Bir de her sezon kadrodaki yerli sayısını yükselteceklermiş herhalde elif vargas ikilisini alıyoruz!!! Napacaksınız gelecek senelerde acaba! Gerçekten bu şubeye dair tam umutlarımız yükseliyorken umutlarımızı bitiren açıklamalar duruyoruz…
Jasperla uğraşıyorlar ama zor dedi cibara zaten bu oyuncu olmazsa diğer isimlere yönelicez mutlaka iyi bir oyuncuyu smaçör bölgesine alacaz dedi.Toplamda 3 transfer yapıcaz dedi.İlayda Uçak harici 2 yabancı 1 yerli oyuncu alınacak.O zaman power oyuncu beklentimiz boşa yönetim İlkin Sylla arkasına yine komple birini arıyor.Jasper başka takıma gitse iyi bir yedek ama bizim aradığımız profil power oyuncuydu geç kaldığımız için yedek olarak iş yapsın yeterlik bir transfer yapılacak o zaman.Yedek için kötü oyuncu değil dediğim gibi iyi oyuncu ama bizim ihtiyacımız olan profil Jasper değildi Logan'ı alsaydık bari keşke geri o kadar bütçe yoksa.
Paralel evrende mi okudunuz bunu? Tekrar okuyun röportajı lütfen buraya da böyle yanlış şeyler yazmayınJasperla uğraşıyorlar ama zor dedi cibara zaten bu oyuncu olmazsa diğer isimlere yönelicez mutlaka iyi bir oyuncuyu smaçör bölgesine alacaz dedi.Toplamda 3 transfer yapıcaz dedi.İlayda Uçak harici
öyle bir şey denmedi,Jasper için buy-out vardı ama takımı bırakmadı olmadı o iş dedi ve piyasada hala arayacağız dedi sadeceJasperla uğraşıyorlar ama zor dedi cibara zaten bu oyuncu olmazsa diğer isimlere yönelicez mutlaka iyi bir oyuncuyu smaçör bölgesine alacaz dedi.Toplamda 3 transfer yapıcaz dedi.İlayda Uçak harici 2 yabancı 1 yerli oyuncu alınacak.
Uzun uzun okudum yanlış şeylerde yazmıyorum.Okuduğumu da gayet iyi anlıyorum.Sizin görüşünüz farklı olabilir ben size yorumunuzun altına yanlış şeyler yazmayın gibisinden bir yazı yazıyormuyum ben size saygı duyuyorsam sizinde bana saygı duymanız gerekir.Ne yazıp yazmadığımı siz bana söyleyemezsiniz bu forumda bir sürü yönetici arkadaşlarımız var zaten gereğini yaparlar.Paralel evrende mi okudunuz bunu? Tekrar okuyun röportajı lütfen buraya da böyle yanlış şeyler yazmayın
Evet denmedi olmuyorsa o bölgeye başka oyuncu alcaz dedi farklı bişey yazmıyorum.öyle bir şey denmedi,Jasper için buy-out vardı ama takımı bırakmadı olmadı o iş dedi ve piyasada hala arayacağız dedi sadece
“Toplamda 3 transfer yapacağız dedi İlayda uçak harici” bunu nerde dedi röportajda gösterir misin?Uzun uzun okudum yanlış şeylerde yazmıyorum.Okuduğumu da gayet iyi anlıyorum.Sizin görüşünüz farklı olabilir ben size yorumunuzun altına yanlış şeyler yazmayın gibisinden bir yazı yazıyormuyum ben size saygı duyuyorsam sizinde bana saygı duymanız gerekir.Ne yazıp yazmadığımı siz bana söyleyemezsiniz bu forumda bir sürü yönetici arkadaşlarımız var zaten gereğini yaparlar.
Aslında bir solak için 4 numaradan hücum etmek geometrik açıdan muazzam bir avantaj. Daha keskin çapraza dönebilirsin, paralele çok daha rahat ve isabetki vurabilirsin. Asıl çaprazda solak olmak zordur. Pasların annene uzanmaz, dolayıyısla çaprazdaki açın daralır ve tam paralele vurmak neredeyse imkansızlaşır. Dünyanın en iyi solak çaprazı Boskovic mesela. En büyük problemi paraleli yeterince kullanmaması. Vargas he 100 hücumunun yarısını çapraza, yarısını da paralele yapar. Boskovic'te ise paralel hücum oranı %20 civarıdır. Hatta çoğu zaman %20 nin de altındadır. Blok paraleli iyi kapatırsa üstüne çıkamadığı sürece paralele vurma şansı kalmıyor. Özetle solaklık 4 ten hücum avantaj, 2 den hücum için dezavantajdır. Solak hücum genelin %30 u olduğu için savunması zor hücumlardır.. Bu tüm sporlar için böyle. Voleybol, basketbol, tenis, masa tenisi vs...Tutmaz. Solak birinin 4 numaradan hücum etmesi pek kolay değildir her solak iyi hücum edemez ordan. Bu yüzden solak bir smaçörün olmazsa olması arkada yaptığı işlerdir. Alexia bu nitelikte değil.
Ben maalesef Cibaranın açıklamalarını olumlu görmedim. Bir sonraki sezon için hedefleri yüksek mi bilemedim gerçi cibaraya göre bu sezon cl kupasının peşindeyiz![]()
Menajerin jaspere gitme sebebi yönetimin o transfer için belirlediği bütçe olabilir mi? Madem bütçe veriliyor o zaman zamanında zhu falan alınsaydı değil mi neden bekledik bu kadar? Haak ve Gabi konusundaki sözleri de falso maalesef. Eski halleriyle haak ve Gabi dermiş ama eskisi gibi değillermiş genç oyunculara yönelmek lazımmış! Kime mesela ya genç birileri var mı o potansiyelde? Her sene kadrodaki yerli isim sayısını artıracaklarmış bunun mantığı nedir? Vargas Elif ikilisi alınmayacaksa bize katkısı ne olacak? Hangi yerlilerle zirveye oynayacağız ki? Emekleri için teşekkür ederiz benim de kendisini övdüğüm zamanlar çok oldu ama röportajı gelecek için umut kırıcı buldum. He bir de şunu demiş; şimdi bir başka kupanın peşinden koşacağız; şampiyonlar ligi…. Şaka gibi vallahi ne koşması şu yapılanmaylaMehmet Cibara cok eleştiriliyor ama KADIN-ERKEK voleybol takımlarının gelişimi ortada yapılan yatırımlar da ortada.
Yabanci smacor icin istediğinizi alın demis teknik ekip-menajer Jasper'a gitmis; dogru-yanlis isi ehillerine birakalim diyoruz sonra da neden bu oyuncuya gidiliyor ya da neden kontrol etmiyor diyoruz bu isin sonu yok maalesef ha bence de Jasper yanlış ama su anda bundan en az sorumlu bence yonetim.
Ben yeterli bulmuyorum. Sezon uzun en azından Beyza arıcı vs mutlaka alınmalıydı.Nasıl Yuan Yasemin yeterli değil açık ara en iyi bölgemiz ortalarımız şuan abartmayın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.