2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Gaby'den kurtulduk.
Darısı Meesseman'a 🙋‍♂️
Rupert ve Gabby gitti, Meesseman dinlenmek istiyor, Allemand devam ediyor. 4 önemli oyuncudan 2si gitti, 1i inşallah gidecek. Bizde geçen seneden çok daha iyi bir kadro kurduk ama hâlâ eksiklerimiz var 1 kısa 1 uzun ve koç almamız gerek. Duyduğum kadarıyla Meziane tamamen yatmış inşallah iyi bir hoca gelir yoksa bir senemiz daha çöp olur.

Natasha howard ı almışız.Pota altı inanılmaz oldu

Acaba skorer pg olayı nasıl olacak şimdi?

Hakkında
Natasha Howard, Amerikalı profesyonel basketbolcu. 1.88 boyundadır ve uzun forvet pozisyonunda oynamaktadır. WNBA ekiplerinden New York Liberty forması giymiştir. 2014 yılı WNBA seçmelerinde Indiana Fever tarafından 1. tur 5. sıradan seçilmiştir.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Çok iyi transfer bu şartlarda ..
ama guard kim olacak ? Belki de senenin kaderi belli edecek

Natasha ve Fathux süper iki transfer daha. Galiba kadro bitti artık hoca da bitsin.

Natasha Howard mı? Bu sene hiç boşa yorulmayalım Euroleague women'ı bize versinler hemen 😆 Fathux nasıl oyuncu bilmiyorum ama Natasha Howard inanılmaz hamle. Bide çilek olarak Defne Burke çekip koç olarak Rachid Meziane getirsek tadından yenmez.

Galatasaray Çağdaş Faktoring 26/27:

1️⃣ Marine Fauthoux, Derin Erdoğan
2️⃣ Sydney Taylor, Sevgi Uzun, Gökşen Fitik
3️⃣ Janelle Salaün, Sude Yılmaz, Şevval Akalan
4️⃣ Awak Kuier, Elif Bayram
5️⃣ Natasha Howard, Dorka Juhász, Emese Hof

Sahsi kanaatim son zamanlardaki en güçlü kagit uzeri kadromuz oluştu...
Her kupayi iyi bir COACH'la almalıyız.

Fauthoux-Derin
Sydney-Sevgi-Gökşen
Salaün-Sude-Şevval
Kuier-Juhasz-Elif
Howard-Hoff

3 numaraya Defne de gelirse ligin en büyük favorisi oluruz.
Maziane olmazsa Ekrem hocayı ikna etmek gerekiyor.
Defne Burke çok zor ÇBK başkanının nasıl bir karaktersiz olduğu ortada ayrıca Burke onların en iyi oyuncusu kolay kolay salmazlar ama herseye rağmen onu alırsak artık ligi garantileriz. Bide koc işi var kaç aydır Meziane'yi bekliyoruz. İyi hoca aslında ama gecen gün onun WNBA istatistiğine baktığımda pek iç açıcı olmadığını gördüm her maç yeniliyor ve hâlâ yenilmeye devam ediyor. Umarım bu sonuçlar Meziane'den değil WNBA'in zorluğundan ve Connecticut Sun'ın diğer WNBA takımlarına göre kadro olarak güçsüz olmasından kaynaklanıyordur.

Son yıllarda kurulan en iyi kadro oldu Fenerbahçe gibi güçlü bir rakip var kupalar garanti değil ama bence seviyeler eşitlendi Euroleauge ve lig şampiyonluğu gelir umarım alabilecek bir kadro.

Galatasaray Çağdaş Faktoring 26/27:

1️⃣ Marine Fauthoux, Derin Erdoğan
2️⃣ Sydney Taylor, Sevgi Uzun, Gökşen Fitik
3️⃣ Janelle Salaün, Sude Yılmaz, Şevval Akalan
4️⃣ Awak Kuier, Elif Bayram
5️⃣ Natasha Howard, Dorka Juhász, Emese Hof

Sahsi kanaatim son zamanlardaki en güçlü kagit uzeri kadromuz oluştu...
Her kupayi iyi bir COACH'la almalıyız.
Merhabalar , dorka ilk 5 den çıkacak mı kadro planlaması hakkında detaylı bilgi verir misiniz ? Bide 4 numara diye bilgi geçilmiş ama siz 5 e yazmışsınız , dorka da geçen sene 4 oynamadı mı ?

Merhabalar , dorka ilk 5 den çıkacak mı kadro planlaması hakkında detaylı bilgi verir misiniz ? Bide 4 numara diye bilgi geçilmiş ama siz 5 e yazmışsınız , dorka da geçen sene 4 oynamadı mı ?
Şahsen 4/5 evet oralarda değişimler olabilir ben genel olarak yazdim onu ama Dorka ile baslayip Natasha ile dönüşümlü bekliyorum ama coaching artik cok onemli bu malzemeyi kullanmada.

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ..
Kadın basketbol tarihinin Dream Team’i kuruldu…
Tüm kulvarlarda şampiyon olacağız

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ..
Kadın basketbol tarihinin Dream Team’i kuruldu…
Tüm kulvarlarda şampiyon olacağız
selamlar, uzun süredir kadın basketbolu takip etmiyorum. Bu seneki takım Taurasi, Alba, Fowles, Tina Charles'lı takımdan daha mı iyi?

Maziane'yi de ikna edebilirsek şahane olacak.

selamlar, uzun süredir kadın basketbolu takip etmiyorum. Bu seneki takım Taurasi, Alba, Fowles, Tina Charles'lı takımdan daha mı iyi?
Bence daha iyi değil ama mevcut durumda kadınlar eurolig’de bizim takımdan daha kaliteli kadroya sahip rakip takım yok gibi..

O takımın güncel hali yaklaşık şöyle;

Caitlin Clark - Sabrina Ionescu - Breanna Stewart - Emma Meesseman - Aja Wilson

Yani alakası yok.

Şu hoca da bitse de rahatlasak.

Başka transfer olacak mı?

Geri