Geçen sene kadromuzda ki en iyi oyuncumuz denilen Palmer EuroLeague yerine Japonya ligine transfer olmuş.Kadro kalitemizin ne olduğu buradan ortaya çıkıyor.
Nereden aldınız bu istihbaratı? Bu adama 2 milyon dolar vermek için ya kara para aklıyor olmak veya geri zekalı olmak lazım !! Japonya liginde böyle paralar var mı? Faul atmaktan aciz bir kısa oyuncudan bahsediyoruz sonuçta...2 milyon dolar maaş alacak
2'yi bilmem de 1.5 vardır. Japonya veriyor sanırım öyle paralar. Zamanında bizim Blackshear'i de öyle kafalamışlardı.Nereden aldınız bu istihbaratı? Bu adama 2 milyon dolar vermek için ya kara para aklıyor olmak veya geri zekalı olmak lazım !! Japonya liginde böyle paralar var mı? Faul atmaktan aciz bir kısa oyuncudan bahsediyoruz sonuçta...
Micov dönemindeki Nikolic veya İvanovic'ten biri alınmayabilirdi. Yeni ekibe güveniyorum 2 iyi uzun ve 1 net skorer takviyesi ile takım iddialı hale gelecektir.Şu ana kadar ki genel tablo nasıl sizce ?
Gelenler ne katkı verir vs vs
Nereden aldınız bu istihbaratı? Bu adama 2 milyon dolar vermek için ya kara para aklıyor olmak veya geri zekalı olmak lazım !! Japonya liginde böyle paralar var mı? Faul atmaktan aciz bir kısa oyuncudan bahsediyoruz sonuçta...
Bizden sonra Ülker yapan ve NBA'e de giden Ben Handlogten'da Japonya'dan gelmişti bize.Yaklaşık 1 ay önce kimsenin Palmer-Japonya ilişkisinden haber yokken twitterda bir hesap ''şaşıracaksınız ama Palmer Japonya'ya gidiyor, kontratı 2 milyon dolar'' yazmıştı.
Bu arada Japonya'yı küçümseme. Blackshear 3 sene önce 1 milyon dolar civarına gitmişti oraya
Bu iki oyuncudan birinden çıkılıp daha iyileri gelebilirdi. Ancak çıkamadılar galibaMicov dönemindeki Nikolic veya İvanovic'ten biri alınmayabilirdi. Yeni ekibe güveniyorum 2 iyi uzun ve 1 net skorer takviyesi ile takım iddialı hale gelecektir.
Sanıyorum İvanovic için buyout da ödedik. O yüzden mümkün olmadı diye biliyorum.Bu iki oyuncudan birinden çıkılıp daha iyileri gelebilirdi. Ancak çıkamadılar galiba
Bonservis ödenmiş diyorlar en azından İvanovic için.Bu iki oyuncudan birinden çıkılıp daha iyileri gelebilirdi. Ancak çıkamadılar galiba
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.