2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Zaten alacaklardı çok iyi alacağımız 3 transfer metu etkisi yapar.

Geçen sene kadromuzda ki en iyi oyuncumuz denilen Palmer EuroLeague yerine Japonya ligine transfer olmuş.Kadro kalitemizin ne olduğu buradan ortaya çıkıyor.

Bizim bu sene sıkıntımız EL'de de bir sürü takım hala doğru dürüst kadro kurmadı. Herkes NBA pazarına, Eurocup pazarına bakar duruma geldi.

Uzun gelmedikçe daha da kuruluyorum, ancak yönetim değişimi sonrası Şehmus ve Metu eklemelerinin yapılması en azından bu branşta bir şeyler yapılmaya çalışıldığını gösteriyor. Kalan üç transferden ikisinin bu kalibrede olması gerekiyor. Fazla yabancılardan da takıma uymayanları sezon arasında bir yerlere illa ki göndeririz.

Futbolu takip ederim ama asıl seyretmeyi sevdiğim spor basketbol. Galatasaray'ın bu alanda iyi olması keyfimi çok etkiliyor. Tamam, bir Efes, Fenerbahçe olmayalım şu anki denklemde (ülkenin en çok taraftara sahip takımının bu branşta da başarılı olması gerekir). Tamam, salon projesi bitene kadar susalım ama yabancıları Meeks, Gillespie kalibresinde olan adamlar izlemeyelim. Manisa Basket'e oyun olarak ezilmeyelim. Sahada karakterli bir oyuncu grubu olsun, en azından birkaç yıl buna tahammül etmek zorunda olduğumuzu kabullendim maalesef.

Acilen transfer lazım, çok acil

Geri