Bu yaz Fenerlı dostlarıma önermiştim bu sene bize öneriyorum 4 numaraya Freland nasıl olur ?
Pahalı olurBu yaz Fenerlı dostlarıma önermiştim bu sene bize öneriyorum 4 numaraya Freland nasıl olur ?
Valla gelecek sezon 9-10 milyon dolar civarı bütçemiz olsa razıyım ben. Öncelikle adam gibi bir şube sorumlusu gerek ama, herşeyden önce o işi halletmeliyiz.
Arroyo - S. Markovic - Nikolov
J. Carter - Sinan - Göksenin
Micov - Serhat
Erceg - Kerem G. - Ege
P. Young - Begic
Arkadaşlar ben lige final, eurocup'da final four hedefiyle böyle bir kadro kurdum. Bütçeyi mümkün olduğu kadar kısarak. Westermann olmaz Zisis olur,Diot olur bütçeye ve tercihe göre Arroyo olur. Ataman'ın olmayacağını varsayarak yaptım.
Zisis seneye de Fener de kalır. Artı Calathes hamlesi gelicek yanına.
Zisis kalır mı bilmem Calathes hamlesi çok zor. Ayrıca Calathes'in dönersem sadece Pana forması giyerim şeklinde bir demeci de vardı eğer yanlış hatırlamıyorsam.
Ne Calathes miş arkadaş.. Teo vardı Teo noldu geldi mi 2 sezondur ağlayarak bekliyor fenerliler ?Ayrıca Calathes süreler almaya başladı rotasyonda ve de bize ne fenerin transfer gündeminden ?
Bu yönetim cok beceriksiz, Jimmy Baron gibi bir oyuncuyu banvit aliyor biz alamiyoruz, Jimmy Baron 2015 yilinin bomba transferidir
Bu yönetim cok beceriksiz, Jimmy Baron gibi bir oyuncuyu banvit aliyor biz alamiyoruz, Jimmy Baron 2015 yilinin bomba transferidir
Ya dün biraz matematik hesap yaptım kafamda da, aslında 9 milyon dolara falan taş gibi takım kurulabilir.
Arroyo(1200) - Wanamaker (700) - Nikolov (50)
J. Carter (700) - Sinan (850) - Göksenin (300)
Micov (950) - Serhat (600)
Erceg (1200) - Kerem G. (600) - Ege (50)
P. Young (700) - Begic (700)
Şu ücretlerle 9,2 milyon dolar ediyor takımın maliyeti. Hadi onu da bulamadık diyelim Serhat'ı çıkar Göktürk'ü koy 8,7 milyon dolar falan.
Erceg'e 1,2 milyon dolar verileceğine alt yapıdan o pozisyonda olan bir genci oynatırım. Daha kötü oynamaz.