kullanıyor.