Resmen ayrıldıysa tercih edilebilir bir isim.Kimse yok piyasada.
Evet ben de öyle hatırlıyorum hatta güzel twittleri vardı bizimle ilgili alenen galatasaraylı olduğunu gösteriyordu zaten.O yüzden biz istekli olursak kendisi de sıcak bakacaktır.gerçi ilkanın da böyle twitlerini çok net hatırlıyorum o yüzden de bir gösterge de olmayabilir tabi ki..önemli olan karakter..Gerçi izzet bana her zaman iyi bir karakter gibi gelmiştir ilkanın aksine o yüzden de bir sıkıntı olacağını sanmıyorumBenim bildiğim, İzzet'in kendisi Galatasaraylı idi. Eğer öyle bir şey olursa Ülker'e gelmeden Banvit'teki oyununu beğeniyordum. Keşke gelse, en azından rotasyonumuz tamamlanmış olur, bunun dışında da katkı vereceğini düşünüyorum kendisinin.
Oyuncu ve kulübü karşılıklı fesih yapsa bile belli bir süre yurtiçi transferi eski kulübünün rızasına bağlı değil mi?
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Bu şartlar altında tercih edilmesi gereken oyuncunun Carter olduğunu yazıp çizdim hep ama sağlıklı bir Gordon Carter'ın 1-2 gömlek üstü bir oyuncu.Bir çok özellikleri benzer olmasına rağmen Jamont Gordonun hücum tarafı çok çok başkadır carter'a göre ama temelde benzetmeniz bence de doğru.Gordon Gordon diyordunuz Gordon'ın sağlıklı ve daha takım oyuncusu halini almışız.