Ben bizim yönetime inanmıyorum kimse kusura bakmasın. Dost acı söyler üzülerek diyorum halimiz kötü.
Geçen sene play off finali son maçına can güvenliği bahane ederek çıkmadık. Biz inandık güvendik. Peki bu sene geçen hafta kızılyıldız deplasmanına nasıl çıktık ? 10203930 kat daha tehlikeli bir deplasman oysaki ?
Bizim yöneticilerimiz özellikle eski baskan Ünal Aysal tüm Gs lileri uyuttu kazıkladı gitti. Kimse kusura bakmasın. Geçen seneki son maça çıkmamak aptallıktır.
EL yönetimi TBF gibi satılmış ve fener kuklası olmadığı için, aynı zamanda Kızılyıldız fener gibi saha dışı faktörlerle maç kazanmaya çalışan, kazanmak için her tür pislik mübahtır anlayışında olmadığı için çıktık renktaş. Kızılyıldız olay çıkarsa başına gelecekleri biliyordu, ondan sıkıntı yaşanmadı. Türkiye'de ise fenerliler bize bir şey olmaz mantalitesinde olduğu için yani federasyonlarına güvendiği için her türlü pisliği yapma ihtimalleri baya yüksek. Diğer taraftar kültür meselesini Kutay Bey güzelce anlatmış renktaş, fenerli aklı olsa anlamaya yetmez sen anlamışsındır o yüzden.