Kadro üstünde çok düşünmedim Ahmet, öyle 15 saniyede aklıma gelen isimleri yazdım...Granger, bir Arroyo değil tabiki yaratıcı özellikleri ve şut yeteneği sınırlı, ancak baskı altında pas trafiğini sorunsuz sağlayabilecek ve yanında yaratıcı oyuncularla güzel uyum sağlayabilecek bir isim..Bu bütçe ile yıldız bir PG alamayacağımıza göre böyle isimlere yönelip , diğer pozisyonlarda daha yaratıcı isimlere yönelmekten başka çare yok önümüzdeki seneler için...Bo'yuda bu yükün altından Granger'ın kalkamayacağını düşündüğüm için combo olarak 2 numaraya koydum...Ama bütçe kaldırırmı bilmiyorum...
Erceg'te kesinlikle bu paralara değecek bir oyuncu değil..4 numarada ne yapıyorki Erceg, savunma yapmaz, drive etmez şut beklemek dışında maçta iki kere post up yapar...Bertans ve Hersek aratmazlar Erceg'i bence..Sistemine cuk oturan oyuncular...Bertans olmasa Medley olabilir yine mesela...Ama Medley daha pahalıdır sanırım...
Şut konusunda haklısın, yazarken bende düşündüm onu..Granger - Bo şut konusunda biraz zayıf kalıyorlar..Aynı anda beşte olmaları halinde rakip kolaylıkla içeri gömülebilir...