2026-2027 Galatasaray Daikin

Alexia smaçör olarak da hazırlanıyormuş bu benim 2 senedir ısrarla söylediğim bir şeydi Alexia smaçör olarak denenmeli o konuda yeteneği bariz diye sonunda denenmiş.

Britt
Akimova
İlkin Alexia
Yuan Yasemin
Ayça

denenebilir lig de eğer hücum da tıkanırsak power smaçör olarak Alexia kullanılabilir.Ve tutarsa bence pç geçmek yerine Ebrar gibi smaçör olarak ilerletebilir kariyerini umarım tutar.
Tutmaz. Solak birinin 4 numaradan hücum etmesi pek kolay değildir her solak iyi hücum edemez ordan. Bu yüzden solak bir smaçörün olmazsa olması arkada yaptığı işlerdir. Alexia bu nitelikte değil.
Ben maalesef Cibaranın açıklamalarını olumlu görmedim. Bir sonraki sezon için hedefleri yüksek mi bilemedim gerçi cibaraya göre bu sezon cl kupasının peşindeyiz :)

Alexia smaçör konusunda cidden destekliyorum hatta duruyordur 2 sene önce Alexia bence smaçöre geçmeli kariyerine orda devam etmeli diye açıklamalarım vardı bence doğru ama Alexia güvenip yola çıkılamaz smaçörde sonuçta geçen sezon 2 maç harici hiç smaçör oynamadı.O yüzden kesinlikle bir power smaçör alınması şartı ama alınacak isim Jasperse hiç düşünmeden Alexia smaçör olarak denenmeli ben bu işe olumlu bakıyorum ama tutmama ihtimali de var bir risk. Ama görünen tablo da çok da yönetim power istiyor gibi durmuyor Jasper tarzı oyuncularsa hedef

Bir de her sezon kadrodaki yerli sayısını yükselteceklermiş herhalde elif vargas ikilisini alıyoruz!!! Napacaksınız gelecek senelerde acaba! Gerçekten bu şubeye dair tam umutlarımız yükseliyorken umutlarımızı bitiren açıklamalar duruyoruz…

Sorunun Neşve olmadığı net olarak anlaşılmıştır artık.

Oynamak isteyen as olacağı bir takıma gidip oynayabilir. Bir takımın as kadrosu bellidir. Futbol değil bu, son derece sınırlı bir alanda oynanan ve sahadaki en zayıf halkanın futbola göre çok daha belirgin eksi yazabildiği bir oyun mekaniğinden bahsediyoruz. O şurada öteki burada denense diye sezona başlanmaz.

Çok garip açıklamalar, transferi falan geçtim hiçbir konuda böyle bir planlama olmamalı.

O zaman power oyuncu beklentimiz boşa yönetim İlkin Sylla arkasına yine komple birini arıyor.Jasper başka takıma gitse iyi bir yedek ama bizim aradığımız profil power oyuncuydu geç kaldığımız için yedek olarak iş yapsın yeterlik bir transfer yapılacak o zaman.Yedek için kötü oyuncu değil dediğim gibi iyi oyuncu ama bizim ihtiyacımız olan profil Jasper değildi Logan'ı alsaydık bari keşke geri o kadar bütçe yoksa.
Jasperla uğraşıyorlar ama zor dedi cibara zaten bu oyuncu olmazsa diğer isimlere yönelicez mutlaka iyi bir oyuncuyu smaçör bölgesine alacaz dedi.Toplamda 3 transfer yapıcaz dedi.İlayda Uçak harici 2 yabancı 1 yerli oyuncu alınacak.

Jasperla uğraşıyorlar ama zor dedi cibara zaten bu oyuncu olmazsa diğer isimlere yönelicez mutlaka iyi bir oyuncuyu smaçör bölgesine alacaz dedi.Toplamda 3 transfer yapıcaz dedi.İlayda Uçak harici
Paralel evrende mi okudunuz bunu? Tekrar okuyun röportajı lütfen buraya da böyle yanlış şeyler yazmayın

Jasperla uğraşıyorlar ama zor dedi cibara zaten bu oyuncu olmazsa diğer isimlere yönelicez mutlaka iyi bir oyuncuyu smaçör bölgesine alacaz dedi.Toplamda 3 transfer yapıcaz dedi.İlayda Uçak harici 2 yabancı 1 yerli oyuncu alınacak.
öyle bir şey denmedi,Jasper için buy-out vardı ama takımı bırakmadı olmadı o iş dedi ve piyasada hala arayacağız dedi sadece

Paralel evrende mi okudunuz bunu? Tekrar okuyun röportajı lütfen buraya da böyle yanlış şeyler yazmayın
Uzun uzun okudum yanlış şeylerde yazmıyorum.Okuduğumu da gayet iyi anlıyorum.Sizin görüşünüz farklı olabilir ben size yorumunuzun altına yanlış şeyler yazmayın gibisinden bir yazı yazıyormuyum ben size saygı duyuyorsam sizinde bana saygı duymanız gerekir.Ne yazıp yazmadığımı siz bana söyleyemezsiniz bu forumda bir sürü yönetici arkadaşlarımız var zaten gereğini yaparlar.

öyle bir şey denmedi,Jasper için buy-out vardı ama takımı bırakmadı olmadı o iş dedi ve piyasada hala arayacağız dedi sadece
Evet denmedi olmuyorsa o bölgeye başka oyuncu alcaz dedi farklı bişey yazmıyorum.

Uzun uzun okudum yanlış şeylerde yazmıyorum.Okuduğumu da gayet iyi anlıyorum.Sizin görüşünüz farklı olabilir ben size yorumunuzun altına yanlış şeyler yazmayın gibisinden bir yazı yazıyormuyum ben size saygı duyuyorsam sizinde bana saygı duymanız gerekir.Ne yazıp yazmadığımı siz bana söyleyemezsiniz bu forumda bir sürü yönetici arkadaşlarımız var zaten gereğini yaparlar.
“Toplamda 3 transfer yapacağız dedi İlayda uçak harici” bunu nerde dedi röportajda gösterir misin?

Ben bu saatten sonra kimseyle polemiğe girmeyecem.

Geri