Tamamdır çok teşekkür ederim.Oradaki işleri çözebilirse Maziane ilk koç tercihimiz ve bekliyoruz.
Tamamdır çok teşekkür ederim.Oradaki işleri çözebilirse Maziane ilk koç tercihimiz ve bekliyoruz.
Rupert ve Gabby gitti, Meesseman dinlenmek istiyor, Allemand devam ediyor. 4 önemli oyuncudan 2si gitti, 1i inşallah gidecek. Bizde geçen seneden çok daha iyi bir kadro kurduk ama hâlâ eksiklerimiz var 1 kısa 1 uzun ve koç almamız gerek. Duyduğum kadarıyla Meziane tamamen yatmış inşallah iyi bir hoca gelir yoksa bir senemiz daha çöp olur.
Gaby'den kurtulduk.
Darısı Meesseman'a![]()
Defne Burke çok zor ÇBK başkanının nasıl bir karaktersiz olduğu ortada ayrıca Burke onların en iyi oyuncusu kolay kolay salmazlar ama herseye rağmen onu alırsak artık ligi garantileriz. Bide koc işi var kaç aydır Meziane'yi bekliyoruz. İyi hoca aslında ama gecen gün onun WNBA istatistiğine baktığımda pek iç açıcı olmadığını gördüm her maç yeniliyor ve hâlâ yenilmeye devam ediyor. Umarım bu sonuçlar Meziane'den değil WNBA'in zorluğundan ve Connecticut Sun'ın diğer WNBA takımlarına göre kadro olarak güçsüz olmasından kaynaklanıyordur.Fauthoux-Derin
Sydney-Sevgi-Gökşen
Salaün-Sude-Şevval
Kuier-Juhasz-Elif
Howard-Hoff
3 numaraya Defne de gelirse ligin en büyük favorisi oluruz.
Maziane olmazsa Ekrem hocayı ikna etmek gerekiyor.
Merhabalar , dorka ilk 5 den çıkacak mı kadro planlaması hakkında detaylı bilgi verir misiniz ? Bide 4 numara diye bilgi geçilmiş ama siz 5 e yazmışsınız , dorka da geçen sene 4 oynamadı mı ?Galatasaray Çağdaş Faktoring 26/27:
Marine Fauthoux, Derin Erdoğan
Sydney Taylor, Sevgi Uzun, Gökşen Fitik
Janelle Salaün, Sude Yılmaz, Şevval Akalan
Awak Kuier, Elif Bayram
Natasha Howard, Dorka Juhász, Emese Hof
Sahsi kanaatim son zamanlardaki en güçlü kagit uzeri kadromuz oluştu...
Her kupayi iyi bir COACH'la almalıyız.
Şahsen 4/5 evet oralarda değişimler olabilir ben genel olarak yazdim onu ama Dorka ile baslayip Natasha ile dönüşümlü bekliyorum ama coaching artik cok onemli bu malzemeyi kullanmada.Merhabalar , dorka ilk 5 den çıkacak mı kadro planlaması hakkında detaylı bilgi verir misiniz ? Bide 4 numara diye bilgi geçilmiş ama siz 5 e yazmışsınız , dorka da geçen sene 4 oynamadı mı ?
selamlar, uzun süredir kadın basketbolu takip etmiyorum. Bu seneki takım Taurasi, Alba, Fowles, Tina Charles'lı takımdan daha mı iyi?Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ..
Kadın basketbol tarihinin Dream Team’i kuruldu…
Tüm kulvarlarda şampiyon olacağız
Bence daha iyi değil ama mevcut durumda kadınlar eurolig’de bizim takımdan daha kaliteli kadroya sahip rakip takım yok gibi..selamlar, uzun süredir kadın basketbolu takip etmiyorum. Bu seneki takım Taurasi, Alba, Fowles, Tina Charles'lı takımdan daha mı iyi?
O takımın güncel hali yaklaşık şöyle;selamlar, uzun süredir kadın basketbolu takip etmiyorum. Bu seneki takım Taurasi, Alba, Fowles, Tina Charles'lı takımdan daha mı iyi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.