Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Ülker ve Efes'in bütçesi yerin dibine batsın .Ergin Hoca'ma yönetim sadece verdiği sözleri tutsun , oyuncu ödemelerini aksatmasın hocam zaten bize vaad ettiği her şeyi yapacaktır .

Bence İzzet tam Ergin hocanın istediği bir oyuncu tarzı, birkaç pozisyonda oynayabiliyor. Her şekilde değerlendirilebilir. İnşallah teknik heyet ve yönetimde İzzet'in boşta olduğunun farkındadır.

Oyuncu ve kulübü karşılıklı fesih yapsa bile belli bir süre yurtiçi transferi eski kulübünün rızasına bağlı değil mi?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Benim bildiğim, İzzet'in kendisi Galatasaraylı idi. Eğer öyle bir şey olursa Ülker'e gelmeden Banvit'teki oyununu beğeniyordum. Keşke gelse, en azından rotasyonumuz tamamlanmış olur, bunun dışında da katkı vereceğini düşünüyorum kendisinin.

Benim bildiğim, İzzet'in kendisi Galatasaraylı idi. Eğer öyle bir şey olursa Ülker'e gelmeden Banvit'teki oyununu beğeniyordum. Keşke gelse, en azından rotasyonumuz tamamlanmış olur, bunun dışında da katkı vereceğini düşünüyorum kendisinin.
Evet ben de öyle hatırlıyorum hatta güzel twittleri vardı bizimle ilgili alenen galatasaraylı olduğunu gösteriyordu zaten.O yüzden biz istekli olursak kendisi de sıcak bakacaktır.gerçi ilkanın da böyle twitlerini çok net hatırlıyorum o yüzden de bir gösterge de olmayabilir tabi ki..önemli olan karakter..Gerçi izzet bana her zaman iyi bir karakter gibi gelmiştir ilkanın aksine o yüzden de bir sıkıntı olacağını sanmıyorum

Last week Dinamo Sassari turned down an offer from Galatasaray for Shane Lawal. The Turkish powerhouse wanted Lawal to strenghten the roster for the Euroleague Top 16. But Sassari said NO once again. Lawal will remain with Banco di Sardegna till the end of the season. Lawal is one of the best players for Sassari in this three first months of action.

Vay be Shane Lawal ile ilgilenmişiz.Şaşırdım açıkçası.Buralar ciddi ciddi takip ediliyor galiba :)

Carter çok iyi başladı umarım devamı gelir. Ben Maricten de faydalanacağımızı düşünüyorum. Kilo fazlalıkları verdikten sonra özellikle

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kaunas maçında ikinci yarı yaptığımız savunma ve takımın isteği memnun edici olsada,nihayetinde kendi sahamızda grubun en zayıf takımını yendik.Bu savunma çok daha sertleşmeli diğer maçlarda.Yoksa işimiz zor.

Hedeflerimizin arasına 2 hatta minimum 2 deplasman galibiyeti koymamız lazım.Avrupada deplasman galibiyetimiz yok henüz.Bu oyunlada alamayız.40 dakikaya yakın ısıran bir savunma oturtmalıyız.
EL'de ne derece elde edersek edelim,bizim için nihai hedef Türk ligi şampiyonluğu olmalı.Geçen yıl federasyon ve hakemler yüzünden bıraktığımız şampiyonluğu geri almamız lazım.

Murat Özyer:"Patric Young dün gece hastalanarak saat 2'de hastanede yattı. Maric 2 gündür hastanedeydi. Büyük fedekarlık yaptılar."

Gordon Gordon diyordunuz Gordon'ın sağlıklı ve daha takım oyuncusu halini almışız. :)
Bu şartlar altında tercih edilmesi gereken oyuncunun Carter olduğunu yazıp çizdim hep ama sağlıklı bir Gordon Carter'ın 1-2 gömlek üstü bir oyuncu.Bir çok özellikleri benzer olmasına rağmen Jamont Gordonun hücum tarafı çok çok başkadır carter'a göre ama temelde benzetmeniz bence de doğru.