12.Hafta Yalova Engelliler - GALATASARAY

Deniz sadece dönüşte bizle gelecekse eğer,gidiş biletlerini ayrı dönüş biletlerin ayrı alayım o zaman.Fiyat farkı yok zaten.Boşuna 5 TL ödemesin arkadaş...
Burak son mesajından sonra senden haber bekliyorum.
Bugün mesai saati içerisinde alabilirsin dediğin zaman hemen internetten alırım biletleri...

Bu arada Şamil arkadaşa kahvaltı konusunda fazla yüklenmeyin :)
Bir süpriz yapıp biraz börek-kek tarzı şeyler getirebilirim :)
Çaylar kimden ?
 
Yahu yazılanları okuyunca insanın şu maça gidesi geliyor ama önce İstanbul´a, oradan Yalova´ya. Feribot yolculuğu bayağı keyifli olacak gibi...

Çayları benim hesaba yazın, Efes maçında öderim. Yalnız ilk çaylar benden, ikincisini içen parasını öder. Ne de olsa dayımın yeğeniyim. : )

Şamil, şu telefonun işe yarasın artık. : )
 
Bu arada Ali Erdem bizi orada karşılayacak, Gazanferi'de bizden sayarsak 13-14 kişi ile deplasman çok iyi Allah yüzümüzü kara çıkarmasın. Bazı takımların semtlerinin göbeğinde bu kadar insan bulamadığını düşünürsek hele çok iyi maşallah ki aşşağı yukarı 20 kişi de İTÜ gelecek.
 
Pazar günü 12:00 Kadıköy-Söğütlüçeşme durağı, gecikme olmasın arkadaşlar şaka maka harbiden kalkamam diyenler var ise uyandıralım :)
 
O kadar güzel bir duygu ki, hem aşırı değer verdiğiniz kişiler ile birlikte olacaksınız, hem de desteği en çok hak eden takıma destek sağlayacaksınız. Kelimeler yetersiz kalıyor.. Düşünen, uygulayan ve gelecek kişilere şimdiden teşekkürler.

1905.. doğdu bu renkler.. taparcasına, sevdi bu kalpler!
 
Oyuncular ulaşımın daha rahat olması açısından kendi araçlarıyla gitmek istemiş, kulüp de akaryakıt-feribot gibi ücretlerini karşılamış, en azından bunu yapmayı akıl etmişler sağolsunlar.

Yani bu açıdan sorun yok, oyuncuların kendi isteğiymiş.
 

Üst