Okan Buruk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maç sonunda çok talihsiz açıklamalar yaptı. Rakip 2-1 öne geçince moralimiz bozuldu, oyun olarak kırıldık dedi. Ergen kız voleybol takımı mı bu , işler kötü gidince hemen pes ediyorlar. Hoca sen ne yapıyorsun bu arada ? Hocayı her gösterdiğinde güzel Türkçemizin geniş küfür refertuarından seçmeler gördük. Kontrolünü tamamen kaybetmiş, ne yaptığının farkında olmayan bir insan. Takımın kenarda teknik direktöre ihtiyacı varken, kenarda kendisi yardıma muhtaç bir hoca.
Bir de sosyal medyada bunu övenler var. İnanılır gibi değil... Hocanın görevi sakin kalıp çözüm üretmektir. Kendini kaybedip cam, çevçeve tekmelemek değil.

Bir de sosyal medyada bunu övenler var. İnanılır gibi değil... Hocanın görevi sakin kalıp çözüm üretmektir. Kendini kaybedip cam, çevçeve tekmelemek değil.
Ya o sinirli hal de çok eğreti duruyor üzerinde. Oyunculara pek etki ettiğini sanmıyorum.
Bir Fatih Terim'i düşünün sinirliyken bir de Okan Hoca'yı bana pek inandırıcı gelmiyor o halleri de..

Kamera ona hemen hemen her döndüğünde küfür, beddua, hakemle uğraşma, kulübe tekmeleme vb tepkilerini gördük. Acayip çirkin görüntülerdi.

Ben hoca mevkilerle oynuyor dediğimde türeyen ulemâ vardı.
Stoper , forvet aldırıyor ; stopere Jakobs, forvete Barış atıyor. 5'lik Frankfurt maçında da stoperde Singo hataları vardı diye hatırlıyorum. Sane sağda bile rezilken gidip sola atıyor. Yunus'u bir şekilde 10 numaraya atıyor her maç. Çorba ettikçe ediyor takımı... Sallai bu yüzden hedef adam haline geldi taraftar gözünde.

Ya hocam tek bir sorum var : Genduzi denen soytarı uçaktan inip maça çıkabiliyorsa , hatta gol atabiliyorsa ; senin bu yeni transfer oynatmama sevdan nereden geliyor ya ? Yahu sağ bek sağ bektir , stoper stoperdir, santrafor santrafordur . Deneme artık şu oyuncuları kurban olayım sal herkesi kendi mevkisine !

Millete laf atıyoruz bahane üretiyor diye hocam sen de aynısını yapma. Bu kadar iyi oynadığımız bir maçı kaybetmek de can yakıyor. Skor bu maçın hakkı değildi.

Geri