Üsküdar Ümit
Kayıtlı Üye
Rezil bir transfer dönemi geçirdik
Biz galiba geçen sezon yada önceki sezon görüşmüştük sakatlık sorunu vardı diye hatırlıyorum.Keşke Salih Özcan alınsaydı demek biraz güne göre bir yorum oluyor. Salih Özcan geçen sezon takımında sadece 74 dakika oynamış. Milli takımda oynadığı maçtaki performansı bana NBA'de kontrat sezonunda olan basketbolcuların oyunu gibi geldi. Bugün için iyi oynuyor görünmesi devamlılığı olacağının garantisini vermiyor. Alınmaması bence doğru karardı.
Lütfen youtube tayfanın gazına gelmeyin alınıyor bazısı ama kusura bakmasınlar özellikle eğitimsiz 13-25 yaş arasını çok kötü etkiliyorlar ve farkında değilmiş gibi hareket ediyorlar.
Salih geçen sene Dortmund'da hiç oynamadı haklısınız. Sezon bitimine birkaç maç kala da kadroda olmayacağı kesinleşmişti. Ancak İspanya maçında attığı gol olsun, kariyer geçmişi olsun her türlü Kaan Ayhan yerine düşünülmeliydi. Çünkü Kaan Ayhan 2 yıldır koşamıyor ve orta saha ve sağ bek rotasyonu yapar diye aldığımız bir adamın en kötü özelliği dinamizmi. Neyse ki ŞL kadrosuna yazılmadı da biraz içim soğudu.Keşke Salih Özcan alınsaydı demek biraz güne göre bir yorum oluyor. Salih Özcan geçen sezon takımında sadece 74 dakika oynamış. Milli takımda oynadığı maçtaki performansı bana NBA'de kontrat sezonunda olan basketbolcuların oyunu gibi geldi. Bugün için iyi oynuyor görünmesi devamlılığı olacağının garantisini vermiyor. Alınmaması bence doğru karardı.
Lütfen youtube tayfanın gazına gelmeyin alınıyor bazısı ama kusura bakmasınlar özellikle eğitimsiz 13-25 yaş arasını çok kötü etkiliyorlar ve farkında değilmiş gibi hareket ediyorlar.
Oooooo, bu Hakan Çalhanoğlu neymiş de biz bilememişiz meğer. Adamın dünyada benzeri yokmuş aslında !!! Eminim ki Hakan'ın menejeri bile kendi futbolcusunu bu şekilde anlatamaz.Genel olarak başarılı bir transfer dönemi oldu .. Neden böyle yorumladım, açıklıyayım:
Ben her zaman genç, çok koşan, başarıya aç, fizikli, atletik oyuncu transfer edilmesini söyledim. Bu nedenle yapılan transferlerden genel olarak memnunum. Takımın yaş ortalaması düştü, boy ortalaması arttı.
Peki, her şey dört dörtlük, süper diyebilir miyiz? Bence hayır ..Takımın yenilenmesi gerekiyordu. İcardi'ye ilaveten Lemina, Torreira, Sallai, Kaan, Günay ve Jakops ile yollar ayrılabilirdi. İcardi dışında bu olmadı.
Ve alınmasını istediğim 4-5 oyuncu vardı : Lamine Camara, Winsley Boteli, Lucumi, Can Uzun ve Hakan Çalhanoğlu..
Sadece Hakan bile bu takıma çok şey katabilirdi. (Her ne kadar kızsak da) onun gibi korner atan, frikik kullanan, 40-50 metreye dikine pas atan ve ceza sahası dısından sert, isbetli şut çeken oyuncu (Galatasarayda demiyorum) dünyada kaç tane var? Yada var mı?
Umarım eksikleri en kısa zamanda tamamlarız.
Dalga geçmeyi bosver de, yazdıklarıma karşı bir argumanın varsa yaz..Oooooo, bu Hakan Çalhanoğlu neymiş de biz bilememişiz meğer. Adamın dünyada benzeri yokmuş aslında !!! Eminim ki Hakan'ın menejeri bile kendi futbolcusunu bu şekilde anlatamaz.
Dalga geçmeyi bosver de, yazdıklarıma karşı bir argumanın varsa yaz..
Ben de Hakan'a kızdım. Özellikle Milli Takımda iken Fener ile flört etmesi çok yanlıştı. Kızmak, kırılmak ayrı.. Ben bizim takımın Hakan gibi bir futbolcuya ihtiyacı oldugunu yazdım. İddialarım ortada..Bu yazdıklarımı örneklerle, videolarla desteklerim.
Hakan babamın oglu degil, hiçbir ilgim yok.. Hakan'ın menajeri nasıl anlatır onu da bilmem ama Hakan'ın degerini bilen biliyor zaten. Milanda ve Interde yaptıkları ortada. Interde kaç kere CL finali oynadı. Sadece bu sene bile ligde 2 de 2 yaptı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.