2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Ne kadar güvenilir kaynak bilmiyorum umarım doğru değildir ama Sydney Taylor için şu şekilde bir haber yapılmış.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Haber içeriğinde "Taylor, sezon arası dönemde ne yapacağına henüz karar vermedi. Türk kulübü Galatasaray, Haziran ayında transferini duyurmuştu, ancak Taylor şimdi "büyük olasılıkla" Amerika Birleşik Devletleri'nde kalacağını söylüyor. Değişikliğin nedenine dair yorum yapmaktan kaçındı" şeklinde bir yazı var. Önce Smalls işi üzerine bu haber inşallah doğru değildir haber. Geçen sene benzeri Malonga ve Fener arasında olmuştu.
Tek kelimeyle rezalet.
Sydney taylor'un ikamesi smalls gibi vasat altı biri olmamalı.
Fener Messerman'ı tekrar getirirse şampiyon olurlar yine.
İyi birini bulamazlarsa geçmiş olsun. Fener'i bi daha bu durumda bulamazsın.

Tek kelimeyle rezalet.
Koç etkisi nasıl olacak acaba?
Erkek takımı koçları ağır basıyor sanki kadın basketbolunda..
Ahmet Çakı beğenilmedi ama bir sürpriz yapabilir belki

Tek kelimeyle rezalet.
Rezalet diyemiyorum çünkü el kol bağlı oluyor maalesef. Oyuncular Avrupa'ya gelmiyor arkadaşlar durum bu maalesef. Taylor daha bu sene çıkış yaptı ilk fırsatta o bile hadi ben gelmiyorum dedi işte mesela. Fener'in aldığı Lacan'da sezon başı gelip arada ABD'deki başka lige gidip o bitince sezon sonu tekrar dönecekmiş. Biraz parlamış her oyuncuyu için böyle saçmalıklar var. Üstelik şuan hemen herkes takım seçimini yapmışken Taylor bizi ortada bıraktıysa bu konuda şubeye nasıl Smalls alırsınız demek bu sefer haksızlık olur bence.

Fener Emma meesseman'ı ikna etmiş geçmiş olsun. Fener'in vizyonunu düşününce eurolig f6 ve lig finali için mutlaka 2 tane yıldız getirirler 1 ay için. Biz'de malesef o kafa yapısı olmadığı için kamiah smals ile bitirecekler.

Geri