Anılcım, kusura bakma da ne kutsalı ya? Kulübe hiç faydası olmayan, faydayı bırakalım bir de üstelik ayrılan bütçe ve harcanan parayla zararı olan, izleyicisi olmayan ayrıca kupa kazanılsa da kaybedilse de kimsenin umursamadığı bir branşın kapatılmasının ne zararı var ki? Argümanlar saçma sapan değil, son derece realist. Zaten kimsenin lafına bakılmıyor şubelerin akıbetine yönelik, nasıl olsa bizimki de dahil olmak üzere kulüpler bildiklerini okuyorlar ama kapatılmasın fikrinin nasıl bir argümanı var acaba? Tabii sürreel kutsal kavramıyla eşleştirilmesinden başka

Ben açıkçası hiç kimsenin kadın futbol takımının müsabakalardan çekilmesi durumunda çok üzüleceğini ve ah-vah çekeceğini düşünmüyorum.
En azından şu yapılabilir belki. Artısıyla eksisiyle bir incelemeden sonra kulüp üyeleri arasında referandum tarzı bir araştırma yapılarak görüşler alınabilir ve ona göre yönetim kurulu düzeyinde bir değerlendirme yapılabilir. Buna da kimse "bu branşımız da kutsaldır" diyerek karşı çıkmayacaktır herhalde, karşı çıkılacaksa da varsa eldeki reel verilerle insanlara bunun anlatılması gerekir.
Galatasaray, muhafazakar değil yenilikçi fikir ve görüşlere açık bir kulüp olmalıdır, ilerlemek ve çağa ayak uydurmak böyle olur. Hele ki bazıları saçma sapan da olsa her türlü fikir ve görüşün dile getirildiği, rakip taraftarların bile kafasına göre takıldığı böyle bir forum ortamında sebepleri belirtilerek bir branşın kapatılması fikrine "o kadar da liberal değiliz" demek pek doğru değil bana göre...