2025-2026 Euroleague

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Ergin Hoca yolcudur abbas

Ergin Ataman mental olarak kaybetti maçı,bu sezonu,herşeyi.. Kazanacağız diyemiyor. Üzülüyorum ama makarayı baştan salmayacaktı. Orada Valencia ilk iki maçta yaptığı hatayı yapmaz.

Ergin Ataman mental olarak kaybetti maçı,bu sezonu,herşeyi.. Kazanacağız diyemiyor. Üzülüyorum ama makarayı baştan salmayacaktı. Orada Valencia ilk iki maçta yaptığı hatayı yapmaz.
Valla hata yapmaya teşne takım.
Ama mola almaması vb hakikaten ilginç müdahele etmiyor.

İlk 2 maçlar sonrasında büyük bir sürpriz olmazsa F4 belli oldu dedim ama sürprizlerin de en büyüğü en beklenmeyeni olmak üzere. Seri başalamadan önce Valencia'nın 3-2 kazanması hiç kimseyi şaşırtmazdı ama kendi sahasındaki iki maçı kaybedip 0-2 den gelip OAKA da iki maç üstü üste alarak 3-2 alması inanılmaz bir mucize olur... Panathinakos'u OAKA da daha önce Obradovic'in FB si 2-0 yenmişti ama o Pana bu Pana'nın 1/3 i maliyetinde bir takımdı. Bugünki Pana o zamanki (Aaron Jackson - Nando De Colo - Milos Teodosic - Cory Higins - Victor Khryapa - Kyle Hines - Joel Freeland - Andrei Vorontsevic - Nikita Kurbanov - Vitaly Fridzon) CSKA gibi bir takım. Gerçekten inanılmaz bir işi başarmak üzere Valencia...

İlk 2 maçlar sonrasında büyük bir sürpriz olmazsa F5 belli oldu dedim ama sürprizlerin de en büyüğü en beklenmeyeni olmak üzere. Seri başalamadan önce Valencia'nın 3-2 kazanması hiç kimseyi şaşırtmazdı ama kendi sahasındaki iki maçı kaybedip 0-2 den gelip OAKA da iki maç üstü üste alarak 3-2 alması inanılmaz bir mucize olur... Panathinakos'u OAKA da daha önce Obradovic'in FB si 2-0 yenmişti ama o Pana bu Pana'nın 1/3 i maliyetinde bir takımdı. Bugünki Pana o zamanki (Aaron Jackson - Nando De Colo - Milos Teodosic - Cory Higins - Victor Khryapa - Kyle Hines - Joel Freeland - Andrei Vorontsevic - Nikita Kurbanov - Vitaly Fridzon) CSKA gibi bir takım. Gerçekten inanılmaz bir işi başarmak üzere Valencia...
O kadro bir mantıkla kurulmuş, pana hepsi benzemezler.

İlk maç hariç hep yüksek sayı pana savunma yapamıyor.
12 metreden oyun kuruyorlar 6 7 saniye kala.

Ergin hocanın çok kötü seneleri vardır, takımlarının dibe vurduğu ama buradan bile dönüp F4'ü kazansa bu senesi onlarla yarışır. Bu kadronun bu kadar kötü oynuyor olması inanılmaz bir şey. Valencia'dan 2-0 geride de dönebileceğin 2 maçtan 0-2 dönmüşsün ve OAKA'da iki maçı hala bütün maç Valencia domine ediyor.

Takım olarak hiçbir şey yapmıyor Pao. Normalde rotasyonda olmayan Toliopoulos 3 hücum üst üste atıyor, Cedi Allah katına filan çıkıyordu devre 25-30 bitmiyor. İnatla hiç dokunmaması takıma akıl alır gibi değil. Tamam fazla müdahale etmez hoca ama bu kadar felaket oyun sadece izlenmez artık

Ergin hoca Galatasaray'a gelmek istiyor diye yorumladım :))

Geçen sene de yazdığım gibi; Ergin Ataman kısa-orta vadede herkesi ezer, el öptürür, son sıradaki takımı EL şampiyonu yapar , ki yaptı da Efes'le, Pana'yla.
Ancak kendisinin vadesi uzadıkça işler genelde negatife sarmaya başlar.

Ergin hoca Galatasaray'a gelmek istiyor diye yorumladım :))
Eline minimum 10 milyon Euro oyuncu maaşı bütçesi vermezseniz çok üzülürsünüz. Ergin Ataman kaliteli oyunculara özgürlük vererek ve onları kaynaştırarak sinerji yaratabilen ve bına bağlı olarak başarı elde eden bir hoca. İş taktik tahtasına kalır da eldeki kadrosunun yetenek bareminin üzerinde bir başarı beklerseniz o iş yaş.

Koç arıyor ise Galatasaray; bence adres Masiulis. Şu sınırlı Zalgiris kadrosu ile yaptığı iş muazzam. Pedro Martinez de olabilir ama ben Ispanyol koçlara pek güvenemiyorum. Niyeyse İspanya dışında başarılı oldukları pek nadirdir.

Son Euroleague senesinde getirdiği ABD'li vardı o aklıma geldi shorts gibi tıfıl biriydi.

İçerde iki maç kaybetmek Ergin Ataman'a yakışın bir durum değil. Final four yapacağını düşünüyorum.

Saygılar.

Geri