Katılıyorum.gereksiz bir brans olarak görüyorum
Katılıyorum.gereksiz bir brans olarak görüyorum
Böyle bir kararı yok UEFA'nın. Atalanta katılamazdı bu mantıkla.Bu takımı kapatırsak Şampiyonlar Ligi'ne bir daha giremeyiz. UEFA 4 yıl önce Şampiyonlar Ligi'ne ancak Kadın Futbol takımı bulunan takımların girebileceğini açıkladı. Yakında bu kural UEFA Avrupa Ligi için de gelecek. UEFA, Kadın Futboluna bu kadar önem verirken, Avrupa'da kadın futbolu her geçen gün daha fazla ilgi çekerken ve kadın futbolunun giderleri henüz Voleybol gibi anormal seviyelerde değilken daha fazla eğilmeliyiz kadın futboluna.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Tamamen uydurma bir bilgi...Bu takımı kapatırsak Şampiyonlar Ligi'ne bir daha giremeyiz. UEFA 4 yıl önce Şampiyonlar Ligi'ne ancak Kadın Futbol takımı bulunan takımların girebileceğini açıkladı. Yakında bu kural UEFA Avrupa Ligi için de gelecek. UEFA, Kadın Futboluna bu kadar önem verirken, Avrupa'da kadın futbolu her geçen gün daha fazla ilgi çekerken ve kadın futbolunun giderleri henüz Voleybol gibi anormal seviyelerde değilken daha fazla eğilmeliyiz kadın futboluna.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Yok kardeşim yeterince izledik.Benim anlamadığım Hakkari'de nasıl bir ekonomi var ki 2 tane kadın profesyonel futbol takımı var? Branş gereksiz falan değil geçin bunları. Maç berabere bitti diye bu kadar SAÇ'laşmayın. Stadyum etkisi bile sizi yanıltır oynanan oyun konusunda. Avrupa kadın futbolu da bunun biraz hızlısı o kadar.
Bunun biraz hızlısı dediğine göre sen ya Avrupa ve dünyada oynanan kadın futbol turnuvalarını izlemiyorsun ya da laf olsun diye konuşuyorsun. Bu ülkede kadın futbolu falan yok, kimseyi kandırmayalım. Bu branşa harcanan paralara ve zamana yazık kere yazık. Tekrar yazayım, umarım kulüp olarak en yakın zamanda bu branşı kapatırız. Tamamen angarya ve hatta yük…Benim anlamadığım Hakkari'de nasıl bir ekonomi var ki 2 tane kadın profesyonel futbol takımı var? Branş gereksiz falan değil geçin bunları. Maç berabere bitti diye bu kadar SAÇ'laşmayın. Stadyum etkisi bile sizi yanıltır oynanan oyun konusunda. Avrupa kadın futbolu da bunun biraz hızlısı o kadar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.