2026-2027 Galatasaray Daikin

Bir de her sezon kadrodaki yerli sayısını yükselteceklermiş herhalde elif vargas ikilisini alıyoruz!!! Napacaksınız gelecek senelerde acaba! Gerçekten bu şubeye dair tam umutlarımız yükseliyorken umutlarımızı bitiren açıklamalar duruyoruz…

Sorunun Neşve olmadığı net olarak anlaşılmıştır artık.

Oynamak isteyen as olacağı bir takıma gidip oynayabilir. Bir takımın as kadrosu bellidir. Futbol değil bu, son derece sınırlı bir alanda oynanan ve sahadaki en zayıf halkanın futbola göre çok daha belirgin eksi yazabildiği bir oyun mekaniğinden bahsediyoruz. O şurada öteki burada denense diye sezona başlanmaz.

Çok garip açıklamalar, transferi falan geçtim hiçbir konuda böyle bir planlama olmamalı.

O zaman power oyuncu beklentimiz boşa yönetim İlkin Sylla arkasına yine komple birini arıyor.Jasper başka takıma gitse iyi bir yedek ama bizim aradığımız profil power oyuncuydu geç kaldığımız için yedek olarak iş yapsın yeterlik bir transfer yapılacak o zaman.Yedek için kötü oyuncu değil dediğim gibi iyi oyuncu ama bizim ihtiyacımız olan profil Jasper değildi Logan'ı alsaydık bari keşke geri o kadar bütçe yoksa.
Jasperla uğraşıyorlar ama zor dedi cibara zaten bu oyuncu olmazsa diğer isimlere yönelicez mutlaka iyi bir oyuncuyu smaçör bölgesine alacaz dedi.Toplamda 3 transfer yapıcaz dedi.İlayda Uçak harici 2 yabancı 1 yerli oyuncu alınacak.

Jasperla uğraşıyorlar ama zor dedi cibara zaten bu oyuncu olmazsa diğer isimlere yönelicez mutlaka iyi bir oyuncuyu smaçör bölgesine alacaz dedi.Toplamda 3 transfer yapıcaz dedi.İlayda Uçak harici
Paralel evrende mi okudunuz bunu? Tekrar okuyun röportajı lütfen buraya da böyle yanlış şeyler yazmayın

Jasperla uğraşıyorlar ama zor dedi cibara zaten bu oyuncu olmazsa diğer isimlere yönelicez mutlaka iyi bir oyuncuyu smaçör bölgesine alacaz dedi.Toplamda 3 transfer yapıcaz dedi.İlayda Uçak harici 2 yabancı 1 yerli oyuncu alınacak.
öyle bir şey denmedi,Jasper için buy-out vardı ama takımı bırakmadı olmadı o iş dedi ve piyasada hala arayacağız dedi sadece

Paralel evrende mi okudunuz bunu? Tekrar okuyun röportajı lütfen buraya da böyle yanlış şeyler yazmayın
Uzun uzun okudum yanlış şeylerde yazmıyorum.Okuduğumu da gayet iyi anlıyorum.Sizin görüşünüz farklı olabilir ben size yorumunuzun altına yanlış şeyler yazmayın gibisinden bir yazı yazıyormuyum ben size saygı duyuyorsam sizinde bana saygı duymanız gerekir.Ne yazıp yazmadığımı siz bana söyleyemezsiniz bu forumda bir sürü yönetici arkadaşlarımız var zaten gereğini yaparlar.

öyle bir şey denmedi,Jasper için buy-out vardı ama takımı bırakmadı olmadı o iş dedi ve piyasada hala arayacağız dedi sadece
Evet denmedi olmuyorsa o bölgeye başka oyuncu alcaz dedi farklı bişey yazmıyorum.

Uzun uzun okudum yanlış şeylerde yazmıyorum.Okuduğumu da gayet iyi anlıyorum.Sizin görüşünüz farklı olabilir ben size yorumunuzun altına yanlış şeyler yazmayın gibisinden bir yazı yazıyormuyum ben size saygı duyuyorsam sizinde bana saygı duymanız gerekir.Ne yazıp yazmadığımı siz bana söyleyemezsiniz bu forumda bir sürü yönetici arkadaşlarımız var zaten gereğini yaparlar.
“Toplamda 3 transfer yapacağız dedi İlayda uçak harici” bunu nerde dedi röportajda gösterir misin?

