Okan Buruk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eğer futbolcuların tek başına şampiyon yaptığına inanıyorsanız, cidden futbol izlemeyi bırakın. Hiçbir takımda teknik direktör etkisi olmadan futbolcular tek başına şampiyon olamaz.

Öyle olsaydı Messi–Neymar–Mbappé üçlüsünün PSG'de ortalığı kasıp kavurması, her sene şampiyon olması falan gerekirdi. Ama futbol demek sadece kaliteli futbolcuları sahaya dizmek değil.

Okan Hoca da Icardi, Mertens, Osimhen, Sane gibi oyuncuları alıp “Hadi çocuklar, çıkın oynayın” deyip kenara oturuyor zaten. Taktik yok, rakip analizi yok, antrenman programı yok. Oyuncular antrenmanda da maçta da tamamen kafalarına göre takılıyorlar. :)
Tabi tabi yersen kirşen🤣 bunu sen ve senin gibiler anlar biz burda boşuna konuşuyoz biatçıdan çok biatçı kraldan çok kralcı olmuşsunuz icardiciler ayrı bela sizin gibi düşünenler ayrı bela başkanı ve yönetimi savunanlar ayrı bela ne diyelim kendi içimizde bile bölündüysek geçmiş olsun buradan bişey çıkmaz😉

Tabi tabi yersen kirşen🤣 bunu sen ve senin gibiler anlar biz burda boşuna konuşuyoz biatçıdan çok biatçı kraldan çok kralcı olmuşsunuz icardiciler ayrı bela sizin gibi düşünenler ayrı bela başkanı ve yönetimi savunanlar ayrı bela ne diyelim kendi içimizde bile bölündüysek geçmiş olsun buradan bişey çıkmaz😉
Karşı argüman sunamayınca boş laflar silsilesi yazmışsın. 4 sene üst üste şampiyon yapan teknik direktörü başarılı bulduk diye biatçı oluyoruz. Komediye gel :)

Bazı takıntılı arkadaşlar var. Onlara ne yazsak , ne anlatsak boş, ama yine de bir argüman ortaya koyayım:

Okan Buruk Akhisarda Turkiye kupasını, Basaksehirde Lig kupasını kazandı. Bu takımlarda İcardi, Osimhen yoktu. Mevcut kadro ile basarılı oldu.

Burada, "Çok pahalı transferler yapıldı. Okan Buruk bu sayede sampiyon oldu" diyenlere gelsin.

Okan Buruk da bizim, Fatih Terim de bizim, Arda Turan da bizim.

Bana göre Fatih Terim TD olarak artık Galatasaray'ın geleceginde olmamalı. Gecmişi basarılarla dolu ama son calıştırdıgı takımlarda hep basarısız oldu. Kendini yenilemedi. TD harici baska pozisyonlarda calışabilir.

Galatasarayın bugunu için yerli veya yabancı baska bir TD dusunemiyorum. 4 sene sampiyon olan takımın TD si Okan Buruktur ve davam etmeli. Her turlü eleştiriye ragmen..

Arda Turan'ın da geleceğini ben parlak göruyorum. Ve gelecekte birgun Galatasarayda TD olarak görev alacaktır.
“Çok pahalı transfer” dedikleri Osimhen 70 milyon euro. Rakibi ise Muriqi ve Greenwood’a toplam 60 milyon euro harcıyor. Üstelik bunu daha önce hiç şampiyon yapamamış bir teknik direktöre veriyor.

Devre arasında Guendouzi’yi 30 milyon euroya çekiyorlar, Sidiki diye bir oyuncuya 20 milyon euro veriyorlar. Sen ise gidip sürekli kiralık oyuncu arıyorsun. Üstüne Kante’yi yıllık 20-25 milyon euro maaşla alıyorlar. Talisca, Asensio, Ederson’u saymıyorum bile.

Peki Okan Buruk’a başka hangi pahalı oyuncu alındı? Singo dışında yok. 4 yılda bir Osimhen, bir de Singo var.

Uğurcan’a verilen parayı da geçtim; son güne kadar başka kaleci alamadıkları için o parayı vermek zorunda kaldılar. Buna rağmen hâlâ “Okan’a çok pahalı kadro kuruldu” deniyor. Gerçekten komedi.

Geri