Haaa, söyleyecek savunacak bir şey kalmadığında iş "sen kimsin ya" seviyesine geliyor demek ki. Bana bu şekilde hesap soran çocuğun da bir kimliği olsa bari))
İstediğim kişiyle ilgili istediğim fikri yazarım söylerim, buna sen de dahil kimse karışamaz. Sen nasıl bana göre sıradan bir topçu olan Hakan'ı ilahlaştıracak kadar övgü dolu şeyler yazıyorsan ben de katılmadığımı belirtebilirim.
Sen kimsin mevzuuna gelince, ben Ali Alpar'ım, tanıyan bilen bilir. Asıl sen kimsin, nesin? İsmin bile belli değil, ne idüğü belirsiz lakabınla burada baban yaşında insanlara gider yapıyorsun. Adam gibi fikrini yazar, argümanlarını ortaya koyarsın, aksi düşünenleri de dinler gerekirse eleştirirsin, hepsi bu kadar. Ötesi seni aşar. Hadsizlik yapmanın anlamı yok. Yaşını da bilmiyorum ama kaç yaşında olursan ol ergen gibi önüne gelene gider yapmak, ağzına geleni söylemek terbiyesizliktir. Bilmem anlatabildim mi ateşli çocuk...
Bastan sona tutarsız, nezaketsiz, saygısız bir mesaj.. Sadece bana degil, benim dışımda diğer kişilere yazdığın mesajlar da ortada. Burdan çıkan sonuç : Sen karşı düşüncede olanların düşünce ve fikirlerine saygısı olmayan, kaba birisin
Önce su yaş konusunu açıklıga kavuşturalım. Senin de yaşın belli degil.. Ama ben senin gibi "baban yaşındaki insanlar" yada "ateşli çocuk" gibi ifadeler kullanmadım, kullanmam.. Lügatım çok geniştir.. Hakaret etmesini de bilirim ama etmem..
Yaşımdan dolayı mesajlarımın degerlendirilmesi yerine mesajların derinliği ve içerigi ile degerlendirilmesini tercih ettiğim için yaşımı gizledim. Madem bu kadar merak ettin, soyleyeyim : Ben Fatih Terim'in futbolculuğunu stadda izlemiş biriyim. Emekli mühendisim. Gerisini sen hesapla.. "Baban yaşındaki adamlar", "ateşli çocuk" gibi saygısız ifadeleri de sana iade ediyorum.
Hakan konusuna tekrar girmek istemiyorum. Seninle tartışmak istemiyorum. Sana bu son mesajım. Lütfen bana cevap yazma ve beni tekrar yazmaya zorlama..