Tutmaz. Solak birinin 4 numaradan hücum etmesi pek kolay değildir her solak iyi hücum edemez ordan. Bu yüzden solak bir smaçörün olmazsa olması arkada yaptığı işlerdir. Alexia bu nitelikte değil.
Ben maalesef Cibaranın açıklamalarını olumlu görmedim. Bir sonraki sezon için hedefleri yüksek mi bilemedim gerçi cibaraya göre bu sezon cl kupasının peşindeyiz :)
Aslında bir solak için 4 numaradan hücum etmek geometrik açıdan muazzam bir avantaj. Daha keskin çapraza dönebilirsin, paralele çok daha rahat ve isabetki vurabilirsin. Asıl çaprazda solak olmak zordur. Pasların annene uzanmaz, dolayıyısla çaprazdaki açın daralır ve tam paralele vurmak neredeyse imkansızlaşır. Dünyanın en iyi solak çaprazı Boskovic mesela. En büyük problemi paraleli yeterince kullanmaması. Vargas he 100 hücumunun yarısını çapraza, yarısını da paralele yapar. Boskovic'te ise paralel hücum oranı %20 civarıdır. Hatta çoğu zaman %20 nin de altındadır. Blok paraleli iyi kapatırsa üstüne çıkamadığı sürece paralele vurma şansı kalmıyor. Özetle solaklık 4 ten hücum avantaj, 2 den hücum için dezavantajdır. Solak hücum genelin %30 u olduğu için savunması zor hücumlardır.. Bu tüm sporlar için böyle. Voleybol, basketbol, tenis, masa tenisi vs...

Ben röportajı beğendim Marit Jasperi alacağız dememiş. Doğru oyuncu için fırsat bekleyeceğiz demiş gerekirse sezon içinde ekleme yapacağız demiş.

İlayda Uçak da daha önce yazmıştım 4. Orta için son derece iyi son sakatlığı olmasa büyük ihtimalle o sezonun sonunda Vakıfbanka geçecekti tekrar o seviyeye çıkabilir. İki kez çapraz kopardı diye kronik diye bakmamak lazım öyle olsaydı şu an kaptanımız İlkin olmazdı.

Büyük ihtimalle bugün yapılacak kura çekimi bekleniyor ölüm grubuna düşersek takviye olmaz ama tek büyük takım çektiğimiz bir grupta takviye yapılacaktır.

Mehmet Cibara cok eleştiriliyor ama KADIN-ERKEK voleybol takımlarının gelişimi ortada yapılan yatırımlar da ortada.
Yabanci smacor icin istediğinizi alın demis teknik ekip-menajer Jasper'a gitmis; dogru-yanlis isi ehillerine birakalim diyoruz sonra da neden bu oyuncuya gidiliyor ya da neden kontrol etmiyor diyoruz bu isin sonu yok maalesef ha bence de Jasper yanlış ama su anda bundan en az sorumlu bence yonetim.

Mehmet Cibara cok eleştiriliyor ama KADIN-ERKEK voleybol takımlarının gelişimi ortada yapılan yatırımlar da ortada.
Yabanci smacor icin istediğinizi alın demis teknik ekip-menajer Jasper'a gitmis; dogru-yanlis isi ehillerine birakalim diyoruz sonra da neden bu oyuncuya gidiliyor ya da neden kontrol etmiyor diyoruz bu isin sonu yok maalesef ha bence de Jasper yanlış ama su anda bundan en az sorumlu bence yonetim.
Menajerin jaspere gitme sebebi yönetimin o transfer için belirlediği bütçe olabilir mi? Madem bütçe veriliyor o zaman zamanında zhu falan alınsaydı değil mi neden bekledik bu kadar? Haak ve Gabi konusundaki sözleri de falso maalesef. Eski halleriyle haak ve Gabi dermiş ama eskisi gibi değillermiş genç oyunculara yönelmek lazımmış! Kime mesela ya genç birileri var mı o potansiyelde? Her sene kadrodaki yerli isim sayısını artıracaklarmış bunun mantığı nedir? Vargas Elif ikilisi alınmayacaksa bize katkısı ne olacak? Hangi yerlilerle zirveye oynayacağız ki? Emekleri için teşekkür ederiz benim de kendisini övdüğüm zamanlar çok oldu ama röportajı gelecek için umut kırıcı buldum. He bir de şunu demiş; şimdi bir başka kupanın peşinden koşacağız; şampiyonlar ligi…. Şaka gibi vallahi ne koşması şu yapılanmayla

En kolay gruba düştük hayırlı olsun grubun açık ara en iyi takımıyız lider olarak çeyrek final çıkarız çeyrek finalde de kolay takım çekip final four çıkma şansı doğdu

Budowlani
Suhl
Voluntari
Galatasaray

Oldu E grubuna düştük bizimle mücadele edebilecek bir takım yok her torbanın en kolay takımı geldi.

Evet şimdi piyasada kim şampiyonlar ligi çeyrek finali oynamak ister diye dolaşacağız çok iyi oldu bu

1. çıkacağımız için yüksek ihtimal gruptan çeyrek finalde geçen sene Eczacının yaşadığı polonya takımı çekme şansımız doğdu çeyrek de polonya takımı da çekersek final four görürüz

Transfer lazım. İyi bir smaçör iyi bir pasör ve bence yine bir orta oyuncu lazım :) yaso wyy cl için yeterli değil. Yaso kesin yoğun tempoda sakatlık yaşar. Ama bunların hiçbiri olmaz o ayrı

Nasıl Yuan Yasemin yeterli değil açık ara en iyi bölgemiz ortalarımız şuan abartmayın

Geri