2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Zaten alacaklardı çok iyi alacağımız 3 transfer metu etkisi yapar.

Geçen sene kadromuzda ki en iyi oyuncumuz denilen Palmer EuroLeague yerine Japonya ligine transfer olmuş.Kadro kalitemizin ne olduğu buradan ortaya çıkıyor.

Bizim bu sene sıkıntımız EL'de de bir sürü takım hala doğru dürüst kadro kurmadı. Herkes NBA pazarına, Eurocup pazarına bakar duruma geldi.

Uzun gelmedikçe daha da kuruluyorum, ancak yönetim değişimi sonrası Şehmus ve Metu eklemelerinin yapılması en azından bu branşta bir şeyler yapılmaya çalışıldığını gösteriyor. Kalan üç transferden ikisinin bu kalibrede olması gerekiyor. Fazla yabancılardan da takıma uymayanları sezon arasında bir yerlere illa ki göndeririz.

Futbolu takip ederim ama asıl seyretmeyi sevdiğim spor basketbol. Galatasaray'ın bu alanda iyi olması keyfimi çok etkiliyor. Tamam, bir Efes, Fenerbahçe olmayalım şu anki denklemde (ülkenin en çok taraftara sahip takımının bu branşta da başarılı olması gerekir). Tamam, salon projesi bitene kadar susalım ama yabancıları Meeks, Gillespie kalibresinde olan adamlar izlemeyelim. Manisa Basket'e oyun olarak ezilmeyelim. Sahada karakterli bir oyuncu grubu olsun, en azından birkaç yıl buna tahammül etmek zorunda olduğumuzu kabullendim maalesef.

Acilen transfer lazım, çok acil

2 milyon dolar maaş alacak
Nereden aldınız bu istihbaratı? Bu adama 2 milyon dolar vermek için ya kara para aklıyor olmak veya geri zekalı olmak lazım !! Japonya liginde böyle paralar var mı? Faul atmaktan aciz bir kısa oyuncudan bahsediyoruz sonuçta...

Nereden aldınız bu istihbaratı? Bu adama 2 milyon dolar vermek için ya kara para aklıyor olmak veya geri zekalı olmak lazım !! Japonya liginde böyle paralar var mı? Faul atmaktan aciz bir kısa oyuncudan bahsediyoruz sonuçta...
2'yi bilmem de 1.5 vardır. Japonya veriyor sanırım öyle paralar. Zamanında bizim Blackshear'i de öyle kafalamışlardı.

Arkadaslar hala bu adama 2 M veren takim kara para akliyordur. Senelerdir Futbolda gormedik mi kimler hangi liglere gitti Avrupada aldiginin 4-5 katina gitti. 10 yillik prime donemi olan oyuncular bazi seyleri para icin yapabilir yapmalilar da bence.. Basketbolcuya ya cok iyi bir kariyer firsati yada para sunacaksin. Biz hangisini sunabiliriz yada Japonya dolayisiyla bizim de verdigimiz paralari bir sure cok fazla diye elestirmemek lazim.

Finalini bile kimsenin izlemedigi nerdeyse sampiyonlar liginde mi firsat sunacagiz.

Şu ana kadar ki genel tablo nasıl sizce ?
Gelenler ne katkı verir vs vs

Kadroda 3 pg, top getiren adam iyidir hatta Can da sayılırsa 4.
Mecit ve Özgün Beylere geçmiştekilere göre daha güvenilir buluyorum.

Şu ana kadar ki genel tablo nasıl sizce ?
Gelenler ne katkı verir vs vs
Micov dönemindeki Nikolic veya İvanovic'ten biri alınmayabilirdi. Yeni ekibe güveniyorum 2 iyi uzun ve 1 net skorer takviyesi ile takım iddialı hale gelecektir.

Yaklaşık 1 ay önce kimsenin Palmer-Japonya ilişkisinden haber yokken twitterda bir hesap ''şaşıracaksınız ama Palmer Japonya'ya gidiyor, kontratı 2 milyon dolar'' yazmıştı.

Bu arada Japonya'yı küçümseme. Blackshear 3 sene önce 1 milyon dolar civarına gitmişti oraya

Yaklaşık 1 ay önce kimsenin Palmer-Japonya ilişkisinden haber yokken twitterda bir hesap ''şaşıracaksınız ama Palmer Japonya'ya gidiyor, kontratı 2 milyon dolar'' yazmıştı.

Bu arada Japonya'yı küçümseme. Blackshear 3 sene önce 1 milyon dolar civarına gitmişti oraya
Bizden sonra Ülker yapan ve NBA'e de giden Ben Handlogten'da Japonya'dan gelmişti bize.

Micov dönemindeki Nikolic veya İvanovic'ten biri alınmayabilirdi. Yeni ekibe güveniyorum 2 iyi uzun ve 1 net skorer takviyesi ile takım iddialı hale gelecektir.
Bu iki oyuncudan birinden çıkılıp daha iyileri gelebilirdi. Ancak çıkamadılar galiba

İlginç bir sey yaşanıyor bu sene, Micov bende dahil hepimiz kızdık eleştirdik yaptigi hamlelerden dolayi; sonra transferler açıklandıkca ya iyi oyuncu katki verir demeye basladik tüm hamlelere...
Yapilacak 3 transferin de iyi olacağı söyleniyor o zaman kadro sanki beklenti uzeri iyiye doğru gidiyor insallah sahada da o sekilde oyun görürsek baska şeyler konusuruz.

Yok, ben Micov'un yaptığı hamlelerle ilgili aynı noktadayım. Zaten 9 yabancıyla sezona başladığımız senaryoda sakatlık olmaksızın Micov'un yaptığı 4 hamleden 2'sinin dışarda kalacağını düşünüyorum.

Nikolic yerine eli yüzü düzgün bir guard alınsaydı şu an alacağımız iyi bir skorer ile çok başka şeyler konuşurduk. Ya da İvanovic yerine net bir skorer alınsaydı şu an alacağımız iyi bir guard ile bambaşka şeyler konuşurduk.

Adamın aldığı 2 kısa o kadar vasat ki şu an alacağımız kısanın full paket çıkıp hem skor üretmesini hem de topa yön vermesini bekleyeceğiz

Pivot transferlerini çok merak ediyorum. Bakalım neler yaşanacak

Geri